חחחח פר פר פרפר
Y yam shaket New member 25/1/06 #185 זה היה בצחוקית כמובן-הוא רק נראה כמו העוגיות האלו שיכולים לאכול רק כש טובלים אותן בתה...
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #188 ../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif../images/Emo204.gif../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif
Y yam shaket New member 25/1/06 #191 את יודעת שפרת משה רבנו היא אויב ביו לוגי חשוב ביותר לחרקים מזיקים----אפרופו אקולוגיה ...
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #193 חחחחחחחחח../images/Emo192.gif עזבו, לא הייתי פה איזה יומיים שלושה...תנו להתלהב מהאייקונים...
3 3שרונית New member 25/1/06 #192 מבינה שלא ראית "בלי סודות" .... פר פר , פר פר ...פרפר פרפר מה הוא עושה ..איך עכשיו קוראים את זה ??...... פרפר נשאר פרפר........
מבינה שלא ראית "בלי סודות" .... פר פר , פר פר ...פרפר פרפר מה הוא עושה ..איך עכשיו קוראים את זה ??...... פרפר נשאר פרפר........
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #194 זה עובד רק עם../images/Emo204.gifים? וחוץ מזה שעכשיו בלי סודות זה כבר לא "חינוכי" כשהכוכב הראשי מואשם באונס...
זה עובד רק עם../images/Emo204.gifים? וחוץ מזה שעכשיו בלי סודות זה כבר לא "חינוכי" כשהכוכב הראשי מואשם באונס...
3 3שרונית New member 25/1/06 #197 זה עובד עם כל מילה ... לדוגמא : שר מוטה שר מוטה שרמוטה מה הוא עושה איך עכשיו קוראים את זה שרמוטה נשארת שרמוטה......
זה עובד עם כל מילה ... לדוגמא : שר מוטה שר מוטה שרמוטה מה הוא עושה איך עכשיו קוראים את זה שרמוטה נשארת שרמוטה......
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #199 את גדולה!!../images/Emo6.gif וגם "שרמוטה" יותר נראה לי מתאים עכשיו לבלי סודות...בהתאם לנסיבות
Y yam shaket New member 25/1/06 #196 אני מתחיל להבין-נראש המסויד שלי... איפה הימים של 4 אחרי הצהריים-אצלי מי היה שם?וולאה-על שפת הנחל...יושבים ביחד...אוגר ועכברוש...
אני מתחיל להבין-נראש המסויד שלי... איפה הימים של 4 אחרי הצהריים-אצלי מי היה שם?וולאה-על שפת הנחל...יושבים ביחד...אוגר ועכברוש...
S sh53 New member 25/1/06 #202 ערב מצוין,לא יכול להיות יותר טוב../images/Emo9.gif עוברים שלבים, עוד שלב אחד קדימה אההה ורונה אם את מברכת אותי בברוכה הבאה, אז ראיתי פה בסביבה תוך כדי שיטוטי תמונה עם שתי ידיים שמחזיקות שושנה (לכל בן/בת יש חולשות, אז זו החולשה שלי).
ערב מצוין,לא יכול להיות יותר טוב../images/Emo9.gif עוברים שלבים, עוד שלב אחד קדימה אההה ורונה אם את מברכת אותי בברוכה הבאה, אז ראיתי פה בסביבה תוך כדי שיטוטי תמונה עם שתי ידיים שמחזיקות שושנה (לכל בן/בת יש חולשות, אז זו החולשה שלי).
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #208 אפשר לברך אותך גם?../images/Emo187.gif ברוכה הבאה. את התמונה של הידיים עם הורד אין לי.........
3 3שרונית New member 25/1/06 #210 אבל יש ../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif
אבל יש ../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif
S sh53 New member 25/1/06 #214 זה של תפוז ושווה אבל של רונה שווה יותר, מה גם שהגישו לי ישר עד אליי שושנה - מה לא מגיע לי שיפנקו אותי?
זה של תפוז ושווה אבל של רונה שווה יותר, מה גם שהגישו לי ישר עד אליי שושנה - מה לא מגיע לי שיפנקו אותי?
פ פטריה אחרי הגשם New member 25/1/06 #216 האמת שאני דיי מבריזה... כבר איזה יומיים לא הייתי...וגם לפני זה קצת לא הייתי... אבל שטויות, סולחים לי פה (אני מקווה)
האמת שאני דיי מבריזה... כבר איזה יומיים לא הייתי...וגם לפני זה קצת לא הייתי... אבל שטויות, סולחים לי פה (אני מקווה)