היום שלי!

FartherAway

New member
קפאו לי הרגליים.

אבל היה שווה, ירד ברד.
וקיבלתי 95 בתולדות. >< תהרגו אותי, אבל זה מבאס אותי. באמת שקיוויתי ליותר. אוך.

יום מיותר כ"כ...

גמכן הגשם הזה כל היום.... אין לי כוח לזה כבר, אני בבית עם המזגן על חום ואני מתה מקור!!! התחלתי בתשע, הייתה שעה אחת של מחשבים, היה משעמם...שום צחוקים, שום דבר...בעע בשעה השלישית היה תרגיל, אז הייתה את האזעקה הזאת וירדנו למקלט, היינו שם פחות מ10 דקות נראה לי וחזרנו לכיתות, אבל לא חזרנו ללמוד למרות שנשארה עוד כמעט חצי שעה לשיעור...חחחח למי אכפת
שעה רביעית היסטוריה, אבל היינו ממש מעט בכיתה אז לכתוב לא כתבנו XD יותר דיברנו על נושא מסויים, המורה כתבה בראשי פרקים על הלוח והעתקנו את זה, זה היה ממש מעט. חזרתי הביתה ברגל....בגשם....בקור.... שיצאתי מהביתספר לא ירד גשם, אבל אז התחיל לרדת גשם ובהתחלה רק שמתי את הכובע של הקפוצ'ון, והלכתי עם הידיים בכיסים, אבל פתאום הגשם התחיל להתחזק אז פתחתי מטריה, והייתה נורא רוח אז הייתי צריכה ביד אחת להחזיק את המטריה וביד השניה להחזיק את הבד שלה כדי שהיא לא תתהפך...ומן הסתם ירד לי גשם על היד והיא כולה קפאה, והיה לי מזל שהלכתי באזור שיש בו בניינים אז נכנסתי מתחת לאיזה בניין עד שהגשם יחלש...מתי שהוא נחלש המשכתי ללכת ואז הוא שוב התחזק, אז נכנסתי מתחת לבניין אחר
בסופו של דבר הגעתי הביתה מלאה מים, קפואה, אבל הצלחתי להתחמם די מהר...חח להתחמם, להחליף בגדים ולסדר קצת.... בשאר היום לא ממש עשיתי משהו כי לא היה לי מה, סתם ישבתי וראיתי טלוויזיה.

חחח זה חלק מהכיף של החורף../images/Emo108.gif

להתרטב כזה והכל.. ואז לחזור הבייתה להיות מול החימום D:

noname202

New member
יום מעאפן רצח

התחלתי בשעת אפס, מור ואני הלכנו לשלוחה וגילינו שלומדים תנ"ך בתיכון. גשם בחוץ ומעצבן טילים, העיקר שאיחרנו למנחם D: שעתיים תנ"ך מרדימות, מור ואני חפרנו על הים L ים עד שהוא העביר אותי מקום, ארר. אחרי זה ספורט, דווקא היה נחמד [לפני זה - וגם אחרי זה
- קפצנו אל נועה לאומנות וגנבנו עוגה מדהימה
] אחרי זה היה תרגיל כוננות, היה נוראי D: הדבר הכי לא מאורגן שראיתי בחיים. אה, ואני מתה - המש"צים נשארים למעלה - כי מי לא יקריב את עצמו למען ביה"ס?
פחח. התמזמזנו בחוץ עד סוף השעה ואז חזרנו ללשון, פסוקיות נשוא או אנאערף, אחרי זה היה חינוך, יום בינלאומי לאינטרנט בטוח, עוגה, הביתה. חזרתי הביתה מתה, נרדמתי...קמתי באיזה שלוש וחצי, דיברתי עם חניכה וראשג"דביל, החניכה ביאסה לי תצורה הלכתי לישיבה [בקריון, מה עובר על גיא?!#!$1[, גיא דפק איחור [כרגיל], ערבי התחיל איתי וזה היה ממש מפחיד |:, ישיבה שלא הצלחנו לעשות בה כלום ובגלל זה עוד חצי שעה יש עוד אחת, הפעם עם פשוש שסיים לחרוש [חעחע, חרוז] וזהו. בעע, איזה יום ;[

יאללה בא לי לחפור לכם בשכל../images/Emo108.gif

חח סתם... אני אעשה את זה בקיצור.. התחלתי ברבע ל-9.. כאילו שעה שנייה.. אמא שלי הסיעה אותי.. וירד ברד מזה חזק.. כאילו עוד שנייה השימשה נשברת..חח אממ שעה ראשונה (כאילו שנייה)- אנגלית.. היה אמור להיות לי מבחן בספרות.. כאילו המורה לא הגיעה.. אז המורה לאנגלית שמרה עלינו... ואמרנו לה לא.. נו.. אל תעשי ת'מבחן עכשיו וזה.. קיצר המורה שלי לאנגלית מזה חמודה.. הסכימה לעשות ת'מבחן בשעה רביעית... ואז היא החזיקה כזה ת'מבחן ביד. ילד מהכיתה שלי עמד לידה וראה ת'שאלות.. ואז כל הכיתה ידעה על מה הולך להיות המבחן D: אז.. נראה לי הלך טוב.. שעה 3- תרגיל.. "הקשיבו הקשיבו. טיל עומד ליפול עליכם"
.. ואז יצאו כולם למגרש.. שעה 4- אנגלית..כאילו היה מבחן בספרות..חח נשמע מוזר אה?. וכפרה על המורה שלי.. נתנה למי שרוצה הארכת זמן =] המבחן היה שאלה אחת! שזה 100 נק'... אחח רק לא להכשל.. שעה 5- היה אמור להיות ספורט.. אבל מלא היו בהארכת זמן וכאלה.. אז התבטל השיעור.. סתם הייתי בכיתה.. דיברתי עם חברות וזה.. שעה 6- היסטוריה.. אחח כמה שהוא הכתיב! הלכה לי היד... שעה 7- מתמטיקה.. היה לנו שיעור העשרה במעבדת מחשבים.. ביחד עם עוד כיתה. היום זה יום הפאי הבינלאומי (פאי= אות אחת בלטינית שמציינת מספר משהו..) תמיד נחמד שיעורי העשרה במתמטיקה ולא ללמוד =] שעה 8 ואחרונה- היסטוריה... ושוב כתבנו וכתבנו.... קיצר.. יום מעאפן.. אין לי משהו מעניין לספר לכם...

My Dark Dream

New member
היה נחמד ועבר מזה מהר:0

שעתיים 0,1 היה ערבית.. ולמרבה הפלא היה נחמד(נחמד=לא מעפןXD) כולם שתקו כי לאף אחד לא היה כח לדבר שעה 2 הייתה הרצאה על אלו"ט שזה אגודה של ילדים אוטיסים וכאלה... היה בסדר ואז היה תרגיל ארצי שהיה מעפן.. חזרנו למקלט ערבית והסטלבטנו שם עם ההפסקה שע3 מעגלי שייכות.. איכ.. למרות שאני כלכך הולך לקבל 100 במבחן מחר .. באמת :0 שעה4 מתמטיקה... יפית הייתה נסבלת.. אבל לפחות היא לא בדקה שיעורים.. הייתי אמור לסיים בשלוש אבל התבטל מחשבים ^.^ אז הלכתי הבייתה ב12 ^^ היה נחמד..

shula 1 6

New member
ממש חרא.

בקושי התעוררתי בבוקר,בסוף סחבתי תצמי לארוחת בוקר,גם ככה בקושי אכלתי.. אח"כ היה אומנות,היה דווקא נחמד כמעט גמרתי תעבודה.. אח"כ ניסינו להתחיל לנקות תחדר המסריח שלנו,והתייאשנו כמובן
אח"כ למדנו מתמטיקה,אפחת לא היתי מרוכזת כי כולם היו מתים להתחפף הביתה כבר. ב12 וחצי יצאנו מהפנימיה בגשם הנוראי לאוטובוס,למזלנו השגנו טרמפ בדרך עד לתחנה..\ הנסיעה היתה פשוט סיוטית.3 שעות,הייתי מורעבת כי לא אכלתי ארוחת צהריים.. ב4 וחצי הגעתי לירושלים,גם שם ירד גשם היסטרי והיינו צריכות לחכות למרגלית חצי שעה:\ ב6 בערך הגעתי לשילת,למזלי אמאשלי באה לקחת אותי
עכשיו אני בבית,איזה כיף לי. משעמם טחח

יום חמישי? ../images/Emo163.gif

אוקיי. הגעתי ב10:00 לבצפר, יום שני ברצף שאני מגיעה להירשם לאיחור רציני אצל המזכירה. החצופה אמרה לי 'אולי את מאחרת כי כל יום את צובעת בבוקר את הפוני בצבע אחר?'
בא לי להרביץ לה. שעה 3-4 התבטלו, קיבלתי 100 בספרות. שעה 5 הברזתי שעה 6 סוף סוף למדתי במקרא שעה 7-8 היה אנגלית. בשעה 7 הלכתי להקליד איזה סיכום/חיבור שכתבתי, אחכ (בשעה 8) הלכתי עם חברה לשתות קפה מהמכונות, ולשלוח תעבודה למייל של המורה. קיצר, לא למדתי היום שוב.

adida12

New member
יום רגיל...

שעה 1- אנגלית..היה בוחן...לא למדתי..איכשהו.. שעה 2- ספורט- ראינו סרט..אבל כל השיעור דיברתי עם חברה שלי =] שעה 3- ספרות..עוד בוחן..שהיא טוענת שהיא הודיעה..והיא לא ממש..
..מורה טיפשה... שעה 4- ביולוגיה...עם המחנכת שלי..רוב השיעור דיברנו על דברים שקשורים והסתכלנו כל הזמן על השלג..והמורה הייתה כ"כ כ"כ עצבנית...בלי סיבה..בעע שעה 5+6-טמטמתיקה...היה בסדר..למדנו עוד דרכים לגזור פונקציות..וסוף כל סוף הבנתי!!! אממ.. אח"כ בבית עשיתי דו"ח מפגר בא"י.. ואז..משפטים..שמלאא הבריזו..אבל היה נחמד בכל זאת...ושיעור הבא..מבחן!

Aline In Chains

New member
שביתה../images/Emo11.gif

אבל לא נשארתי בבית, יצאתי לטייל בגשם כל היום, והיה לי גם תמחוייבות האישית..

hkatsman

New member
קונצרט יצירה של המגמה

[חח איך זה נשמע, ''קונצרט''... באנו בבוקר לבצפר והתחלנו להעביר ציוד. אח"כ סידרנו 'תאולם ועשינו באלאנסינג, הפסקה עד 4 ואז ב4 וחצי בערך התחיל הRUN(''חזרה גנרלית''). ההרכב שלי עלה 9 אני חושב מתוך 16, והיה שיר די דפוק
אבל בקטנה... די התבלבלתי בנגינה אבל אפחד לא שם לב כי אני בסיסט חח לילהה טוב

נההה

אני מאושרת שיו. הרבה זמן אל הייתי בלחץ ממשחק, איזה יופי זה משחקים בשעה מאוחרת:) היסטוריה: ראינו סרט על אפריקן אמריקן וזה. הקטע הוא ש-99 אחוז מהקטע היא אפריקנית אמריקנית, הייתי פחות או יותר הלבנה היחידה שלא ידעה הרבה על השתלשלות חוקי השחורים. צחקו עליי
אבל היה כיף, מוחמד היה ממש משעשע ברייק: נממ פגשתי את ג'קי והעברנו חוויות על המבחן בפיזיקה [היא קיבלה 98 הזונהההההההה!!!!11111] אלגברה: שיו היה מצחיק בצורה מטורפת. פתרנו בעיית רצח [ומי הגיע לתשובה הא?!
אני מכורת CSI ברמות] ואז ישבתי עם קליירס ומשמו הלונדיני וביילי ודיברנו הרבה, בעיקר על המלחמה בקיץ.. לנץ': שיו היה מצחיק
נסעתי עם מור ונועה לגלידה ועברנו דרך טאקו בל [" שש רגע מה לקחת? זה מתחיל להדאיג עניין המהירות פה, אולי הם באמת קוראים מחשבות או לפחות מיבנים עברית"..]. ניסנו לתרגם שיר ראפ לעברית ["אני חם כי אני עףףףףף אתה לא כי.. אתה לא!"
] והיה ממש כיף ESL: דפקתי איחור, המורה האוביזית כעסה. נו שויין. תהינו טליה ואני אם סאם עבר ברית מילה ולא ידענו איך אומרים באנגלית אז ציירנו והיה פשוט משעשע ומכבי ניצחוווווווווווווווווווו

למעלה