היום שלי
שעת אפס - מבחן ביהדות. היה כ"כ לא פייר!#@%@ ארר. בגלל המעברי כיתות אנחנו לא בחומר שלהם, והמורה ידעה את זה, אבל היא הייתה חולה ולא השאירה לנו מבחן אחר ולא ענתה לטלפונים, אז עשינו תמבחן שלהם כשאת רוב השאלות לא ידענו, גרר. שעה ראשונה - תנ"ך, נמנמ
פעולות עניינים שעה שנייה - חינוך תעבורתי, הלכנו לגיוסי ט'. היה מאגניב [ממ] שעה שלישית רביעית - ערבסט
ניתחתי פעלים כל הדאבל שיעורים, בלי אף טעות |גאהבעצמי| שעה חמישית שישית - היסטוריה. בין נסיונות להירדם לנסיונות לשפר את הפעולה שלי לנסיונות לשפר את הפעולה של פקאצ, הפגנתי עמדה סוציאליסטית-קיבוצית והתווכחתי עם המורה, איזה כיף. [^_^] אחרי זה הלכתי הביתה. ואז לשבט. הלכנו לקנות דברים לפעולה, חזרנו, רבנו עם גיא, סידרנו, הכנו פעולה, מעגל מורלים, פעולה - היה חביב, ירד גשם ולמרות הכל החניכים החליטו שהם מדליקים אש, והצליחו תוך שניה. איזה פשושי על |גאה| ויצאתי עם כוויות מהקרמל, וזה כואב רצח [אח"כ עוד פיצצו לי אחת בלה בה דיקה]:] אחרי זה וונאבי ישיבת שכב"ג, ואז חיכינו לראות כמה חניכים יגיעו לקורס, הגיעו שניים יותר ממה שציפיתי [ו13 פחות ממה שהמרל"צ ציפו
] אניוואי...הצטרפנו בשביל שהם לא יהיו בדד, היה משעשע - אני מקווה שהם יחזרו D: וזהו בערך, היה מאגניב, קיצר.