היום שלי.

FartherAway

New member
משעמם. ../images/Emo12.gif

התעוררתי מוקדם בגלל הצעקות של אחותי הגדולה, ואז היא הלכה ונשארתי לבד. אמא חזרה והכנו פופקורן.
עוד מעט הולך ללמוד להיסטוריה.

Double U

New member
הכירו את הבוחן החדש בבגרות בספורט!

אני
. אז הכיתה שלי התנדבה לעזור למורים לספורט בבחינת הבגרות בספורט של י"ב. אלו אומנם יחידות פנימיות אבל זה מבחן גדול כזה שמשלב הרבה סוגי ספורט (ריצה, כדורסל, חבל, כפיפות בטן/מרפקים, מתח וכו') אז המחנכת ישר נידבה אותנו למשימה וכולנו הסכמנו. אז אומנם התחלנו שעה קודם, אבל עדיין היה מגניב! בהתחלה הייתי צריך למסור לי"בניקים את הכדורסל (ואגב, אח"כ הם באו בביקורת כלפי מוסר הכדורים שבגללו הם נכשלו בבגרות [ממש]). אח"כ קודמתי לחבר במזכירות הבוחנים והייתי צריך לרשום לגבי כל מי שעבר, האם הוא קלע לסל או לא. אז היה מגניב
אח"כ הייתה שעה מתמטיקה ושעתיים הסטוריה, אבל זה כבר זניח.

טוב...

שעתיים תנ"ך: שעה ראשונה וקצת מהשניה רק כתבנו. לי אישית יצאו שלושה דפים מלאים. והלכה לי היד. שעה שלישית: ספורט. עשינו זריקת כדור....בואנה, ממש כבד!!! המורה אמרה מי שיוצא לה הכי רחוק זה יהיה הציון הכי גבוה- 100, ומי שיצא לה הכי נמוך זה יהיה ה-55, ונחשו מה? לי יצא הכי נמוך
יאללה חפיף, גם ככה אני גרועה בספורט. שעתיים אנגלית: היא חילקה את המבחנים...קיבלתי 95
עברנו על המבחנים, ואחרי זה היא רצתה לעשות קצת כתיבה אבל נגמר השיעור
ונגמר היום...חח שוב לא היה לשון. זה כבר מתחיל לעצבן...כאילו, אמורה להיות לנו בגרות השנה, WTF?!

מישו22

New member
היה לי יום נוראי!!!!

היה לי יום כזה מבאס קמתי בבוקר עם קילקול קיבה מהפיצה של אתמול אז המשכתי לישון עד איזה 11 אחרי שקמתי המורה שלנו הביא לנו את החומר למתכונת בהיסטוריה אחרי כל ההתבאסות הזאת חזרתי הביתה(אני לומד בפנימיה) ואז בטרמפ שעליתי עליו היה פנצר והיא שאלה אותי אם אני יכול לתקן ולא היה נעים לי להגיד לא אז עד שתיקנתי יצאה לי כבר הנשמה ולא היה לי כח לכלום ועכשיו אני בבית וההורים שלי צוחקים עלי על הטרמפ הזה

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

סנג'רה אותך! לא נורא P: תנוח בינתיים... :)

B a m b o o k

New member
יום משעשע ביותר.

המון זמן לא היה לי אחד כזה, וטוב שהוא בא
שעתיים ראשונות היה תקשורת. עברנו על העבודה שהיא נתנה לנו. שלוש שעות אח"כ היה היסטוריה... והיה משעשע. שעה לשון. היה איזה קטע מגעיל עם שתי בנות ואני בטוחה שלמורה שלי יש ראש כחול יותר מכולם ביחד
בהפסקה היה לי מצחיק ברמות מטורפות.. ואני אפילו לאדעת למה.. כאילו שטויות וכאלה אבל צחקתי המון וזה טוב
אח"כ היה תנ"ך ושמתי את התיק בחוץ ואחרי משו כמו רבע שעה יצאתי והלכתי הביתה... אה! ובאמצע השיעור חברה שלי פתרה תשבץ באמצע השיעור ואז פתאום היא שואלת את המורה איזה הגדרה.. והוא שאל אותה באיזה פסוק זהXD והוא קלט שזה בכלל לא מהתנ"ך והתעצבן עליה והוציא אותה.

adida12

New member
שביתה!! חח

היה נחמד =].. חח הייתי בבית ועשיתי עבודה בקולנוע בלעעע.. אבל לא נוראא..

Aline In Chains

New member
סתם יום..

הייתי ממש עייפה כל היום,כמעט נרדמתי בשיעור לשון בבוקר. אח"כ תקשורת אמרו לי שבחלק של רבקה קיבלתי 29 מתוך 55.. ולא הבנתי..כי היא אמרה שצריך לחלק או מש'ו..אז זה יוצא שקיבלתי מתוך 60 ומש'ו 46 נראהלי. בכל מקרה,זין. ובמתמטיקה היה כ"כככככככ מצחיק!! יש לנו כיתה של אוטיסטים אני נשבעת, היה כ"כ מצחיק, היינו כולנו במצבי כפית והתחלנו להשתגע..ואני במיוחד, אבל לדעתי הטיפקס אשם בגלל שהסנפתי כל היום XD וזהו:] חפרתי.. ועוד מעט כנראה אני הולכת לחנות של השאנטי לקנות דברים.

מבחן במתמטיקה..../images/Emo108.gif

נשארתי אתמול ערה עד 2 בלילה! פתרתי בעיות בגיאומטריה...חח באתי היום לביצפר עייפה.. אבל היום עבר מהר.. כי סיימתי ללמוד ב-1 ורבע.. ואחרי זה מחויבות אישית ואחרי זה רופא שיניים.. סה"כ היה יום נחמד =] כל הכיתה כזה עם הספרים בגיאומטריה פותרת בעיות וזה.. ויש ת'מורות האלה: להכניס ספרים לתיק וזה..חחח אממ האמת? סה"כ הלך לי יחסית טוב.. אני אסתפק ב-80.. אמן!. המורה ששלי למתמטיקה נוהג להחזיר יום למחרת..חח הוא ממש מהיר בקטע הזה.. אז.. נקווה שכבר מחר אני אדע ת'ציון.

87 באנגלית ו- 98 בערבית! ../images/Emo9.gif

שעה 1 - היה אנגלית וקיבלנו חזרה את המבחנים, אני ממש מרוצה מהציון
שעה 2 - מתמטיקה. סיימנו גיאומטריה אנליטית. שעה 3 - לשון. סתם עשינו דברים... תחביר. שעה 4 - היה אמור להיות היסטוריה אבל המורה לא הגיעה אז היה עוד שעה של לשון
שעה 5 - ערבית (זה לא שעה חובה לבוא אליה, רק מי שרוצה) היינו אני ועוד 2 בנות יחד עם המורה ועשינו אנסינים לבגרות. המורה אמרה לנו את הציונים וקיבלתי 98
בטח ירד לי משהו בפועל... ועכשיו אני לומדת למבחן בהיסטוריה

noname202

New member
היום שלי

שעת אפס - מבחן ביהדות. היה כ"כ לא פייר!#@%@ ארר. בגלל המעברי כיתות אנחנו לא בחומר שלהם, והמורה ידעה את זה, אבל היא הייתה חולה ולא השאירה לנו מבחן אחר ולא ענתה לטלפונים, אז עשינו תמבחן שלהם כשאת רוב השאלות לא ידענו, גרר. שעה ראשונה - תנ"ך, נמנמ
פעולות עניינים שעה שנייה - חינוך תעבורתי, הלכנו לגיוסי ט'. היה מאגניב [ממ] שעה שלישית רביעית - ערבסט
ניתחתי פעלים כל הדאבל שיעורים, בלי אף טעות |גאהבעצמי| שעה חמישית שישית - היסטוריה. בין נסיונות להירדם לנסיונות לשפר את הפעולה שלי לנסיונות לשפר את הפעולה של פקאצ, הפגנתי עמדה סוציאליסטית-קיבוצית והתווכחתי עם המורה, איזה כיף. [^_^] אחרי זה הלכתי הביתה. ואז לשבט. הלכנו לקנות דברים לפעולה, חזרנו, רבנו עם גיא, סידרנו, הכנו פעולה, מעגל מורלים, פעולה - היה חביב, ירד גשם ולמרות הכל החניכים החליטו שהם מדליקים אש, והצליחו תוך שניה. איזה פשושי על |גאה| ויצאתי עם כוויות מהקרמל, וזה כואב רצח [אח"כ עוד פיצצו לי אחת בלה בה דיקה]:] אחרי זה וונאבי ישיבת שכב"ג, ואז חיכינו לראות כמה חניכים יגיעו לקורס, הגיעו שניים יותר ממה שציפיתי [ו13 פחות ממה שהמרל"צ ציפו
] אניוואי...הצטרפנו בשביל שהם לא יהיו בדד, היה משעשע - אני מקווה שהם יחזרו D: וזהו בערך, היה מאגניב, קיצר.

Under the GUN

New member
התבטל הכנס תקשורת!

כוסאמא של המורים האלה! למדנו תאורה בתקשורת במשך 3 שעות מטומטמות ועדות, החלטתי ששיעור הבא (פעם אחרונה של ועדות) אני מביא נרגילה ופותח אותה בחדר של היועצת.. היא הסכימה
יהיה מצחיק שעתיים ביולוגיה.. אחרי חודש שלא היה שיעורים זה מבאס לחזור לזה שעה היסטוריה.. אני וידידה שלי יצאנו באמצע כי צריך לקחת ציוד הביתה ראבק, קלטו כמה היה לסחוב: ערכת מצלמה (מצלמה, קלטת, חצובה, 2 בטריות, כבל לטלויזיה, מטען ואת התיק של המצלמה) ערכת סאונד (3 כבלים, מיקרופון, בום, ריפוד למיקרופון, אוזניות ומתאמים) וערכת תאורה (2 תפוזים, מיליון כבלים, תאורה קטנה, 2 חצובות, 4 שקי חול כבדים אחושרמוטה, מפצל ומסקנטייפ) ראבק! זה היה כבדדדדד... ועוד להתווכח עם ילדים קטנים שאי אפשר לשבת שם כי אין מקום אחר לשים את כל החרא הזה יהיה טוב...

NoFaRi1

New member
היא פאקינג הסכימה לך להביא

נרגילה, ועוד אליה לחדר? שכונההההההההה

אני עייפה

ומחר יש שביתה
יאי שעת אפס-של"ח,היה די מעניין,שמוליק דיבר על כל הקטע של המשתמטים והכל.. 1-חינוך תעבורתי,לא הקשבתי למילה אחת שיצאה לו מהפה..הייתי עסוקה בלכתוב פעולה 2-גיוסי ט' :] יאיי 3-4-תולדות..כמעט נרדמתי אוף בהתחלת שנה זה היה מעניין אבל עכשיו זה כבר מאוס ומרדים..מה יהיה? 5-6-לשון,כמה ציינתי שאני שונאת את הכיתה שלי? ושהם עילגים וטיפשים ואררררר נמאס לי!! ועוד המחנכת מתפלאת שאני לא משתתפת בשיעורי חינוך.. למה נראה לה? הביתה,שבט פעולה די מוזרה.. באמצע שתי בנות התחילו לריב וזה.. קיצר היה בלאגן ישיבת שכב"ג עוד יותר מוזרה ופעולת ט' שהצטרפנו אליה כי לא היו מספיק.. עצוב עצוב נקווה שביום שישי יגיעו יותר נראלי אני הולכת לישון או משהו יש שביתה מחר
יאי

בית ריק=]

מגיעים להתנחל פה היום בלילה ונראה מתי נקום לבצפר:p והיה היום אסמבולי. שזה הדבר הכי אבל הכי מצחיק שיש בעולם. נאספים כל הבצפר באולם ספורט [ולא מדובר פה על שטח קטן, משו בסדר גודל של מגרש כדרוסל כולל היציע..]. הפעם, עשו על האבולושיין אוף דנס. התחילו כזה יפה עם וואלס וזה, ואז המנחה עושה "אנד דן איט טרנס טו דה וורסט..." |מוזיקת ראפ ברקע| |כוסונים עם תחתונים צמודים נכנסים ומתחילים לעלות אחד על השני בצורה הומואית| אין, אנשים היו על הרצפה. לגמרי לגמרי
הומור אמריקאי כ"כ טוב לפעמים. אח"כ הייתה הופעה של המעודדות [זכינו:p] כל היום התקצר בזכות האסמבולי:] אז היה יום חביב..

למעלה