היום שלי [:

טל קארי

New member
משעמם כרגיל..

שעה ראשונה-כימייה שעתיים הבאות-מחשבת ישראל..=\ הפסקה-עושים שוערים באנגלית שעתיים אנגלית- היה נחמד, בסוף השיעור היא הודיעה שיש שביתה, קפצנו מרוב שמחה!!!! שעה אחרונה-לשון. היום אני קונה דברים לתחפושת ואז הולכת לאבא שלי ואז הולכת לחברה שלי בכוכב יאיר כי ישלה יומולדת!!

noname202

New member
היום שלי

שעתיים הרצאה של ניצולת שואה, קרובת משפחה של פקאצה שלי היה מפחיד...בעיקר כשהקטע שלי השנה בטקס הוא של ילדה שמגיעה לאושוויץ...:S אחרי זה שעתיים גאומטריה, מסתבר שגם ב4 יח"ל זה לא קל יותר..
המבחן שלי יהיה ביום חמישי הבא אחר"צ D: נקווה שיהיה טוב :X

אני הרוגה..../images/Emo199.gif../images/Emo108.gif

הלכתי אתמול לשיעור פרטי במתמטיקה ב-12 בלילה!.. לא האמנתי שיש כזה דבר.. שתבינו.. פעם ראשונה שלי בכלל אצל מורה פרטית... קיצר.. היא פתרה איתי בעיות בגיאו' ובדיוק היום בבוחן הייתה בעיה אחת ממה שעשינו.. ככה שהלך לי בבוחן טוב =] פעם ראשונה שאני יוצאת אחרי בוחן במתמטיקה עם חיוך!.. סוף סוף לשפר קצת ת'ציון שלי..חח אז.. הלכתי לישון ב-1. והיום הייתי במחויבות אישית המעאפנה הזאת.. ילד בכיתה א' נתנו לו שיעורים.. איך כותבים ת'אותיות בכתב וזה.. והוא קורא כזה לאט.. ואני כמעט נרדמתי.. וזהו.. מחר שביתה!!! =]] אין מבחן באנגלית.. יאי =] אז.. אני זזתי להשלים קצת פערי שינה.. ואח"כ לשיעור ספינינג במכון.. לילה טוב!

שלי..

0-היסטוריה שיעור היסטוריה ראשון בכיתה החדשה האמת שהמורה ממש נחמדה.. ודי מעניינת 1-2-הרצאה על השואה-ניצולת שואה באה לספר לנו את הסיפור שלה והיה ממש מרתק! 3-4-מתמטיקה,המורה שונאת אותי,בטוח! חחח אבלמה איכפת לי
5-שיעור יהדות ראשון בכיתה החדשה מצחיק שפתאום יש לנו בנים בכיתה חח 6-תולדות.. חזרתי הביתה,ראיתי השיר שלנו,אכלתי,מחשב ועוד מעט ספיר באה אליי לנגן בגיטרה
יאיייי ומחר שביתה
כיף כיף כיף

=/

שעתיים מבחן באנגלית, היה סוחט. באמת....זה עוד היה בלי חיבור, וזה היה די קשה!! האנסין היה לא מובן
היו שאלות שבכלל לא היו להם תשובות בקטע...המורה עושה לנו "תענו עם היגיון". אז בסוף סתם ניחשתי והמורה ראתה את זה ובהתחלה היא עושה לי "מה לא זה לא נכון" ואז היא מסתכלת שוב "אההה בעצם זה כן נכון". בעעע. שעתיים מתמטיקה, הספקנו מלא תרגילים בגיאומטריה!!! היה נחמד. שעתיים חיכיתי, יותר נכון הייתי עם אלה שעושים את המחוייבות שלהם בחטיבה...חחח נכנסתי למבחן, עשיתי שאלה וחצי (מתוך 4 שצריך לעשות....), שוב לא הלך לי
אני פשוט מקרה אבוד עם החומר הזה. הכנסתי סלט לאמא, ועכשיו אין לי מה לעשות....חחח כי בכל זאת מחר שביתה
אולי אני אתכונן למבחן בכל זאת? לכל מקרה?... חחחח XD

התחלתי בתשע ולמדתי רק 3 שעות!

בימי רביעי אני תמיד מתחילה בתשע לפי המערכת. שעה שניה+שלישית: היסטוריה. התחלנו ללמוד על נושא העמקה שזה יהודים בארצות האיסלאם וזה נראה חומר ממש מעניין!
אני אוהבת היסטוריה
בהפסקה הלכתי לחנות ספרים וכתיבה בביה"ס וקניתי קלסר חדש וכמה דברים חדשים, אני חולה על מכשירי כתיבה! שעה רביעית: לשון. המשכנו בתחביר את משפט מורכב ולמדנו פסוקית לוואי. התבטלו לי שעתיים תנ"ך (חמישית-שישית), המורה הודיעה לפני שבוע שהיא לא תבוא ובעקבות זה המורה לחנ"ג שהיא גם הרכזת ביטלה לנו שעתיים חנ"ג (שישית-שביעית) בסוף יצא שסיימתי ללמוד בשעה 12 במקום בשעה שלוש בצהריים
אחרי ביה"ס הלכתי למרכז בשכונה וקניתי אוכל בארומה וגם בסטימצקי מתנה לידיד שלי ליומלדת שלו
אז נחתי ואחה"צ הלכתי לתקן את האופניים שלי ולאחר מכן לספרייה להחליף ספרים ואז הלכתי לגולף&קו וקניתי שתי חולצות חמודות
[אמא שלי הביאה לי היום את הכרטיס אשראי שלה חחחח
] ועכשיו אני אלך לאכול וללמוד למבחן בלשון. איזה כיף שאין מחר ביה"ס :) למרות שמאיפה אני יודעת איזה מורים בהסתדרות ואיזה מורים בארגון המורים

../images/Emo11.gif

1-2 - צרפתית - שעה אחת דיברנו על העבודה של השואה, ושעה שנייה ראינו עדויות מדכאות ועצובות. 3 - במקום ספורט באה [שוב] חיילת מהמודיעין ודיברה איתנו על תפיסת קארין A... כל עוד מפסידים ספורט
4 - מתמטיקה - סתם בדקנו תרגילים בזהויות טריגונומטריות [נשמע קצת מתלהב] 5 - כימיה - התחלנו קשר קוולנטי [ממה שהבנתי אנחנו בקצב איטי לאללה
] 6 - במקום פיזיקה - שיעור חופשי
7 - ביולוגיה - למדנו משהו על האשכים והתחלנו גמד-ענק. קיבלתי את... שששש...

איזה נחמד...../images/Emo108.gif

שאתם עדיין משחקים במשחק הזה.. גמד-ענק.. אני זוכרת שיחקתי בזה ביסודי... ובקשר לכימיה אני גם לומדת על זה.. זה אומר שאנחנו גם בקצב איטי.?. P:

המחנכת רצתה גם לעשות לנו

גמד וענק, אבל לא רצינו
וכן, נראה לי ששניכם דיי בפיגור.. למדנו קשר קוולנטי לפני חודשים פלוס

זה לא ממש משנה ../images/Emo6.gif

הסיכוי שאני אגביר כימיה מקביל לסיכוי שתצמח לי יד מהמצח...

תמיר1991

New member
אתה עג כדי כך שונא את המקצוע?

בהתחשב בזה שאשכרה אכפת לך ממנו, זה לא נראה ככה
תמיר.

Double U

New member
למה לא?

כימיה זה ממש קל. כל המבחנים השנה קיבלתי 95 ומעלה ובממוצע של סמסטר א' קיבלתי 100 בכימיה. אחד המקצועות היותר קלים שיצא לי ללמוד

קיבלתי 100 בתעודה של סימסטר א'

זה אחד המקצועות הפשוטים, אבל מה זה מעניין? אני לא לומד מה שקל, אלא מה שמעניין...

Double U

New member
יום חרמון../images/Emo9.gif

היה לנו היום טיול כיתתי לחרמון. בתכנון היה להיות הרבה בשלג ולהיפגש עם יחידת האלפיניסטים. בסוף יחידת האלפיניסטים לא יכלו להגיע (סיבות מוצדקות בהחלט) אז רק היינו המון בשלג
. היה מדהים ובכלל לא היה קר!

וורי נייס האו מאץ'?

מי שיודע מאיפה זה מצוטט גאון! היה חביב היום הייתי אמורה לעשות מבחן במ"מ על חשבון שיעור פיזיקה. המורה בחרה כמה תלמידים [מצטיינים:p] לעשות את המבחן, וזה בחירה. זה אחד מהדברים הכי קשים שיש! אינלי משוג בשקל אפילו שאלה אחת ממה שהיא נתנה בתור חזרה. קיצר וויתרתי על זה, וזה הסתבר כבחירה נכונה, כי בשיעור קרמיקה דיברתי עם החתיך! שיואואואואו בריק: חיפשנו את שאנון בטירוף כדי להראות לה שהורידו לנועה את הגשר, אבל לא מצאנו אותה פיזיקה: משעשע כרגיל, שוטס פשוט טוב. ["בוואקום בלון היה מתנפח כי אין לחץ" "וגם מרשמלו שיטטט!"]
לנץ': הסתובבתי עם טליה ונועה והיה מצחיק שיעור חופשי: למדתי קצת לתנ"ך ואז הלכתי הביתה יש לי לאב להכין [ייייו!] ושיעורי בית ואין לי כככככככככחחחחח

למעלה