MY DAY
בבוקר הייתי בבי"ח (אל תדאגו לא קרה לי או לאפחד כלום...זה סתם היה משו, לא חשוב כרגע), ופספסתי שעה וקצת של תנ"ך... הגעתי וישר נכנסתי לשיעור, אני לא מאלה שלא נכנסים
בסוף השיעור הלכתי לשאול משהו את המורה והיא נתנה לי עכשיו עוד משו לעשות...היא הבטיחה לי בונוס אז מכפת לי. שעה שלישית ספורט, מבחן של קפיצה לרוחק, לא השתתפתי...האמת שרוב הפעמים שאני קופצת מכל סיבה שהיא אז כואב לי, ופה פחדתי לנסות אפילו....אז לא עשיתי. אולי שבוע הבא אני אנסה. אולי. שעה רביעית אנגלית. אנחנו באים לכיתה ומסתבר שהמועצת תלמידים יושבת לנו בכיתה ומכינה פלקטים :S לא חשוב. המורה מוציאה אותם מהכיתה שלנו, ובנתיים מסתבר שהיא שכחה את הטפסים של המבחנים בבית...לא אנחנו עשינו את המבחן, אלא התשעה ילדים שיש להם מבחן באונ' ולא באים שלושה ימים עכשיו בגללו...אז היא נסעה הביתה להביא את הטפסים
ואנחנו בנתיים חיכינו לה...אז יצא שהיא הגיעה עשר דקות לפני שהשיעור נגמר, וסתם דיברנו על מה שאנחנו הולכים לעשות שיעור הבא. שעה חמישית אנגלית. התחלנו לקרוא סיפור חדש, הוא נשמע נחמד...טיפה משעמם אבל אין מה לעשות
שעה שישית לשון. בואנה, המורה הזאת מסבירה ממש ממש ממש טוב. גם היו מלאמלא צחוקים בשיעור. כזה אחד הילדים עושה לה "תגידי, מה יהיה שגילה תחזור ללמד אותנו ותראה שאנחנו פתאום חכמים ומבינים הכל? היא תיעלב" (כי זה יגיד כאילו שהיא לא מלמדת טוב...
) XD בקיצור, היה ממש נחמד. עכשיו אני בבית, התכוננתי טיפה למתמטיקה (ומשום מה לא הולך לי ממש :S) וגם לאנגלית, ו...נראה לי שאני עוד מעט אלך לנגן טיפה. משעמם לי נו.