היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי!

גיליתי למה ילדה מהכיתה שלי מתמנייקת אליי. איזו זונה\:

MY DAY:)

בבוקר הייתי בבי"ח (אל תדאגו לא קרה לי או לאפחד כלום...זה סתם היה משו, לא חשוב כרגע), ופספסתי שעה וקצת של תנ"ך... הגעתי וישר נכנסתי לשיעור, אני לא מאלה שלא נכנסים
בסוף השיעור הלכתי לשאול משהו את המורה והיא נתנה לי עכשיו עוד משו לעשות...היא הבטיחה לי בונוס אז מכפת לי. שעה שלישית ספורט, מבחן של קפיצה לרוחק, לא השתתפתי...האמת שרוב הפעמים שאני קופצת מכל סיבה שהיא אז כואב לי, ופה פחדתי לנסות אפילו....אז לא עשיתי. אולי שבוע הבא אני אנסה. אולי. שעה רביעית אנגלית. אנחנו באים לכיתה ומסתבר שהמועצת תלמידים יושבת לנו בכיתה ומכינה פלקטים :S לא חשוב. המורה מוציאה אותם מהכיתה שלנו, ובנתיים מסתבר שהיא שכחה את הטפסים של המבחנים בבית...לא אנחנו עשינו את המבחן, אלא התשעה ילדים שיש להם מבחן באונ' ולא באים שלושה ימים עכשיו בגללו...אז היא נסעה הביתה להביא את הטפסים
ואנחנו בנתיים חיכינו לה...אז יצא שהיא הגיעה עשר דקות לפני שהשיעור נגמר, וסתם דיברנו על מה שאנחנו הולכים לעשות שיעור הבא. שעה חמישית אנגלית. התחלנו לקרוא סיפור חדש, הוא נשמע נחמד...טיפה משעמם אבל אין מה לעשות
שעה שישית לשון. בואנה, המורה הזאת מסבירה ממש ממש ממש טוב. גם היו מלאמלא צחוקים בשיעור. כזה אחד הילדים עושה לה "תגידי, מה יהיה שגילה תחזור ללמד אותנו ותראה שאנחנו פתאום חכמים ומבינים הכל? היא תיעלב" (כי זה יגיד כאילו שהיא לא מלמדת טוב...
) XD בקיצור, היה ממש נחמד. עכשיו אני בבית, התכוננתי טיפה למתמטיקה (ומשום מה לא הולך לי ממש :S) וגם לאנגלית, ו...נראה לי שאני עוד מעט אלך לנגן טיפה. משעמם לי נו.

חצילע

New member
מממ.

0-1: מבחן באנגלית, שהלך בעיקרון די טוב. 2: ראינו בגרויות DD: "כלללל שכבהה י', לצאתתת החוצההה, אני מבקשתתתת אנחנו נרשוםם נוכחותת" האותיות הנמרחות זה בגלל שזאת המרכזת שלנו, וכשהיא מדברת היא בוכה ומיילת. חהחה. אני מחקה אותה טוב D: 3: הסטוריה, מיכאל, כל השעה ציירתי. 4: חינוך, נו, החפירות של יהודית. "יהודית!1111" "לא! אין יהודית" ~דמיינו במבטא אנגלי כבד~
5: נו, צביה הזאתי. אמרו שלא מבטלים את השיעור וכן ביטלו בסוף. כאילו. חיכינו איזה 25 דקות והיא לא באה, אז זובי לשנובי.

Double U

New member
היום שלי

התחלתי ב9 וסיימתי ב2 ורבע. שעה שנייה - הסטוריה. ראינו סרט על מאורעות תרפ"ט כולל עדויות של אנשים שחוו את המאורעות על בשרם. דווקא היה מעניין. שעה שלישית - לשון. המשכנו את נושא שם העצם שזה אגב, מאוד קל! ביום שישי היא בטח תחזיר מבחנים ואקבל ציון ממש לא טוב (לא טוב בשבילי בלשון זה 85 ומטה). שעה רביעית - שוב הסטוריה. היה אמור להיות מתמטיקה אבל פתאום המורה להסטוריה נכנס ואומר שיש שינוי מערכת. אז המשכנו את הישגי העלייה החמישית. אני מסתכל על הסילבוס שלנו ואני רואה שאנחנו די לקראת הסוף (של החומר) ובקלסר יש 70 עמודים כתובים. אל אלוהיםםםםםםםםםםםם. שעה חמישית - שישית - מתמטיקה. המורה פיצתה אותנו על השעה שאבדה לנו קודם. שעה שביעית - חנ"ג. ריצת 2000. איזה יופי. אבל! הצלחתי לשפר ב50 שניות והשגתי תוצאה של 08:43. אני ממש מרוצה וגם המורה אמר שממש השתפרתי. היום אחה"צ כנראה אנוח ומחר...טיול לחרמון עם כל הכיתה!
מאז שאמרו לי שמדעית נוסעים בי' לחרמון, אני מחכה לטיול הזה.

תמיר1991

New member
הסרט היה ענתיקה?

8:43 זה ממש לא רע, אגב
בכיתה ח' עשיתי 8:57 ומאז אני לא השתפרתי, השנה עשיתי 9:23
מילא...
תמיר.

Double U

New member
כן../images/Emo6.gif

סרט די ישן. קצת הפליא אותי מתי הספיקו לצלם את זה כי האנשים שדיברו שם נראו יחסית צעירים (לא בשנות ה-20 שלהם אבל כן בשנות ה-40-50)... 8:43 זה מצוין (בשבילי לפחות). זה בערך 85 אבל בגלל ששיפרתי בכמעט דקה מהסמסטר הקודם, אני מקבל 5 נקודות בונוס.

תמיר1991

New member
נחמד../images/Emo13.gif

למה אנחנו לא רואים סרטים בשיעור היסטוריה
תמיר.

Double U

New member
כבר עשינו רבע שעה, בשעה הזאת../images/Emo3.gif

כל השיעורי ספורט שלנו הם בשעה הזאת לצערי, דווקא כשהשמש בשיא החום.

לפחות אתם לקראת סיום החומר...

אנחנו רק התחלנו לנתח את כתב המנדט של א"י...
עקפתי אותך בריצה
7:23 דקות

תמיר1991

New member
../images/Emo2.gif

אני אף פעם לא תופס אותך במסן בצהריים
ולנו היה יום די קל בבצפר.. הייתי אומר אפילו "נחמד". גם מחר יהיה נחמד. וסוף סוף סיימתי את הספר שאני קורא כבר חודש
הגדנ"ע והבחינה לא אפשרו לי להתקרב לסיים אותו בכלל... וכבר מחר אני מתחיל ספר חדש, והתכנון זה לקרוא עוד אחד עד שסמסטר ב' יתחיל... תולעת ספרים אני
תמיר.

שגיא 1991

New member
היום שלי

עוד יום מופרך שאני מסתכל על העבר אני בספק אם הוא היה שעתיים ראשונות-מחשבים היא לימדה פונקציות משהו משעמםץ שעתיים שלישית ורביעית-אנגלית היה משעמם כרגיל שעות חמישית שישית-המורה הזו הזויה, ילד אחד הדפיס לה שלום אני תלמידה בכיתה י' ואני חושב שהמורים:.....לילי... הם מאוד מפגרים, והיא האשימה אותי.
אחרי זה כל השיעור הציקו לה שהיא הזריקה בוטקס והיא כהרגלה הכחישה. ואז היא עזרה לי במחשב, ותוך כדי זה הצחקתי אותה והיא צעקה עליי לא פעם וגם אני החזרתי לה. היא עברה לילדה אחרת, והילדה סיימה את העבודה לבגרות (שאני באמצע בנטייה חדה להתחלה) ואמרה :"תלמדו ממנה תראו איך היא עשתה" לא סיימה את המשפט ובאותה שניה השלטר ירד וכל מה שעשינו השיעור היום נמחק.
אחרי זה צילמתי אותה עצבנית ואז היא התחילה לרוץ אחריי ולשחק איתי תופסת (גם מזריקה בוטוקס וגם משחקת תופסת והכל במורה אחת מוזרה)הצלחתי לברוח ממנה. של"ח-התווכח על הטיול השנתי. ועוד יום עבר. ב19:00 אני מתכנן מסיבת הפתעה לחבר הכי הכי טוב שיש לי
ככה שמצאתי לעצמי זמן בין לבין.

היום שלי ../images/Emo163.gif

שעה ראשונה: אנגלית. הייתה לנו שעת קריאה של הספר אנגלית ואיזה רבע שעה אחרונות עשיתי גרמר. שעה שניה: מתמטיקה. המשכנו עם הסתברות והיה משהו שלא הבנתי ולמורה כנראה לא היה כוח להסביר לי אז היא אמרה: "תעשי את זה בבית". איזו חוצפנית חח! שעה שלישית: לשון. קיבלתי 73 בבוחן! איזה כיףףףף
הלך לי הכי גרוע שיש והייתי בטוחה שאקבל 30 ופתאום ראיתי ת'ציון הזה וממש שמחתי. בהפסקה הגדולה הייתי עם ידיד שלי ועם הבובה שחברה הביאה לי ליומולדת [בובה מושלמת
] וכל האנשים שמכירים אותי כל הזמן רצו לחבק אותה. המורה לביולוגיה התחילה לקחת לי אותה ולשחק איתה ובסוף העיפה לי אותה על הפרצוף
[בצחוק כן] בסוף ההפסקה הלכתי ליועצת וקבעתי איתה שיחה ליום ראשון... היא מעצבנת אותי זאתי. כל הזמן אמרה לידיד שלי: "תראה איך יש לה חיוך על הפנים" ושטויות כאלה
שעה רביעית: היסטוריה. היה דיי בסדר. מחר יש לי בוחן על הצהרת בלפור והיא הודיעה לנו עליו רק היום :/ שעה חמישית: ערבית. חד פעמי הייתה לי את השעה הזאת, ועברנו על אנסינים לבגרות. היה בסדר... בצהריים נפגשתי עם סבתא שלי ובני הדודה והלכנו איתם לגינה בשכונה (:) ועכשיו אני צריכה ללמוד לבוחן בהיסטוריה ואז אני הולכת לחדר כושר לשיעור עיצוב וחיטוב

זה במקום לסיים דוח בביולוגיה *עייף*

1 - היסטוריה - מי זוכר... זה היה כל כך מזמן... 2-3 - מעבדה בביולוגיה - משהו בסגנון "קשר בין ריכוז המצע והפעילות האנזימטית"... 4 - לשון - מבחן, היה די קל למרות שנפלתי בשאלה פשוט מפגרת - כתבתי "שלוש תמרים"
למזלי זה היה רק 2 נקודות ומהשוואות שעשיתי עם אחרים נראה לי שקיבלתי סביב ה-98-96... בטח משהו בסגנון. 5 - אנגלית - חצי שיעור המשכנו את המבחן בלשון וחצי התחלנו את To kill a mockingbird 6 - ערבית - סתם מילאנו איזה דף טיפשי ברמה של כיתה ח' 7 - תנ"ך - מלכים ב', פרק י"ח, אם זה באמת מעניין פה מישהו

FartherAway

New member
מצוין :)

0-1 מבחן באנגלית. היה קצת לא מובן, אבל מסתבר שהצלחתי במה שלא הייתי בטוח.
שעה שנייה ראינו בגרויות בספורט. היה די מיותר ומשעמם. שלישית מתמטיקה, והיה משעמם תחת.
רביעית חינוך, אבל לא טרחתי להיכנס. חמישית ביטלו, אז חמישית-שישית הייתי באומנות פלסטית.
אחרי זה הייתי אצל מעיין
ופגשתי את הדר בדרך חזרה. D:

LilTink

New member
יותר מעפן מזה כבר לא יהיה.

0-1 מבחן באנגלית. לא יודעת דקדוק יעיפו אותי מהדוברים. 2 בגרויות. אוח. אין לי כח כבר. 3 מתמטיקה. אחד השיעורים המיותרים שהיו לי בחיים. היא התקשרה אליי הביתה בערב ואמא אומרת שהיא חמודה. 4 חינוך. לא היה לי כח לכלום אז נדדתי בין הכיתה לבחוץ. בבית למדתי לאומנות קצת ואז הייתי בבדיקות. באמת שאין לי כח יותר לכלום.

למעלה