מרשה לי להגיב?../images/Emo13.gif
בגלל שאני מכיר את בעיית הרגל כל כך, אבל כל כך מקרוב!! אני דווקא רוצה להגיב עליה. פשוט, עד כמה שזה לא, תנסי בעבודת קרקע לדחוף את העקב למטה הכי הכי הכי חזק שאת יכולה ממש ממש אפילו אם בהתחלה זה קצת יכאב. תחשבי על העקב כל הזמן, כל רגעעע תפסיקי להתרכז לרגע בסוס החתיך שלך
ותדרכי את העקב עד למטה, כמה שאת מצליחה! תוך כדי תנסי לשחרר את הברכיים, אחרת יכאב לך מאווד לדרוך הכי למטה עם ברך משוחררת אחרי כמה רכיבות כלאו זה יתחיל לבוא לבד ואז, כשמגיעים לשיעור קפיצות אל תשני כלום. תורידי את העקב, תפעילי עליו משקל ואל תתפתי להפוך את כף הרגל ולהשען עליה בצורה שיותר נוח כי אז הברכיים תופסות את האוכף הרבה יותר מדיי, והן מהוות מעין ציר לגוף - פלג הגוף העליון נופל קדימה ופלג הגוף התחתון, הרגל עפה אחורה לתחת של הסוס. וברגע שתצליחי להעביר את המשקל מהברך אל הרגל התחתונה, הארכובות לא יברחו בזמן הקפיצה לכל מיני מקומותלא רצויים באיזור כף הרגל, הרגל עצמה לא תברח אחורה ופלג הגוף העליון יוכל להישאר גבוה מספיק בזמןש את נושאת את עצמך ולא נופלת על הסוס. הבעייה הזו הכי מוכרת לי בועלם ואולי כאני מתייחסת לזה כאל דבר פשוט עכשיו אבל אימון אחד ושתי שיחות שינו לי את כל הגישה והישיבה פשוט ככה! פשוט לחשוב על רגליים כל הזמן ואפילו לבצע בהגזמה, ככה שבמצבים מסוימים כשאנחנו מתרכזים בדברים קצתיותר חשובים מלבד הישיבה, כמו בשיעו, במסלול או סתם כשקופצים גבוה אז הדברים הלאו, ההרגלים האלו יבואו בטיבעיות
פשוט להחדיר את זה לתודעה - להוריד את העקב הכי למטה ולא לתפוס מהברך! להוציא את ההרגלים המגונים האלו נכון שגם בורה הזו אפשר למצוא נודות איזון, כי עובדה שאת מצליחה
אבל עדיין, בתור מישהי שהצליחה להבין וליישם את הדבר הזה, ההרגשה כל כך שונה וטובה יותר, פתאום המכושל הופך לדבר הרבה יותר פשוט ופחות מזעזע את הגוף. מקווה שלא נסחפתי או הפרזתי ואני בטוחה שאת יודעת את הדברים האלו רק תחדירי את זה לתודעה שלך עמוק עמוק לתת מודע וזה פשוט יקל עלייך כי דוגרי שתינו יודעות מה זה לקפוץ עם אפולו וכמה שזה מזעזע את הגוף, ועכשיו אפילו שאולי כבר התרגלתי לזעזועים האלו - אני מרגישה שאני מצליחה לשאת את הגוף שלי ולא נגררת בגלל הקפיצה. זה פשוט שינה לי כל כך הרבה, רק להבין מה לעשות עם הרלג התחתונה והעקר, שינה המון. אהבתי את הגב הישר והמבט[זוכרת שפעם היית מסתכלת לחול?! תראי איזה פאקינג שיפור!!
] ועוד יותר אהבתי שאת מצליחה לשמור את עצמך מעל מרכז הכובד ולא נופלת קדימה או נשכבת על הסוס. קצת סתרתי את עצמי כרגע אבל אני בטוחה שהבנת את הכוונה הכללית