שלום לכולם!

Event Horizon

New member
../images/Emo221.gifשלום לכולם!

מה שלומכם? קודם רציתי לפרגן ולומר שהפורום הזה אדיר! תגידו, מישהו יודע פרטים על סרטי ההמשך של stargate sg-1 ? תודה ויום טוב!

Stargate4ever

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

אוקי אז ככה: הסרט הראשון שאמור לצאת בסביבות סוף השנה הבאה הוא StarGate: The Ark Of Truth הסרט יסגור את זווית ה"אוריי" שסופרה בשנתיים האחרונות. כאשר נודע לצוות שה"אוריי" מתכוונים לשלוח התקפה אחרונה על כדור הארץ, דניאל מגלה שישנו מכשיר קדמוני שנקרא "The Ark Of Truth" המסוגל להביס אותם. הם עולים ע"ג הסיפון של ה"Odyssey", וצריכים למצוא את המקום שנקרא "Place Of Origin", הנמצא בגלקסיית ה"אוריי". הסרט השני שאמור לצאת אחרי הראשון הוא StarGate: Continuum הסרט עוסק בחזרה בזמן. הצוות נוכח בהוצאה להורג של אחרון אדוני המערכת, בא'אל. כשלפתע טיאלק וואלה נעלמים לאוויר הריק, הצוות מגלה שציר הזמן שונה ופרוייקט הסטארגייט לא קיים יותר. צי של ספינות אם של הגואולד מגיעות לכדור הארץ, בהנהגת בא'אל כשואלה עדיין בהשפעת הגואולד שבה ("קטאש") וטיאלק כפירסט פריים של בא'אל. עכשיו סאם, דניאל ומיטשל צריכים למצוא את הסטארגייט כדי להשיב את הכל לקדמותו.

Event Horizon

New member
נשמע מבטיח..

רק חבל שצריך לחכות כל כך הרבה זמן... =) תודה.. יום טוב.

Stargate4ever

New member
כן..

בהתחלה הם היו אמורים לצאת בסביבות סתיו 2007, דהיינו עוד חודשיים בערך, אבל כנראה משהו השתבש בתוכניות שלהם..

Event Horizon

New member
תודה רבה :)

באסה שצריך לחכות כל כך הרבה לסרטים... תגידו, עונה 10 תירכש ע"י ערוץ 11?

Stargate4ever

New member
כרגע הסדרה משודרת..

ממהתחלה בערוץ AXN בכבלים, אני מאמין שכשיגיע הזמן הם ישדרו גם את עונה 10.

Event Horizon

New member
נקווה..

כי אני חושבת שערוץ 11 עושה הרבה פרצופים בנושא.. אולי בגלל זה לוקח להם המון זמן ..

shaysn

New member
כבר דיברו על זה פה

ואמרו שבעוד שנה יהיה חדשות בעניין. לגבי AXN אני אישית קיבלתי מהם מייל שבו נאמר שהם ישדרו את כל העונות של SG1 .

למעלה