שאלות

נסיכת pop

New member
בדוכן של ויראיטי יש כל יום

כמה מפורסמים ודווקא יש סיכוי שהיא תהיה..שנה שעברה לא אמרו מראש מי יהיה והיו פשוט המון סלב!

hilali1

New member
כשנדע נגיד. בינתיים אנחנו לא יודעים

ההופעות מתחילות בסביבות 16:00. המופע המרכזי נחשב המופע של שלום חנוך ואביב גפן. והכל אמור להיסתיים ב-23:00.

prime3

New member
איפה ומתי מירי מופיעה?

מישהו יודע לוח הופעות של מירי מסיקה, מהיום ועד סוף החופש הגדול, מתי ואיפה מופיעה, והאם ההופעה מתאימה גם לקחת לשם ילדים ובאיזה גיל?

pRimaVeriTaVIV

New member
או שלא../images/Emo9.gif

חוץ מההופעות שכתובות בשאר השירשור, יש הופעה במועדון זאפה בתל אביב ב5/7

idito

New member
יש לי שאלה

מי יודע איפה אפשר למצוא לוח הופעות קרובות של מירי מסיקה? אני מחפשת הופעה באיזור הצפון. תודה.

hilali1

New member
יש ב-12.6 בטכניון בחיפה

במסגרת יום הסטודנט. ויש שרשור שאלות - בפעם הבאה לשרשר בבקשה. תודה.

idito

New member
שוב אני...

לצערי אני לא כזאת בקיאת אינטרנט ואני לא יודעת מה הכוונה בלשרשר ומה זה בדיוק שרשור?! בכל אופן אחלה פורום. תודה שענית על שאלתי

hilali1

New member
בשמחה רבה. לא נורא.

העיקר שקיבלת תשבוה. ואת כמובן מוזמנת להישאר.

viko222

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gifתגידו?!../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

יש השנה שוב את ההופעות של קוקה קולה בניצנים?! איפה שמירי הופיעה שנה שעברה... ואיך אפשר לברר אם מירי תהיה ביריד האוכל?

מממ

בקשר ליריד האוכל אני כמעט בטוחה שאין שום דרך רשמית לדעת.. זה לא מפורסם ליפני! כל סלב (סורי שאני מכלילה ככה גם את מירי חח) בא לשעה שעתיים ולכי תדעי מתי ומי. אם יש דרך לשאול את מירי אז סבבה.. [: על ניצנים גם אני חשבתיי.. אבל לפי דעתי היא לא תופיע כי כל השירים כבר ישנים וזה יהיה אותו דבר כמו שנה שעברה. ולא יודעת אם יש בכלל.. בכל אופן אם כן אז בטוח נדע מראש!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifניצנים../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

עד שאני סופסוף מתכננת ברצינות ללכת חסר לה שלא תהיה הופעה

viko222

New member
לא נראה לי שיהיה בכלל ניצנים

כי אין פרסום ועוד חודש חופש גדול תמיד היו מפרסמים מפסח

דווקא יש סיכוי שכן!

כל שנה יש מלא סלבים מכל התחומים!! זה דווקא מתאים לה.. הייתי שם מלא. ואני חושבת שהיא היתה שנה שעברה!

למעלה