שאלון

0DanDuSH0

New member
../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo9.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית
את\ה אוהב\ת את השם שלך
היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת
ולמה
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
את\ה מרוצה מהמראה שלך
לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה
קצר
תענו

../images/Emo221.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית כלב את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר החלפתי כבר את השם שלי..וגם אותו הייתי רוצה להחליף אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה להיות פחות לחוצה, או עקשנית, אבל ספונטנית בעיקר נראלי באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י רופאה את\ה מרוצה מהמראה שלך לא לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה לא רוצה לשוב לשום גיל.רוצה להיות גדולה

יווובל

New member
עונה

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? אולי סוס. את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? שם סבבה.. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? את הפזיזות שלי. מה זה למה? כי זה רע להיות פזיז, אני כל הזמן מתחרט על זה שלא חשבתי לפני שעשיתי. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? אין לי מושג... את\ה מרוצה מהמראה שלך? כן, חוץ מהצבע של הזיער לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? להיות שוב שישסט... עליז וחסר דאגות..

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? אמממ... לאיודעת.. אולי כלב..
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? אממ לא מתה על השפ שלי, אבל הוא בסדר... לא ממש באלי שם אחר... כאילו.. אין שום שם שיתאים לי
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? בזאת שאני מתעצבנת מהר.. זה ממש לא טוב.. נחשו למה>< באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? עורכת דין
את\ה מרוצה מהמראה שלך? אממ כן.. לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? לאיודעת.. אולי כשהייתי כזאתי פיצקית קטנה בגן... כי היה ממש כיף בגיל הזה
הייתי כלכך חמודה.. עכשיו אני סתם.. לא משו

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עוניה

אני חושבת שחתול או משו
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
אוהבת
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה
לאדעת באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
להיות עורכת דין
את\ה מרוצה מהמראה שלך
בטחח לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה
לאדעת בדיוק

k e l l y 1 8 1

New member
עניתיי

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית: אממ ציפור את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר לא הייתי רוצה שם אחר אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה אויי אני בלגניסטית הייתי רוצה להיות יותר מסודרת באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י אני לומדת ראית חשבון אז בזה אני חושבת גם לעבוד מין הסתם את\ה מרוצה מהמראה שלך כן אין לי תלונות לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה הייתי רוצה להישאר בת 18 זה אחלה גיל

../images/Emo203.gifעונהנה../images/Emo9.gif

ברווז
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
שם חמוד, אני אוהבת
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה
לשנות קצת את הקטע של השכחנות
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
עורכת דין
את\ה מרוצה מהמראה שלך
ממ..כן
לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה
שום גיל.. אני אוהבת את הגיל הזה

Mersitosh

New member
עונה "מ"קל

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? חתולים לשלטון! את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? אממ אני מאוד אוהבת את השם שלי ככה שאני לא רוצה שם אחר...תודה...
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? עצלנות למה זה די ברור לא? מה זה לא עצלנות? טוב בקיצור אני בוחרת את זה באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? מנהלת חברת מחשבים את\ה מרוצה מהמראה שלך? בטח! לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? ת'אמת לגיל ארבע כדי לתקן משהו שעשיתי...

280388

New member
שלי

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית חתול את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר אוהב את השם שלי, את כל הגרסאות. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה הייתי הופך את עצמי ליותר רגוע ופחות נקמן, כי זה מפריע לי לפעמיים. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י חשבתי על הרבה, עכשיו אני חושב לעסוק בתחום משחקי המחשב. את\ה מרוצה מהמראה שלך כן. לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה אני מרוצה בגילי עכשיו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית ? דולפין ? את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר ? לא אוהבת ממש אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה ? לאדעת באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י ? לאדעת את\ה מרוצה מהמראה שלך ? לאדעת לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה ? לא הייתי רוצה לשוב קצר תענו

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית?
אר..... נראה לי שזבוב... אני שונאת אותם כל כך.... אולי חתולה שחורה?!
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר?
אני שונאת את השם שלי. אני רוצה שיקראו לי לילי!!!1
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה?
הייתי בוחרת בעצבנות שלי.... נחשו למה.
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י?
אר.... לאדעת.
את\ה מרוצה מהמראה שלך?
ממש לא.
לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה?
21.... לא שבגלגול הזה הייתי בגיל הזה אבל פעם הייתי לילי אוונס.... לא. אבל בגיל 21 ביא ילדה את הדבר המוזר הזה שיש לו מצבי רוח ואוהב להלחם באיש עם פרצוף לבן בטירוף. הסוף! וויזלי:)

מ א מ י2

New member
לה לה לה ../images/Emo219.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית?גור כלבים. את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר?לא. שם אחר. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה?רגשנות. כל כך להתרגש מכל דבר זה לא טוב. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י?אעע.... את\ה מרוצה מהמראה שלך?בערך לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה?6-7. שנות הילדות כי יפות שהיו לי.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההה

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? אריה את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? אוהבת את השם שלי. לא אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? ביישנות. כי הביישנות שלי גורמת לי להיסגר בפני אנשים מסויימים באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? אני כבר גדולה, ואני לא יודעת עדיין במה אני רוצה לעסוק את\ה מרוצה מהמראה שלך? ככה לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? לגיל שנה, להיות בלי דאגות

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? אני אוהבת את השם שלי אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? להיות חכמה יותר באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י: כלכלנית את\ה מרוצה מהמראה שלך: רוב הזמן לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה: 14.. אני זקנה

mikaaaaaa

New member
עונההה

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? מממ ציפור אולי,אולי פרפר,סוס... את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? ממממ לאדעת..אני אוהבת ת'שם מיקה. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? הייתי רוצה לקבל את עצמי ככה כמו שאני. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? ביוטכנולוגיה,תרגום אולי.. את\ה מרוצה מהמראה שלך? לאפ! לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? גיל שנה. הכי שווה. שבת שלום, מיקה

Dead Pleasures

New member
../images/Emo215.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? פינגווין! את אוהבת את השם שלך? לא. היית רוצה שיקראו לך בשם אחר? איימי...
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחרת ולמה? הייתי רוצה להיות אסרטיבית כדי שאני אוכל להשיג את מה שאני רוצה. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדלי? בעלת קניון/צבא/רוקסטאר
את מרוצה מהמראה שלך?ככה ככה. לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה? מממ..13, סיפור ארוך.

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית?נמנמ מניחה שחתולP: את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר?כה..הייתי רוצה שיקראו לי אלין
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה?שאני מתעצבנת מהר..ונחשו למה:| באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י?עורכת דין את\ה מרוצה מהמראה שלך?ככה ככה.. לאיזה גיל היית רוצה לשוב ולמה?נמנמ שהייתי בגן כיכי..לא היה שיעורים?

למעלה