שאלון

Aline In Chains

New member
../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

כי מלא זמן לא היה.
שאלון
: =כללי= שם: גיל: גובה: משקל: צבע עור: צבע שיער: צבע עיינים: יש לך בלוג? אם כן על מה אתה כותב? אם לא אתה לא רוצה לפתוח? למה? קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? היה מעניין? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? מה הקללה האהובה עליך? אתה משתמש במילה סבבה? מה המצברוח שלך עכשיו? מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מה אתה עושה כשמשעמם לך? כמה פעמים הלכת לשירותים היום? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

Aline In Chains

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo202.gifיאללה:) חלק א'.

=כללי=
שם:(א)לין
.
גובה: 1.69
משקל: 52
צבע עור: בהיר.
צבע שיער:שטני.
צבע עיינים: ירוק אפור תכלת.
יש לך בלוג?3.
אם כן על מה אתה כותב?אחד רגיל,אחד פרטי,ואחד של סיפור שאני כותבת:)
אם לא אתה לא רוצה לפתוח?-
למה?חורף.
קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר?אני קוראת באיזה 20. כן,משועממת
.
היה מעניין?מדי פעם.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?הו, כ"כ הרבה.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?הפרשי גילאים בטח..
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן.
אם כן, אתם אוהבים אותו?מאד.
והוא, אוהב אתכם?מסתבר:)
איך הכרתם?בדרך נורא מוזרה, ואז נפגשנו בת"א..ומשם זה היסטוריה.
מה אתם הכי אוהבים בו?יותר מדי דברים:(.
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?אין לי שמץ.
אתם רבים? מדי פעם.
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן.
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?נראה לי שכן.
כמה אקסים יש לכם?1.
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?ממש לא.
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא.
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לאלא.
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא יודעת.
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא רוצה להכנס לזה.
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שבוע וחצי אחרי הפרידה.
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?רותם,ושני,ואנוכי.
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?הלילה ההוא. דאמ.
מה הדבר שהכי פוגע בך?כמשקרים לי בעיקר.
איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צבוע ומתנשא.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים:יושר,שמחת חיים,ואם חיצונית..אז שיער ארוך לבנים,ועיינים
.
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? בתכלס, לא רוצה לשנות כלום..זה הביא אותי למה שאני היום..והכל בסדר, זה העיקר:) .
על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?ציור.
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לרותם.
התכוונת לזה? כן!!! ואני מתה להתקשר אליו ולהגיד לו שוב, אבל הפלאפון שלו סגור..הוא בטיול שנתי
.
מתי שיקרת?מתי לא.. סתם. אני לא כזו שקרנית,אבל שקרים לבנים להורים זה לא נחשב:)
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?בכיתי אצל רותם.
ובגלל בת?לא זוכרת.
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?10.3
למה?מזה משנה.
מתי בפעם האחרונה התנשקת?בסופ"ש.
עם מי?עם רותםשלי.
היה כיף?היה מדהים.
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?בטיול השנתי.
מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י?
.
למי אתם הכי מתגעגעים?לרותם נו. חפירות.
איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מעצבת אופנה\פנים.
איפה תועילו בטובכם להתגורר?בת"א או אי שם בשוודיה\לונדון.
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?2-3
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?20 ומשהו בטח.
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?קרוב,אני חושבת.
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארד.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני כמובן.
מהו השיר שתקוע לכם בראש?איזה שיר אחד..שהורדתי מפורום כלי נגינה ונגנים, לפני איזה...3 שנים. והוא עדיין אצלי במחשב, ואני שומעת אותו. ואני פשוט מאוהבת בקול של הבחור. שיר כזה מקסים!!!!
מתי בפעם האחרונה התרגשתם?בסופ"ש.
ממה?מרותם.
איזה פרסומת את הכי אוהבת?אני לא רואה טלוויזיה כמעט.
את חושבת שאת מאושרת כרגע?כל כך.
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כמובן.
בגדת פעם?לא.
מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים מן הסתם
.
וכרגע? את אוהבת בת או בן?בן!! דיי, זיינתם.
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?בסדר?
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?מה שמתחשק באותו רגע.
לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?לא שוללת כלום. אבל בטח שלא מעוניינת לשמוע מזרחית\דיכאון.
ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?לרוב מתחרטת.
מה הכי חשוב לך בחיים? אני לא יודעת.
מה הרגש שהכי חסר לך?שמחת חיים.
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?עצב?
מהו הפרי האהוב עליך?לא אוהבת פירות. איכס.
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן

Aline In Chains

New member
../images/Emo202.gifב'.

איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום.
מה לא תעשה לעולם?לא אבגוד.
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן:לא משהו רציני.
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מוות.
שוקו\תה\קפה?תה עם לימון:)!
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהיא סטלנית מתה.
אתה מצונן עכשיו?האמת שכן.
את מי בא לך לחבק עכשיו?את רותם.
למי בא לך להרביץ עכשיו?לעצמי.
ממה הכי נמאס לך בחיים?ללמוד!!!!!
מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?משולב.
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?אין לי שמץ. אבל נורא יפה ברמת הגולן.
מה הדבר האחרון ששתית?מים.
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?כרגע לבד.
איזה כיתה אתה: יא'.
בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת חח.
איך אתה מרגיש: כרגע? עייפה. ואני עוד צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך שיש מחר.
הבנאדם הכי יפה שראית: יש איזה 5.
חג מעודף: פורים,פסח בגלל החופש חח..
יס או הוט: יס יס יס!
ספורט מועדף: כלום.
ערוץ מועדף: Vh1?
בזבזן או חסכן? בזבזנית לצערי.
למי אתה מתקשר הכי הרבה? שני&רותם.
איזה צילצול יש לך? של מוניקה סקס.
הקול הכי יפה ששמעת? ג'ף באקלי. ומיקאל מאופת'.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל.
ושומר מסך? אין.
אתה יודע מה אני יודע?האע?
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?האעעע,בצפר.
קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בזמן נראה לי.
איך הייתה הנשיקה הראשונה?חח מדהימה.
עם מי?ג'ים.
את מאמינה באהבה?כן.
מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול.
כמה בשמים יש לכם:לא אוהבת בשמים.
אילו:-
קשקשים, יש/אין?אין.
איזה שמפו:הרבל אסנס?
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא
שונאים את עצמכם?:
אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?סוטים!!!
אם כן, רוצים תירס?חחחחחחחחחחחחח
מה הקללה האהובה עליך?יש איזה כמה
אתה משתמש במילה סבבה?יאפ.
מה המצברוח שלך עכשיו?עייפה+חולה+מתגעגעת אליו ממש+צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך;[.
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לללללללללללמודדדד!!!!!!
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?להזדיין!!!!!
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?אמאשלך!!!!!!!!!!!!!!!
מה אתה עושה כשמשעמם לך?שדלכשדךכלשדעע.
כמה פעמים הלכת לשירותים היום?99
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא שמתי לב.
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כנראה.
איך אתה פותר את זה?אם רק הייתי יודעת.
מה גורם לך להרגיש בחילה?מאכלים?
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?למות?
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?לא חופרים כמו אלו.
ספר על פדיחהחהחהחהה, נולדת!
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כן, ויש גם ריחות. זה מטורף.
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחחחחחחחחח משהו כזה.
איך אתה מביע אהבה?ע"י חניקה וחיבוק מוחץ עצמות ומלייןתלפים נשיקות בכל הגוף+טריליון "אני אוהבת אותך". LOL.
פעם נרדמת באמצע שיעור?כן,בתקשורת. ואז מישהו מחא כף וקפצתי ממש
.
אתה עושה שיעורי בית?ונצא למסע מיסתורי ונחמדדדדד
אתה רואה את חצי הכוס המלאה?נחבק את הדובי נצייר ענניםםםםםם
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?13
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?כן :O. בדוגי מטורף עם אזיקים ורובים ריבת תות וחמאה על הפרצוף. דיי כבר יא סוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאא.
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?עשינו שליישיה לפאאאנים
.

A Broken Myth

New member
עונה ../images/Emo9.gif

=כללי=
שם: נועה. גיל: עוד חודש 17 ^^ גובה: 1.70 משקל: כן בטח. צבע עור: שחום? XD צבע שיער: חום אדמדם (כי עשיתי חינה
) צבע עיינים: חום. *פרצופממורמר* יש לך בלוג? כן. אם כן על מה אתה כותב? סתם, שטויות בעיקר XD אם לא אתה לא רוצה לפתוח? למה? קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? יאפ. היה מעניין? יש ויש. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בוהו, כן.
. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו הרבה אכזבות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אמממ, ממש לא זוכרת. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? אמממ, לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן
כמה אקסים יש לכם? 3. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? עכשיו לא, אם הייתם שואלים לפני חצי שנה, הייתי אומרת שכן XD האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? ממש לא. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: בגרות, חוכמה ואולי יותר אכפתיות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? נראה לי, הפרידה מאחד האקסים (וואע, כמה שאני לא אוהבת את המילה הזאת ><) מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, נועה ולי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה לי כלום
. מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי, או שכועסים עליי ואני לא מודעת לזה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שחצנות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אמממ, לא יודעת
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? היום ההוא שישבתי עם חברות ביפה נוף, ובשנייה שהלכתי הבן שאני הכי רוצה בעולם היה שם, כי הוא ידע שאני הולכת להיות שם. הייתי משנה אותה בזה שאולי לא הייתי הולכת. ומי יודע מה היה קורה היום. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון אין לי XD, תכונה? אולי שאני יכולה לתת מעצמי הכי הרבה בעולם בשביל אנשים. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? תורן 3>. התכוונת לזה? ברור. מתי שיקרת? כשאמרתי לחבר האחרון שלי שאני אוהבת אותו
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? שלושה ימים? ארבעה? ובגלל בת? כנ"ל. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת אם עשיתי את זה אי פעם... למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חודש. עם מי? החבר האחרון שלי. היה כיף? אממ, לא, כי זה היה כשרציתי להיפרד ממנו
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אני כמעט כל הזמן עושה דברים שאני מתחרטת עליהם
מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? אף פעם
. למי אתם הכי מתגעגעים? נראה לי, שסבא וסבתא. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? אני ממש רוצה להישאר ברעות
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3? D: באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 26 בערך. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? זה ממש תלוי. תכל'ס, אני ממש טיפוס של הורים, אז בטח קרוב XD חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לאלא, אני אוהבת את הארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? כמוני, מסורתי. מהו השיר שתקוע לכם בראש? Never Too Late - 3DG מתי בפעם האחרונה התרגשתם? שלשום XDDD ממה? ראיתי איזה מישהו, והוא אמר לי שלום והכי התלהבתי מזה בעולם XD איזה פרסומת את הכי אוהבת? את כל הפרסומות של פלאפון האמת XD את חושבת שאת מאושרת כרגע? בערך. זה תלוי. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים... וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר?
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? אני מוזרה בקטע הזה, כשרע לי, אני שומעת מוזיקה דכאונית אינלימושג למה XD לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מושיק עפיה? שלומי סרנגה? (אני לא הטיפוס של מוזיקה ים תיכונית או מזרחית XD) ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? רוב הפעמים אני מתחרטת. מה הכי חשוב לך בחיים? הרבה דברים חשובים לי. באמת. מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת. מהו הפרי האהוב עליך? תותים
. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', 3%

A Broken Myth

New member
חלק ב' D:

איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא יודעת
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 215. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? אבגוד האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: כן, 3 פעמים (בדרך לרביעית
), לצרפת, הולנד, בלגיה, בולגריה ורודוס עם המשפחה
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אקום יום אחד, ואגלה שאף אחד, אבל אף אחד, לא סובל אותי. שוקו\תה\קפה? תהD: מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? היא אומרת לי באמת מה שהיא חושבת וזה ממש טוב לדעתי. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? דובי. למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? יש הרבה דברים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. אבל אי אפשר להגיד שהיופי לא משפיע. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אממ, בצפון איפשהו XD מה הדבר האחרון ששתית? מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? הורים. איזה כיתה אתה: לאור העובדה שזה פורום שביעיסטים, אז נראה לי שאני בי"א
בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו הרבה XD איך אתה מרגיש: קצת כואבת לי הבטן
הבנאדם הכי יפה שראית: איזה מישהו מי"ב, הוא ממממששש יפה. חג מעודף: פורים/פסח. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ריקוד
ערוץ מועדף: ביפ? D: בזבזן או חסכן? הכי בזבזנית XD למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמממ, לא יודעת. איזה צילצול יש לך? מעפן אש. הקול הכי יפה ששמעת? שולי, כשהיא שרה
. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו של 30STM
ושומר מסך? תמונות מהחתונה של אח שלי. אתה יודע מה אני יודע? שהשאלון הזה חופר על?
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה בוקר? שיט. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? משתדלת להגיע בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה לגמרי. עם מי? הדר. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב? כמה בשמים יש לכם: 6
אילו: אממ, CK one, Kenzo, שניים של בריטני ספירס, משהו של Lee Cooper ועוד אחד שאינלימושג איך קוראים לו. קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו: אני משלבת, לפעמים קרמה, לפעמים פנטן. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא....
מישהו עושה את זה בכלל?
שונאים את עצמכם?: לפעמים כן. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחחחחחחחחחחחחחחחח
אם כן, רוצים תירס? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מה הקללה האהובה עליך? כוסומו XD אתה משתמש במילה סבבה? וואו, יותר מידי XD מה המצברוח שלך עכשיו? בסדר כזה, קצת כואבת לי הבטן
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד לתנ"ך
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? ללכת לישון
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? תנ"ךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!! מה אתה עושה כשמשעמם לך? רואה טלוויזיה, מחשב, מוזיקה D: כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 2. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? ממש לא. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים כן. איך אתה פותר את זה? מתמרמרת עם הכרית XD מה גורם לך להרגיש בחילה? לראות דברים מגעילים, אנשים מקיאים, לאכול משהו מגעיל. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שהבנאדם שאני אוהבת יאהב אותי חזרה? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כל מיני
ספר על פדיחה: היו לי הרבה XD האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? יאפ. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? ממש לא XD איך אתה מביע אהבה? יש לי כל מיני דרכים. פעם נרדמת באמצע שיעור? לא. אתה עושה שיעורי בית? לפעמים. אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לפעמים. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? נגיד ששלפני יומיים. לודעת XD תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? נו באמת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Snow fairy

New member
משעמם לי!../images/Emo10.gif

=כללי= שם: מאיה גיל: 16.7 גובה: 1.66 משקל: מיד צבע עור: בהיר צבע שיער: ג'ינג'י צבוע צבע עיינים: כחול יש לך בלוג? נופ אם כן על מה אתה כותב? - אם לא אתה לא רוצה לפתוח? לא ממש
למה? סתם גורם בעיות, ואני גם מעדיפה לכתוב לעצמי, אני לא צריכה שאנשים יקראו את זה. קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? לא היה מעניין?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יש כמה, לא רוצה לכתוב אף אחד מהם פה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני לא נותנת לסיבות טיפשיות לעמוד בדרכי
. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא לצערי:X [מחקתי פה את כל השאלות הנלוות] האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? ממ... תלוי מה מחשיבים ומה לא... 3 ככה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי:| יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יש מצב תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אפשר בלי השמות של האנשים? חוזק נפשי, שליטה עצמית ומודעות עצמית גבוהה יותר. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא כאן מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? יעל,גל ואחותי הגדולה:] מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אותי מכניסה גומיות לוידאו בגיל 5 מה הדבר שהכי פוגע בך? כשחברים לוקחים אותי כמובן מאליו. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? התנשאות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיצונית? כתפיים וגובה. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? בעיקרון לא הייתי משנה כלום, אבל אוליאוליאולי הייתי חוזרת לחודש שהכנתי בו את הטפסים לUWC והייתי משנה את החיבורים, כי עכשיו אני יודעת מה הם מחפשים שם. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מוזיקליות? וכישרון ציור! שניהם:X מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? וואי, לא זוכרת. התכוונת לזה? אני תמיד מתכוונת מתי שיקרת? פעם אחרונה? אממ.. עשיתי הליקס ואמא לא יודעת, זה נחשב שקר?
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? כמה חודשים טובים כבר לא. ובגלל בת? חח אממ לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת
למה?
מתי בפעם האחרונה התנשקת? איפשהו בשביתה עם מי? - היה כיף? היה נחמד ביותר:] מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ממ יש פה ושם, לא עולה לי משהו עכשיו... מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? עדיין לא למי אתם הכי מתגעגעים? שיר ואילאיל לעתים איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מאוד מקווה שמשהו בתחום הקולנוע/מוזיקה/אופנה איפה תועילו בטובכם להתגורר? אירופה
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-4, נראה:] באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מקווה שמקס' 23-24 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ההיפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? יורדת, אבל לא בגלל שאני לא אוהבת את ישראל או משהו, אני פשוט רוצה לראות מקומות אחרים... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני אחושילינג מהו השיר שתקוע לכם בראש? חח by the sea מסוויני טוד מתי בפעם האחרונה התרגשתם? בטח לפני איזה הופעה או משהו ממה? חח איזה פרסומת את הכי אוהבת? אהבתי את זאת שהיתה עם ההיפים שדרסו פרח!!!!!!!!!!!!
את חושבת שאת מאושרת כרגע? ממ.. שנוי במחלוקת. בכללי אני בסדר את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? נופ בגדת פעם? חס וחסה מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים!^^ וכרגע? את אוהבת בת או בן? חח כרגע לא זה ולא זה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אחלה
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית, מה לעשות
לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל דבר מזרחי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? תלוי מה אני עושה

Snow fairy

New member
חלק ב'

מה הכי חשוב לך בחיים? להנות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה?
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב?
מהו הפרי האהוב עליך? קרמבולה
[מיכל! תביאי לי עוד קרמבולות!] גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא רואה תכניות אירוח
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בערך 150, אבל אני כבר לא משתמשת באייסיקיו איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג':| מה לא תעשה לעולם? ארד לזנות?
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: תמיד עם המשפחה- פעמיים צרפת, פעמיים תורכיה, אנגליה, הולנד, יוון, ארה"ב. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? התחממות גלובלית! שוקו\תה\קפה? שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא טמבלית! אתה מצונן עכשיו? שלילי את מי בא לך לחבק עכשיו? אעע לא יודעת. למי בא לך להרביץ עכשיו? למזל! ממה הכי נמאס לך בחיים? מכישלון מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? ברור שהאופי, אבל היופי מאוד מוסיף
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הולנד פארק באנגליה
מה הדבר האחרון ששתית? לימונדה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבבבבבד איזה כיתה אתה: חח בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אבא אבא, חבר שלך אנס אותי!!" "מה?! מי?!?!?!" "דוד!!!!" "חבר.. היי ביי, לא יותר מזה. מכר!"
איך אתה מרגיש: לא כל כך טוב
הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ונת'ן רייס מאיירס
חג מעודף: פורים! ופסח גם נחמד. יס או הוט: הוט
ספורט מועדף: התעמלות קרקע
ערוץ מועדף: ביפ בזבזן או חסכן? בזבזנית בדר"כ, אבל כשצריך לחסוך אני יודעת לחסוך. למי אתה מתקשר הכי הרבה? פףף לא יודעת איזה צילצול יש לך? כל מיני. הכללי- see who I am של ווית'ין הקול הכי יפה ששמעת? פלר מאפטר
וסימון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חח המומינים, אחותי שמה
ושומר מסך? סתם שחור
אתה יודע מה אני יודע? הא? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אעעע בוקקקרררר" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעים בזמן, תמיד. איך הייתה הנשיקה הראשונה? חח אממ... מוזרה. עם מי? טלום
את מאמינה באהבה? כן, למה לא?^^ מתי פעם אחרונה התקלחת: חח אתמול בערב כמה בשמים יש לכם: 3 שאני משתמשת ועוד מלא לא בשימוש... אילו: טומי גירל, ביונד פרדייז וטאצ' אוף פינק. קשקשים, יש/אין? אין תודה לאל איזה שמפו: משתנה
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא
שונאים את עצמכם?: לא! אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? נשמע טוב אם כן, רוצים תירס? איכ, הרסתם. מה הקללה האהובה עליך? סעמק אתה משתמש במילה סבבה? יאפ מה המצברוח שלך עכשיו? נחמדי
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לפנות כיור
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לטוס לברלין!!! מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? רות לסרי מה אתה עושה כשמשעמם לך? מנגנת/מציירת/תופרת כמה פעמים הלכת לשירותים היום?
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא! זה הכי כיף. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? תמיד יש סיבה איך אתה פותר את זה? בדר"כ עובר אחרי כמה זמן מה גורם לך להרגיש בחילה? יאכטות
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לקבל באופן פתאומי 50 מיליון דולר
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? לא אוהבת שאלונים בכלל! ספר על פדיחה נכנסתי למכונית של מישהו זר בטעות. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? נראה לי שכן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אה, לא. איך אתה מביע אהבה? נחמדות?
פעם נרדמת באמצע שיעור? יאפ אתה עושה שיעורי בית? חחחחחחחחחח אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לא נראה לי שהיה בשנים האחרונות תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס לא. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? שש מישהו קרא?

שרון710

New member
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אבא אבא,

חבר שלך אנס אותי!!" "מה?! מי?!?!?!" "דוד!!!!" "חבר.. היי ביי, לא יותר מזה. מכר!" בדיוק שמעתי את הבדיחה הזאת לפני יומיים
אצלנו, בכרמיאל
, זה במילים טיפה שונות. אבל אחת הבדיחות

זונע

New member
אחת הבדיחות האהובות עלי

יש גם תגרסה השנייה "אבא!!! אנסו אותי ביער!!!" "מה?! איזה יער?!" "נוו היער שליד הבית שלנו!!!" "יער...כמה עצים" |בוחק|

P i x i e s

New member
סיימתי לקנות דברים לתחפושת!../images/Emo148.gif

=כללי= שם: יובל גיל: 17 עוד שבועעע גובה: 1.70 משקל: צבע עור: ממ בקיץ שחום ועכשיו בין לבין צבע שיער: חום אבל בהיר כזה
צבע עיינים: חום יש לך בלוג? יאפ אם כן על מה אתה כותב? בזמן האחרון בכלל לא. סתם פריקת עצבים שבמקרה יוצאת יפה אם לא אתה לא רוצה לפתוח? למה? קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? יאפ היה מעניין? אהא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בדיוק (ז"א, הוא מחזיר) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מממ... מתישהו הוא תיאר איזו מישהי כ"הקראש הכי גדול שהיה לו בחיים" ואמר שהיא אף פעם לא תהיה סתם ידידה. התאכזבתי נורא ואמרתי לו ללכת להזדיין. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך אם כן, אתם אוהבים אותו? מאד והוא, אוהב אתכם? הוא אומר שכן, אז כן? איך הכרתם? הוא אח של חברה, אבל ההתוודעות של קיום של ממש (
) דרך מקושריםP: מה אתם הכי אוהבים בו? שאם אני שוכבת על הבטן על המיטה שלו הוא בא ומוחץ אותי
. סתם. מממ לא יודעת הוא התגלמות של דברים שאני מאד רוצה בבן זוג אז אפשר להגיד שאת הרוב אני אוהבת. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הסכמתי לחזור. רציני אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר. אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן אבל זה הרגיש רע האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? תלוי את מי אני מחשיבה... בעיקרון שניים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? הוא לא כ"כ נחשב אקס האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? מממ אמרתי משהו שמבחינתו התפרש כאילו אני רוצה לחזור ואז הוא תפס תחת. נחשב? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? הוא לא כ"כ נחשב אקס האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יותר נכון יהיה להגיד דברים שיש בי שאצלהם אין וטוב שכך - קנאה, פרנויות, רגשי. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? הפרידה ממנו, למרות שזה לא היה סופי אבל זה פשוט הכניס אותי לדיכאון של החיים מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? יעל שאנחנו כבר לא כ"כ מדברות, תום ואוריאנה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?יומולדת שנה מה הדבר שהכי פוגע בך? בגידות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: מראה חיצוני מן הסתם, אסרטיביות, אינטיליגנציה וחוש הומור בעיקר אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? כל מיני פעמים שרבנו והגבתי בקיצוניות.. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? תום התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אנערף מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חודשיים ככה. ובגלל בת? לא מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? מממ לא יודעת למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום שלישי שעבר. עם מי? תום היה כיף? נחמד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אנערף מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? טוב תחדרו לפרטיות וזהו למי אתם הכי מתגעגעים? יעל איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיתונאית איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א/ניו יורק בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שאני מוכנה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההיפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לרדת ממנה רק לשם הניסיון, אבל לחזור. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? low- flo rida מתי בפעם האחרונה התרגשתם? חחחח לאדעת ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? זאת של פיראוס את חושבת שאת מאושרת כרגע? בערך את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא בדיוק מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב (?) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? חח כשאני בדיכאון כל דבר יעציב אותי. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת
מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה מה הרגש שהכי חסר לך? שמחה... לא יודעת מה יכול להיות חסר? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה נחשב רגש? מהו הפרי האהוב עליך? מלפפון גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה ו... הגבינות בארה"ב שיש בהן הרבה שומן ממש טעימות
איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ד"ר פיל
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? היו לי פעם הרבה.. עכשיו בסגנון ה50 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אמחוק אותו מהחיים. לא ביכולתי... האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: בואו נראה. 4-5 פעמים לטורקיה עם המשפחה/חברים של המשפחה, 2 לארה"ב, טיסה משולבת לצרפת-הולנד-בלגיה-אנגליה, רודוס פעם אחת, איטליה פעם אחת, בתוך ארה"ב
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שאפשר לדבר על הכל אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? כל מיני למי בא לך להרביץ עכשיו? כל מיניP: ממה הכי נמאס לך בחיים? ידידות מעצבנות

P i x i e s

New member
../images/Emo148.gif2

מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? דוגרי אין לי מושג מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ניו יורק מה הדבר האחרון ששתית? אלכוהולי וודקה, לא אלכוהולי דיאט קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד איזה כיתה אתה: י"א כמו כולם;) בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: נחמד הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וד לאו המקסיםםםם חג מעודף: פורים ופסח יס או הוט: שילוב מעניין של שניהם ספורט מועדף: ריקוד, שחייה ערוץ מועדף: אקסטרה הוט, 3... בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אוריאנה איזה צילצול יש לך? כל מיני- Playground Love זה הכללי, מלון בבילון להורים, גשם של מלכת הפלקט לבית, בקרוב הצלצול של שנות ה70 לחברים הקול הכי יפה ששמעת? הקול הגלגל"צי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חברות ושלי מאילת ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? מה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שבא לי לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? חביבה עם מי? סתם מישהו את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול כמה בשמים יש לכם: מלא אילו: אווה... גאפ, קנזו, פופה, כריסטיאן דיור, ז'אן פול גוטייה, ורסצ'ה... אני לא זוכרת קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: כיף מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חחחחחח לא שונאים את עצמכם?: קצת אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחחחחח אם כן, רוצים תירס? חחחח חזק!!! מה הקללה האהובה עליך? כוסעמק אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? נחמד מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לא יודעת מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לא יודעת מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? השאלון הזה מה אתה עושה כשמשעמם לך? מוזיקה, מקשטת את היומן, טלוויזיה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 1 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן איך אתה פותר את זה? אין פתרון מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אהבה אושר כסף. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? אנערף ספר על פדיחה פעם התנגשתי בעמוד. הסוף. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחחחח כן איך אתה מביע אהבה? חיבוק, נשיקה פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית? כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? וואי לא יודעת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? חס וחלילה אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

שרון710

New member
שאלון זוועה!

=כללי= שם: שרון גיל:16.4 גובה:161.5 ס"מ צבע עור: לבן צבע שיער:חום צבע עיינים: כחול-ירוק יש לך בלוג?לא אם כן על מה אתה כותב? אם לא אתה לא רוצה לפתוח? לא למה? כי זה אידיוטי. קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? כן
היה מעניין? האמת שחלקם כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודעת.
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? בופי, טרגר ו.. לא יודעת. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה
מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים. ריכולים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? חוסר חוש הומור משווע ושקרנות (אי אפשר להגיד את זה, נכון?) מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חוש הומור.! אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא יודעת. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? השנינות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שני:) התכוונת לזה? נשבעת שכן. מתי שיקרת? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? הרבה זמן לא. ובגלל בת?כנ"ל. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת למה? למי אתם הכי מתגעגעים? לאחיות שלי כרגע. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מקצוע שעושים בו פול כסף. איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא בת"א. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? משו בסביבות ה2-3. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אני משערת שבערך בגיל 27. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נראה לי שבארץ. אולי לשנה שנתיים בחו"ל. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? what i like about you מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום. ממה? מה אכפת לכם? איזה פרסומת את הכי אוהבת? פף, מה?! את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? חפרתם. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? מוזיקה.. רגועה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא שוללת שומדבר כבר מההתחלה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא מתחרטת ולא מאושרת. פשוט מקבלת. מה הכי חשוב לך בחיים? הרבה דברים
מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אין דבר כזה יותר מידי רגש!!!!!!111 מהו הפרי האהוב עליך? תפוח ואגס. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה,5 איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא רואה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בהתחשב בזה שזה מעודכן בערך מכיתה ו', אז איזה 200
איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? לא יודעת האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: כן, 7 פעמים, עם המשפחה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאנשים יקרים לי ימותו. שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את.. הקשר שלנו. פשוט. אתה מצונן עכשיו? לא
את מי בא לך לחבק עכשיו? אפחד למי בא לך להרביץ עכשיו? לאוהד!!!!!111 אני חייבת לחרא הזה. ממה הכי נמאס לך בחיים? מלימודים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? זה קשה. חשבתי עכשיו איזה 3 דקות ולא הגעתי לתשובה סופית. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? תאילנד, קופיפי. מה הדבר האחרון ששתית?מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? כרגע, עם ההורים איזה כיתה אתה: י"א2 בדיחה שגרמה לך לצחוק:מה ההבדל בין חומוס ושואה? ~מה?~ השואה זה לא אחלה.
איך אתה מרגיש: טוב הבנאדם הכי יפה שראית: וונטרות' מילר
חג מעודף: פורים, פסח. יס או הוט: הוט ספורט מועדף: רביצה מול הטלוויזיה
ערוץ מועדף: ניקולדיאון. בזבזן או חסכן? בזבזנית! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לבופי ולשיר בזמן האחרון. איזה צילצול יש לך? what i like about you. החלפתי היום
הקול הכי יפה ששמעת? של איזה מישי שסיימה אצלנו י"ב שנה שעברה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מכוער כזה שבא עם האופיסXD ושומר מסך? של ווינדוז אתה יודע מה אני יודע? כנראה שכן. זה נראה כאילו הידע שלך לא רחב במיוחד. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?בא לי למות. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעים בזמן! אני שונאתתתתתתתתת לאחר! את מאמינה באהבה? שאלה דפוקה. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול כמה בשמים יש לכם:שלושה. אני ענייה בבשמים.
אילו: קאבוטין כחול, אדום ויוניסקס. קשקשים, יש/אין? אין! איזה שמפו:הד&שולדרס. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לאXD שונאים את עצמכם?:לא מה הקללה האהובה עליך? סעמק. אתה משתמש במילה סבבה? לעיתים מה המצברוח שלך עכשיו? טוב מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לא יודעת. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? נכון שמתבקש שאני ארשום "השאלון הזה!11"? מה אתה עושה כשמשעמם לך? ישנה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? WTF. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא, אני אוהבת להיות לבד:] גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא לא איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?יום טוב. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? אלה עם המוזיקה. ספר על פדיחה: זיב. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? אולי אחד או 2. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? רק את. איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית?כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה? טוב מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לא יודעת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס, לא. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

© h i l a ©

New member
ווי זה ארוך! א'

=כללי= שם: הילה גיל: 17 גובה: 1.73 משקל:
צבע עור: לא שחום במיוחד ולא בהיר במיוחד :\ צבע שיער: חום צבע עיינים: כנ"ל יש לך בלוג? כן אם כן על מה אתה כותב? על כל מיני :S אם לא אתה לא רוצה לפתוח? למה? קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? כן היה מעניין? חלק כן וחלק לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אממ... לא ממשהו רציני, אדישות למשל... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביטחון עצמי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא (מחקתי את השאלות המיותרות) האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, זתומרת, כן ולא... חזרתי לדבר איתו והוא שאל אותי משהו והייתי בטוחה שהוא שואל אם אני רוצה לחזור אליו אבל לא הייתי בטוחה שזו הכוונה אז שאלתי מליון פעם "מה? לא הבנתי..." עד שבסוף הוא התייאש ואמר "עזבי" (מזל, כי אחרי זה הבנתי למה הכוונה וזה לא מה שחשבתי :\) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, למה למחוק? חוויתי אהבה. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סדר P:, מנהיגות, וקצת קצת איפראקטיביות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? הכלב שלי, אם זה נקרא. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? לינוי, ויאולטה ודפנה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? טסט P: מה הדבר שהכי פוגע בך? שלא מעריכים את העזרה שלי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? התנשאות בעיקר. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הכי הכי? עיניים
, הצורה, הצבע, הכל... פעם נמשכתי למישהו מהטלוויזיה כי הראו לו רק את העיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? 2.3.08, הייתי מחזיקה את הכלב חזק חזק רק שלא ילך לאכול רעל :( ולא שמה לב אחרי חצי שעה שהוא נעלם על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אין לי שמץ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? ואו, אם הכוונה לאהבה לבן אז לי' התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? למורה הבן זונה במתמטיקה שהוא שאל למה לא הייתי בשיעור הקודם ואם זה בגלל שנסעתי אז אמרתי שכן (והברזתי) מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בכיתה ב' אולי XD (לא אהבה :|) ובגלל בת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת אם אי פעם, יכול להיות שביסודי כי הייתי כלבה למה? כי הייתי כלבה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? עזבו באימכם מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? לפני יומיים ::O למי אתם הכי מתגעגעים? ארנוד :( איזה מקצוע לעתיד תרכשו? ספרות זולה. מאיפה לי? איפה תועילו בטובכם להתגורר?כנ"ל בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 0, ואם יהיו אז שיהיו מאומצים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25-32, אני לא ממהרת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בטח בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? "אני כוכבת כוכבת כוכבת!!" (זה ממערכון בכלל) מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? טסט איזה פרסומת את הכי אוהבת? של כדורונים, אני מתה על הפרסומות שלהם את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים XD וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא זה ולא זה איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? חלשה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?כל שיר שהוא בערבית, זה בא מתוך גזענות תאמת ורוב ישראל ככה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אממ, לא, מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושרת מה הרגש שהכי חסר לך? אני לא חושבת שקיים כזה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אכפתיות מהו הפרי האהוב עליך? מנגווווווווווווו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', ואני לא מסתכלת על אחוזי שומן. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא אוהבת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אין לי איסקיו... איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום

© h i l a ©

New member
ב'

מה לא תעשה לעולם? אקפוץ מהגג XD האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? בגרות בספרות שוקו\תה\קפה? שוקו בשקית או שוקולטה מהאמתיים (לא שאי פעם טעמתי, אבל זה נשמע פיגוז) מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אכפתיות? אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו? ארנוד :( למי בא לך להרביץ עכשיו? לזה שבגללו נכשלתי! XD ממה הכי נמאס לך בחיים? לימודים, בגרויות... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי, ברצינות. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?מכתשים\מדבר יהודה
מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוחים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? ברור שלבד, אבל לפעמים לחזור חח איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת כרגע איך אתה מרגיש: בא לי שיהיה כבר מחר P: הבנאדם הכי יפה שראית: ת.ר.ס (L) חג מעודף: שבועות!! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: ביפ בזבזן או חסכן? גם וגם למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי מושג, אולי לאמא XD איזה צילצול יש לך? ווי שכחתי איך קוראים לו! אבל הוא טוב הקול הכי יפה ששמעת? של מאיה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מכתש רמון מהר ארדון ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? שאתה הומו? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני עייפה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? רוב הזמן מדייקת או אפילו באה לפני איך הייתה הנשיקה הראשונה? מדהימה עם מי? י' את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב כמה בשמים יש לכם: 1-2... אבל אני לא משתמשת אילו: הוגו או איך שקוראים לזה קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: רוב הפעמים הוואי הכחול, אבל לפעמים קונים אחרים מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן, במיוחד אם זה תירס (קראתי את השאלה הבאה) אם כן, רוצים תירס? אמרתי שכן מה הקללה האהובה עליך? בן בליעל אתה משתמש במילה סבבה?לא מה המצברוח שלך עכשיו?בסדר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? עבודות בהיסטוריה מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לא יודעת מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שיעור ספרות כשהמורה מקריאה איזה מחזה מטומטם מה אתה עושה כשמשעמם לך? ישנה או רואה טלוויזיה ואם זה בשיעור אני מתחילה לכתוב שטויות או להתכתב כמה פעמים הלכת לשירותים היום? אולי פעמיים גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא :| גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים איך אתה פותר את זה? לא פותרת מה גורם לך להרגיש בחילה? דברים רקובים וריחות מהשירותים XD מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לעבור טסט שני ^^ על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? על כולם? ספר על פדיחה: היינו צריכים לארגן השנה יום שיוקדש לנושא מסויים (למשל "יום חתונה") לפני פורים, אז התחלתי להגיד לחברה שלי שהנושא שבחרו ממש גרוע והתחלתי לרדת על זה וגם די צעקתי את זה ובאותה שניה שמתי לב שהילדות שמארגנות את זה ישבו לידנו :$ האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? מזכירים לי תקופות האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? גם אני איך אתה מביע אהבה? אני בקושי מביעה בדר"כ :$ פעם נרדמת באמצע שיעור? כמעט באומנות. אנחנו לומדים עם שקופיות ובחדר וידאו ככה שהכל חשוך וגם היה לי צעיף שעשיתי ממנו צעיף ,המזגן היה על חום והמורה שיעממה אותי מוות כמו תמיד וגם הרגשתי רע. אך איזה כיף זה היה. אתה עושה שיעורי בית? לא ממש אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? ווי, אני חושבת שעברתי תיאוריה :S תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אבל פעם כשחיפשתי אצלהם משהו בארון מצאתי קופסא שכתוב עליה "גומי חזק במיוחד" ומאז אני לא נוגעת להם בארון :| אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אכלו במבה

Under the GUN

New member
בו-בו-בו-בו-בובוקר טוב

=כללי= שם: יובל גיל: 16 גובה: 180 משקל: יותר מדי צבע עור: "הצבע של הקצפת של המוקהצ'ינו" צבע שיער: חום צבע עיינים: חום יש לך בלוג? כן אם כן על מה אתה כותב? חוויות, שירים, תמונות, חלומות.. הכל.. אם לא אתה לא רוצה לפתוח? למה? קראת פעם בלוגים של אנשים אחרים שאתה לא מכיר? כן היה מעניין? לא יותר מדי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא יצאה עם מישהו שאני ממש שונא
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? חוץ מבר רפאלי? לא.. כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: בטחון עצמי כמו של מיטל, צבע עיניים כמו של עופרי ומוח כמו של אביה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אהבה נכזבת (וואי, פעם ראשונה בחיים שלי שאני כותב "נכזבת"
) מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אביה, מיטל ונעם מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? היום שפגשתי את דורין.. כיתה ח', כשהלכנו עם חברים לסרט "הכפר" מה הדבר שהכי פוגע בך? שעשו לי בכוונה? זרקו עלי דג בטיול שנתי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי ועיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אני נמצא בחדר לבד עם מישהי שאהבתי באותה תקופה, אבל זה היה מורכב.. היא ניסתה לנשק אותי ואני לא רציתי... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? הדעות שלי בקשר לדברים מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא אמרתי את זה כבר כמה שנים (כמובן חוץ מלאבאמא כזה
) התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? חוץ מקטעים קטנים כמו שיעורי בית אני לא משקר מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אף פעם ובגלל בת? לפני חצי שנה בערך מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני שנה וחצי, ומאז אני לא עושה את הטעות הזאת שוב למה? סיפור ארוך מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חודש בערך עם מי?
היה כיף? לא מדהים מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל הזמן? מתי בפעם האחרונה שכבת עם מישהו\י? אווץ', זאת נקודה כואבת
למי אתם הכי מתגעגעים? לאנשים שניתקתי איתם קשר, וזה חבל לי... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא ידוע איפה תועילו בטובכם להתגורר? LA כזה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? להתחתן יענו? מינימום 24 כזה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרובים, אבל לא קרובים מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לרדת ממנה ומהר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? אני אגדל אותו בתור אתאיסט עד לגיל שבו הוא יכול לבחור את הדת של עצמו, בלי שאני אכפה את האמונות שלי עליו מהו השיר שתקוע לכם בראש?כל הזמן משתנה.. עכשיו זה under the bridge של רד הוט מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני הרבה זמן, אני די אדיש בזמן האחרון ממה? לא זוכר איזה פרסומת את הכי אוהבת? שונא פרסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע? היו לי ימים יותר שמחים את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני לא בקשר עם אף אחד
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית (אבל לא מוזיקת דיכאון חס וחלילה!) לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? זמרי דיכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? להיות אמיתי מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה הדדית מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה חד-צדדית
מהו הפרי האהוב עליך? תפוז

Under the GUN

New member
בו-בו-בו-בו-בובוקר טוב 2

גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'.. 5% נראה לי... הכחול איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? הלילה עם ליאור שליין.. התוכנית היחידה ששווה צפייה בטלויזיה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? משהו כמו 10, אני לא משתמש באייסי איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? אוכל דג
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: אוקיי: בגיל 7 לטיול בת מצווה של אחותי הגדולה לצרפת, בלגיה והולנד בגיל 13 לארה"ב עם המשפחה חוץ מאחותי הגדולה בגיל 14 לאנגליה עם המשפחה חוץ מאחותי הגדולה לבת מצווה של אחותי הקטנה בגיל 16 לתורכיה עם כל המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אתקרב לדג שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? אותה
למי בא לך להרביץ עכשיו? לנועם הס
ממה הכי נמאס לך בחיים? מהשכבה שלי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, אבל יופי גם חשוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודע... מה הדבר האחרון ששתית? קולה זירו (זה בנזונה, וזה לא מזיק לכבד!) היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד איזה כיתה אתה: יא? כמו כולם פה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: "איך הופכים גיטריסט לבסיסט? דופקים לו את הראש ברצפה.. אבל לא חזק מדי כדי שלא יצא מתופף" "מה זה קטן, מקופל ומדמם בצד הכביש? הפסנתרן שסיפר את הבדיחה הקודמת" איך אתה מרגיש: לא משהו
הבנאדם הכי יפה שראית: במציאות? היא (ואני לא צוחק... היא באמת מדהימה)... וחוץ ממנה בר רפאלי חג מעודף: חופש גדול יס או הוט: הוט ספורט מועדף: סנוקר, פוטבול, בייסבול, כדורסל ערוץ מועדף: VOD וביפ בזבזן או חסכן? בזבזן... מאוד למי אתה מתקשר הכי הרבה? למיטל ונעם איזה צילצול יש לך? קאבר של ארץ' אנמי לsymphony of destruction הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מקינטוש ושומר מסך? של מקינטוש אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? עוד יום?! פאק... קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? חביבה עם מי?
את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני יומיים... כמה בשמים יש לכם: 0 אילו: קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: פנטן מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא מת על עצמי
אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם זה צ'ורוס אז כן, אם משהו אחר אז לא.. אם כן, רוצים תירס? לא מה הקללה האהובה עליך? פאק אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? לא בשמיים מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לעמוד מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? התנך מה אתה עושה כשמשעמם לך? שומע מוזיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעם אחת גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן איך אתה פותר את זה? אני לא מה גורם לך להרגיש בחילה? דגים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לילה טוב על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? על כולם!!! ספר על פדיחה נקרעו לי פעם כל המכנסיים באמצע לונה פארק ת"א האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? גם אני איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית? לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני איזה חודש-חודש וחצי תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס, לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? הודגש ידנית, בלי קשר למדגישומטיק

למעלה