שאלון :]

DarkYula

New member
../images/Emo221.gif שאלון :] ../images/Emo221.gif

היי =] מה קורה? מה נשמע? מה המצב? טוב די. מי אתה? בן כמה? מאיפה? איפה זה? זה רחוק מתל אביב? מה אתה עושה? זה כיף? אוהבים נקניקיות? אוהבים וודקה? טקילה? מה שומעים עכשיו? להקה אהובה- זמר/זמרת אהובים- הבגרות/מתכונת הקרובה? מתי? בהצלחה!! כמה עוד נשארו עד סוף השנה? יש תאריך גיוס? מתי? אז מה, באים לפה הרבה? כן או לא רוק ישראלי? רוק לא ישראלי? פופ? פאנק? מטאל? טראש מטאלP:? אימו? פוזרים של אימו(בררר:S)? בצפר? צבא? חרא? סתם. מה התוכניות להיום? ולמחר? נגמרו לי השאלות נכון חבל? נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? מקדולנדס? סבארו? מסיבות? מועדונים? טראנסים באנסים? ערסים פקאצות? פריקים? גשם? יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) טוב זהו, נמאס לי לחפור. *נכתב ברגעי שיעמום, אל תייחסו לשאלון חשיבות יתרה* אמ... תהנו? P:

lifahead

New member
הופ

היי =] מה קורה? כלום מה נשמע?כל טוב מה המצב?נהדר טוב די. מי אתה?מרינה הכוסית בן כמה?16 מאיפה? קרית ביאליק איפה זה?לידצ חיפה, בקריות! זה רחוק מתל אביב?שעה בערך.. מה אתה עושה?עונה זה כיף?כן אוהבים נקניקיות?כן אוהבים וודקה?כן טקילה?כן מה שומעים עכשיו?כלום להקה אהובה-רדיוהד זמר/זמרת אהובים-אממ טורי הבגרות/מתכונת הקרובה? היסטוריה מתי?יום ראשון בהצלחה!! תודה.. כמה עוד נשארו עד סוף השנה? לא יודעת.. יש תאריך גיוס?לא מתי?... אז מה, באים לפה הרבה?כן... כן או לא רוק ישראלי?כן רוק לא ישראלי?כן פופ?כן פאנק?כן מטאל?כן טראש מטאלP:?כן אימו? כן פוזרים של אימו(בררר:S)? לא!! בצפר?כן.. צבא? כן חרא? כן בבקשה סתם. מה התוכניות להיום? לנוח ולמחר? ללמוד נגמרו לי השאלות נכון חבל? כן:{ נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב חישבי!! כן או לא ג'אנק פוד? כן מקדולנדס? כן סבארו? כן מסיבות? כן מועדונים? כן טראנסים באנסים? כן! ערסים פקאצות? לא פריקים? לא גשם? כן יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) אממ כן אבל ההופעה האחרונה שהיתי הם היו מזה לא.

tigw

New member
היי היי

היי =] מה קורה? נחמד+ מה נשמע? שקט.. מה המצב? מצב נחמד טוב די. מי אתה? אני זו אני בן כמה? 16 מאיפה? ששש איפה זה? ששש זה רחוק מתל אביב? רחוק מה אתה עושה? כרגע נאדה זה כיף? מוי כיף אוהבים נקניקיות? איזה נקניקיות...? אוהבים וודקה? תלוי באיזה מצב רוח טקילה? כן מה שומעים עכשיו? את הטלוויזיה להקה אהובה- מיוז זמר/זמרת אהובים- טום יורק הבגרות/מתכונת הקרובה? מתמטיקה מתי? מתי השבוע.. בהצלחה!! כמה עוד נשארו עד סוף השנה? עזבו.. יש תאריך גיוס? לא מתי? אין! אז מה, באים לפה הרבה? לא כן או לא רוק ישראלי? לא רוק לא ישראלי?כן פופ? חלק כן פאנק? חלק כן מטאל? לא טראש מטאלP:? לא אימו? חלק פוזרים של אימו(בררר:S)? עעע בצפר? צבא? חרא? סתם. מה התוכניות להיום? יום חופש היום!! ולמחר? ללמוד.. נגמרו לי השאלות נכון חבל? נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? לא מקדולנדס?לא סבארו?כן מסיבות? כן מועדונים? חלק טראנסים באנסים? לא ערסים פקאצות? לא. פריקים? חח גשם? כן יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) לא שומעץ...

IamAR

New member
אנוכי

מה קורה? אני קורא מה נשמע? אני רוצה להתאבד מה המצב? די מגעיל טוב די. מי אתה? *את - אני ילדה אם עצבים מפה ועד מטולה, שכבר לא חושבת שחיים זה דבר מהנה, ברגע זה שונאת בערך את כל החברים שלה ואתמול כמעת התדרדרה לסמים- נייס טו מיט בן כמה? 14, באוגוסט 15 מאיפה? רעננה *עיר בירה* איפה זה? בתחת זה רחוק מתל אביב? לא מה אתה עושה? מאטריו פרימרנו ווסיו שטו פופדאייט פודרוקו זה כיף? לא, אבל בהחלט משחרר אוהבים נקניקיות? אכן אוהבים וודקה? לא טקילה? כן מה שומעים עכשיו? לד זפלין להקה אהובה- *אן דן דינו* פינק פלויד זמר/זמרת אהובים- דיו הבגרות/מתכונת הקרובה? בביאוליגיה מתי? מחר *נאחוי* בהצלחה!! כמה עוד נשארו עד סוף השנה? 4 ניראלי יש תאריך גיוס? לא שזכור לי מתי? =\ אז מה, באים לפה הרבה? לא, פעם שלישית בחיים כן או לא רוק ישראלי? כןןןןן כן כן רוק לא ישראלי? בהחלטטטטטטטטטט פופ? בתחת פאנק? מידי פעם זה דווקא אחלה מטאל? בהחלט טראש מטאלP:? עדיר אימו? מגעיל פוזרים של אימו(בררר:S)? עוד יותר בצפר? חחחחחררררררררראאאאאאאאאא צבא? עדייררר בא לי כבר חרא? חרא זה..... הממ.... עמוק (?) סתם. מה התוכניות להיום? לסיים עבודה בתנ"ך (וואוו... אין חיים) ולמחר? להתכונן לביאולוגיה נגמרו לי השאלות נכון חבל? אפילו מחריד כצת נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? כןן מקדולנדס? זה אחלה סבארו?
הכי טעים בארץ מסיבות? אכן.... אני אוהבת (טלוי איזה סוג של מסיבות אבל) מועדונים? (רק רוק) טראנסים באנסים? בתחת ערסים פקאצות? לאותו מקום פריקים? הממ.... אני אוהבת אנשים מסוג מיוחד..... פריקים? כן כצת גשם? ממשששששששששששששששש אוהבתתתתת גגגששםם מממשש יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) אם הייתי יודעת מה זה, קרוב לוודאי שהייתי מסכימה =P יום טוב חברי אוהבי המיוז

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהיי ממתי את פה? ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאת בכלל שומעת מיוז.. מגניב

IamAR

New member
חיחי

כאן מתחילה הבעיה אני לא סתם נדחפתי =P כןכן, אופיר ונועה כבר חפרו לי על כמה שהם עדירים וטובים וגאוניים והסולן-פסנטרן-גיטריסט-... ווטאבר לא יודעת, אהבתי שיר אחד שלהם, השאר.... ושמעתי הרבה... לא יודעת, לא מתחברת לזה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני

מי אתה?
אני רוני בן כמה?
15 מאיפה?
רעננה איפה זה?
:| זה רחוק מתל אביב?
לא כל כך מה אתה עושה?
כלום? זה כיף?
אהא אוהבים נקניקיות?
כן, כן כןן!! אוהבים וודקה?
לא טקילה?
לא מה שומעים עכשיו?
Led Zeppelin - Ten Years Gone
להקה אהובה
רדיוהד, לד זפלין, דה סטרוקס, מיוז, פינק פלויד וזה ממשיך.. זמר/זמרת אהובים
בק הבגרות/מתכונת הקרובה?
לא מתי?
עוד שנה
בהצלחה!!
תודה
כמה עוד נשארו עד סוף השנה?
מה? בגרויות? אין חה
יש תאריך גיוס?
לא מתי?
מחר אז מה, באים לפה הרבה?
חחחח כן או לא רוק ישראלי?
לא רוק לא ישראלי?
כן פופ?
לא פאנק?
טיפונת מטאל?
לא כל כך טראש מטאלP:?
לא אימו?
לא
פוזרים של אימו(בררר:S)?
לא בצפר?
לא צבא?
למה לא..? חרא?
בטח סתם. מה התוכניות להיום?
כלום.. ולמחר?
אמ.. לא יודעת נגמרו לי השאלות נכון חבל?
לא כל כך תאמת.. נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד?
כן אני מניחה.. זאת אומרת, לא, זה לא טוב, אבל בלה מקדולנדס?
כן? סבארו?
כן מסיבות?
תלוי איזה מועדונים?
לא טראנסים באנסים?
אהה.. לא יודעת ערסים פקאצות?
פריקים?
למה לא גשם?
כן!!! יוסלס איידי?
לא

sapiki17

New member
טוב נעביר ת'זמן עד שיתחיל חברים..

מה קורה? יהיה טוב מה נשמע? יהיה רע מה המצב? יהיה מה שיהיה טוב די. מי אתה? ספיר בן כמה? בת 18 מאיפה? רמת אביב איפה זה? תל אביב זה רחוק מתל אביב? זה די בתוכה מה אתה עושה? מחכה שיהיה חברים ואז לישון זה כיף? לחכות לא ממש.. עובדה מה שאני עושה עכשיו ;) אוהבים נקניקיות? לא ממש.. עדיף נקניק אוהבים וודקה? יותר מכל דבר אחר בחיים טקילה? כנ"ל מה שומעים עכשיו? metallica - Blackened להקה אהובה-system of a down זמר/זמרת אהובים- סרג' חחח הבגרות/מתכונת הקרובה? מתכונת באזרחות מתי? יום שישי בהצלחה!! כמה עוד נשארו עד סוף השנה? יותר מדי יש תאריך גיוס? לצערי מתי? דצמבר אז מה, באים לפה הרבה? ממש לא.. לא מלהיב פה :\ כן או לא רוק ישראלי? כן רוק לא ישראלי?כן פופ?לא פאנק?כן מטאל?כן טראש מטאלP:? נגיד שאני יודעת מה זה אימו?כנ"ל פוזרים של אימו(בררר:S)? כנ"ל בצפר? כן צבא?לא חרא?כן סתם. מה התוכניות להיום? לראות חברים עוד 9 דקות ולמחר? ללמוד לאזרחות נגמרו לי השאלות נכון חבל? כן נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? כן מקדולנדס?כן סבארו?לא מסיבות? כן (תלוי במוסיקה) מועדונים? כנ"ל טראנסים באנסים?לא ערסים פקאצות?לא פריקים? כן
גשם?כן יוסלס איידי? כןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!

FreeLanceR2

New member
../images/Emo121.gif

היי =] מה קורה?הכל בסדר מה נשמע? טוב מה המצב?מצב די טוב טוב די. מי אתה?לי בן כמה?16 מאיפה? ת"א איפה זה? במזרח התיכון זה רחוק מתל אביב? כן,ממש ממש רחוק מה אתה עושה?מקלידה? זה כיף?חביב אוהבים נקניקיות?כבר לא אוהבים וודקה? אכן טקילה?כן מה שומעים עכשיו? רדיוהד להקה אהובה-מיוז זמר/זמרת אהובים-בוב דילן הבגרות/מתכונת הקרובה? מחשבים מתי?עוד 3 שעות בהצלחה!! תודה לך כמה עוד נשארו עד סוף השנה? הרבה,עוד מעט זה יהיה הרבה פחות 1 יש תאריך גיוס? עדיין לא מתי? עוד הרבה הרבה זמן אז מה, באים לפה הרבה? כה,ואת? כן או לא רוק ישראלי?כן רוק לא ישראלי ?כן פופ?לא פאנק?לפעמים מטאל?לפעמים טראש מטאלP:?בקטנה אימו? מוזיקה? כה פוזרים של אימו(בררר:S)?נופ בצפר?כבר אין צבא?עדיין לא חרא?כן די חרא סתם. מה התוכניות להיום? בגרות במחשבים ולמחר?לקום מאוחר נגמרו לי השאלות נכון חבל? מאוד מאוד חבל נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד?כה מקדולנדס?כה סבארו?כה מסיבות? כה מועדונים?לא ממש טראנסים באנסים?לא ערסים פקאצות?לא פריקים?כה גשם?כן כן כן כן כן יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) כן?

TanSun

New member
עונה

היי =] מה קורה?כלום מה נשמע?הכל טוב מה המצב?הכל טוב טוב די. מי אתה?אוריאל בן כמה?עוד חודשיים 14 מאיפה? רעננה איפה זה?השרון זה רחוק מתל אביב?חצי שעה נסיעה מה אתה עושה?מוזיקה מסנג'ר ואינטרנט זה כיף?זה בסדר אוהבים נקניקיות?לא אוהבים וודקה?כן! טקילה?לא טעמתי עדיין... מה שומעים עכשיו?רד הוט צ'ילי פפרס להקה אהובה-רד הוט צ'ילי פפרס זמר/זמרת אהובים-אין כל כך הבגרות/מתכונת הקרובה?לא מתי?אין בהצלחה!!תודה? כמה עוד נשארו עד סוף השנה?מבחינם? יש תאריך גיוס?לא מתי?אין! אז מה, באים לפה הרבה?כל יום! כן או לא? כן רוק ישראלי?לא רוק לא ישראלי?כן פופ?בלע! פאנק?כן מטאל?כן טראש מטאלP:?כן אימו?לא פוזרים של אימו(בררר:S)?לא בצפר?לא צבא?לא חרא?לא סתם. מה התוכניות להיום? להעביר את היום במרכז המוזיקה ולמחר? נגמרו לי השאלות נכון חבל?באסה נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד?כן מקדולנדס?כן סבארו?לא מסיבות? לא מועדונים?לא טראנסים באנסים?לא ערסים פקאצות?ערסים לא ופקאצות כן כי בדרך כלל הן כוסיות :p פריקים?כן! גשם?לא יוסלס איידי?לא מכיר

C A R I S M A

New member
../images/Emo8.gif

היי =] מה קורה? מה נשמע? מה המצב? טוב די. מי אתה?אולגה P: בן כמה? 15 עוד איזה שנייה מאיפה?רמת גן (@$#$@#@#%$^%^!!!) איפה זה?גוש דן. זה רחוק מתל אביב?נאאא מה אתה עושה? נאדה זה כיף?מאוד אוהבים נקניקיות? לא. אוהבים וודקה?לא טקילה?המ.. מה שומעים עכשיו?Arctic Monkeys - Certain Romance להקה אהובה-כרגע.....Arctic Monkeys זמר/זמרת אהובים- מממממ אביתר בנאי? הבגרות/מתכונת הקרובה? עוד הרבה הרבה זמן.... מתי? שנה הבאה בהצלחה!! תודה! D: כמה עוד נשארו עד סוף השנה?עוד 19 ימים לא כולל חופשים ושבתות. יש תאריך גיוס? חח לא מתי?--- אז מה, באים לפה הרבה?
כן או לא רוק ישראלי?כן רוק לא ישראלי? כן פופ?לא .. פאנק?לא.. מטאל?לא.. טראש מטאלP:?לא.. אימו?לא פוזרים של אימו(בררר:S)?לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בצפר?כן! צבא?לא חרא?לא סתם. מה התוכניות להיום? לסיים את צופן דה וינצ'י! ולמחר? נגמרו לי השאלות נכון חבל?D: נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד?לא מקדולנדס?לא סבארו?כן מסיבות? כן מועדונים?לא טראנסים באנסים?לא ערסים פקאצות?ס22ות P: פריקים? מממ טוב.... גשם? לפעמים יוסלס איידי? האמ... הם נחמדים

NiKi†a

New member
../images/Emo13.gif

היי =] מה קורה? פסדר מה נשמע? בסדר מה המצב? בסדר..? טוב די.-טוב. מי אתה? אני שירן :] בן כמה? בת. מאיפה? מפה איפה זה? איפשו באמצע זה רחוק מתל אביב? חצי שעה מה אתה עושה? שומדבר מיוחד, עונה על זה. זה כיף? בינתיים אוהבים נקניקיות? עם קטשופ. אוהבים וודקה? כן כן כן! טקילה? גם ^^ מה שומעים עכשיו? Dream Theater - Home להקה אהובה- דרים, מיוז זמר/זמרת אהובים- אין לי כח. הבגרות/מתכונת הקרובה? בגרות באנגלית מתי? שני בהצלחה!! תודה מאמי. כמה עוד נשארו עד סוף השנה? מה בגרויות? 4 יש תאריך גיוס? כן מתי? 11.2.07 אז מה, באים לפה הרבה? בד"כ כן או לא רוק ישראלי? כן רוק לא ישראלי? כן פופ? תלוי מה פאנק? לא ממש מטאל? כן טראש מטאלP:? כן! אימו? לא פוזרים של אימו(בררר:S)? תלוי, הם שקסים? בצפר? הלהקה? P: צבא? מעונן חלקית. חרא? לא הבנתי. סתם. מה התוכניות להיום? נראה לי שכלום. כואב הראש. ולמחר? לנסוע עם אמא לקנות דברים ליומולדת של רוני. בערב מסיבה. נגמרו לי השאלות נכון חבל? קצת נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? כן מקדולנדס? כן סבארו? כן מסיבות? כן מועדונים? כן טראנסים באנסים? רק כשאני שיכורה P: ערסים פקאצות? לא פריקים? כן גשם? כן יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!)- לא משהו.

Apoca1ypse

New member
.

היי =] מה קורה? בסדר מה נשמע? לא רע מה המצב? לא רע בכלל :) טוב די. מי אתה? מתן. בן כמה? 15וחצי מאיפה? קרית מוצקין איפה זה? קריות (ליד חיפה?) זה רחוק מתל אביב? שעתיים נסיעה. מה אתה עושה? לומד לבגרות\שומע קצת פורקופיין :) זה כיף? בערך אוהבים נקניקיות? נמאס כבר מבשר...במיוחד אחרי לג בעומר אוהבים וודקה? כן טקילה? לא מה שומעים עכשיו? Porcupine tree Open Car להקה אהובה- DT זמר/זמרת אהובים- סטיבן ווילסון, ג'ימס לאברי הבגרות/מתכונת הקרובה? מיתוג מתי? מחר (חמישי) בהצלחה!! תודה :> כמה עוד נשארו עד סוף השנה? לא יודע :\ יש תאריך גיוס?אני רק בן 15 xD מתי? ענארף אז מה, באים לפה הרבה? לפעמים.. כן או לא רוק ישראלי? בהחלט רוק לא ישראלי? מן הסתם :) פופ?נה פאנק?קצת מטאל? ברור טראש מטאלP:? מטליקה? אימו? לא! פוזרים של אימו(בררר:S)? לא... :\ בצפר? מתיש צבא? ... חרא? :) סתם. מה התוכניות להיום? לישון ולמחר? לישון. נגמרו לי השאלות נכון חבל? נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? כן מקדולנדס? כן :p סבארו? לא מסיבות? :) מועדונים? גאלה טראנסים באנסים? =s ערסים פקאצות? לא פריקים? =s גשם? לא יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) /m\

Soul Kitchen

New member
:)

היי =] מה קורה?מעולה מה נשמע? הכל טוב מה המצב? סבבבבה טוב די. מי אתה? בת אדם! בן כמה? בת 16 מאיפה? מב"ש איפה זה?בדרום זה רחוק מתל אביב? שעה וחצי נסיעה מה אתה עושה? עונה על השאלון הזה ואוכלת פסטה!!! יאמייי זה כיף? כן! אוהבים נקניקיות? "כןןןן,כןןן...כככככןןן" אוהבים וודקה? למה לא טקילה? לא ניסיתי מה שומעים עכשיו? את השדרן ספורט של ליגת האלופות להקה אהובה- מיוז,הדורס, גאנז, זמר/זמרת אהובים- ג'ון לנון,אביב גפן,אפרת גוש הבגרות/מתכונת הקרובה? לשון מתי? שבוע הבא ביום חמישי בהצלחה!!תודה!!! כמה עוד נשארו עד סוף השנה?3 מתכונות ו3 בגרויות יש תאריך גיוס? חחחחח לא. מתי? אז מה, באים לפה הרבה?האמת שכן... כן או לא רוק ישראלי?למה לא רוק לא ישראלי? כככככןןן פופ? אנאערף פאנק? לפעמים מטאל? נההה טראש מטאלP:? הא? אימו? נהה פוזרים של אימו(בררר:S)? וואלה...המ? בצפר? הלהקה או המקום? צבא? לא יודעת חרא? בטחחחחחח סתם. מה התוכניות להיום? להמשיך לקרוא את צופן דה וינצי והתקלח ולישון ולמחר? ביה"ס וללמוד ללשון נגמרו לי השאלות נכון חבל? לא יודעת נו.. לחשובלחשובלחשובלחשובלחשובלחשוב כן או לא ג'אנק פוד? כן מקדולנדס?כן סבארו?כן מסיבות? למה לא מועדונים? תלוי טראנסים באנסים? נהה ערסים פקאצות? לאאאא פריקים? כן גשם? יאפפפ יוסלס איידי? (כןןןןןןןן!!!!) מכירה בול 2 שירים שלהם...הם נחמדים

למעלה