שאלון

../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo221.gif

פרטים אישיים: 1. שם מלא: 2. תאריך לידה: 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: 7. מידת נעליים: 8. גובה: 9. מוצא: 10. חיות מחמד: 11. אחים: 13. צבע שיער: 14. אורך שיער: 15. צבעת פעם את השיער? 16. באיזה צבע? 17. כיתה: 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: 21. איזה שפות אתה מדבר? 22. אוהב ספורט? 23. איפה נולדת? 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? 25. רגיש לדיגדוגים? 26. מאמין באלוהים? 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. במידה ויש, מה הם? 28. במידה ולא, למה לא? 29. יש לך גשר? 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? 36. יש חבר\\חברה\\קראש? 37. ממה אתה הכי פוחד? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? 40. למה אתה הכי מתנגד? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? 43. מה דעתכם על הרכבת? 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?

גזניוס

New member
עוד אחד?!עונה..

פרטים אישיים: 1. שם מלא: 2. תאריך לידה:29.10.1992 3. כתובת: פחח ברור 4. איפה עוד גרת? רק בתל אביב 5. בית ספר: אממ 6. מזל: עקרב 7. מידת נעליים: 38 8. גובה: 1.68-9 9. מוצא: אשכנזייה=] 10. חיות מחמד: דגים 11. אחים: 3 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: ארוך אבל לא יותר מדי 15. צבעת פעם את השיער? אממ עשיתי פעם גוונים אבל זה כמעט ירד .. 16. באיזה צבע? לא יודעת איך להסביר.. 17. כיתה: ח' 18. מצליח בבית ספר? אממ 19. תחביבים: 21. איזה שפות אתה מדבר? כל מיני 22. אוהב ספורט? ככה 23. איפה נולדת? תל אביב 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לא דעת 25. רגיש לדיגדוגים? מאווווד 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. במידה ויש, מה הם? 28. במידה ולא, למה לא? חח 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מעדיפה לא להיזכר.. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח עזבוו 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ 35. מה הדבר הכי חשוב לך? אממ 36. יש חבר\\חברה\\קראש? אממ 37. ממה אתה הכי פוחד? אממ 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על היופ למחרת 40. למה אתה הכי מתנגד? לסמים 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? חוצפן כאילו?חח אממ לא יודעת 43. מה דעתכם על הרכבת? הא? 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?לא

חמה, אני קראתי חחח ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

מעכשיו תרשמו כן בשאלה הארחונה טוב?? איןן אני מזה אוהבת לקרוא תשובות
זה משעשע אותי

עונענענענענענענענע../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

פרטים אישיים: 1. שם מלא: עינב 2. תאריך לידה: 6.8.92 3. כתובת: הסיתוונית 5 פתח תקווה ח סתם 4. איפה עוד גרת? רק בבית שלי מה 5. בית ספר: אולפנית ישורון 6. מזל: אריה 7. מידת נעליים: 42
8. גובה: 1.66 וחצי 9. מוצא: ישראל
10.חיות מחמד: 3
,
,
, קנר, דגים
...... 11. אחים: 3 לע כולל אני 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: שניה אני ימדוד... 15. צבעת פעם את השיער? לע 16. באיזה צבע?
17. כיתה: ח'[6] 18. מצליח בבית ספר? מאוד
19. תחביבים: דרמה, לישון,ולראות טלויזיה 21. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עבריץ,ערבית קצת, ספרדית קצת, ואיטלקית 22. אוהב ספורט? כן 23. איפה נולדת? ישראל
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה ח 25. רגיש לדיגדוגים? לע 26. מאמין באלוהים? כע 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ כע 28. במידה ויש, מה הם? עינבי ארנבי, עינבי ארנבי 1 , עינבי ארנבי 2, עינבי ארנבי 3 וזהו ח 28. במידה ולא, למה לא? כי עינבי ארנבי זה הכי יפע
לע? 29. יש לך גשר? לע ח 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לע 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כל הימים 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יווו רעות על בטוח זוכרת את זהה, הייתי אצל הספרית של אמא שלי עם רעות הויא רצתה שאני אלך לקנות לה פיצה, ושאני יקנה במקום שמקבלים טרופית חינם, או אני ורעות הלכנו לקנות פיצה ולא מקבלים שם טרופית חינם אז אמרתי כזה לרעות "רעות אז בואי לפיציה השניה כי לא מקבלים פה טרופית" ובדיוק ווווואאאאיייי בדיוק העובד של הפיצריה היה מאחורי יוו איזה פדיחה זה היהההההההההההה והוא שמע אותייי שאמרתי "בואי נלך לפיצריה השניה" איזה פדיחה יווו איןן זה הדבר הכי מביך שקרה לי בחיייםםם יווו 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שבתתת 35. מה הדבר הכי חשוב לך? שכולם יהיו שמחים ושהכל יהיה שמח מסביבי 36. יש חבר\\חברה\\קראש? מע 37. ממה אתה הכי פוחד? מאלוהים 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? מה אני יעשה מחר.. 40. למה אתה הכי מתנגד? מע זזאת אומרת??? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? חברה של יודה לוי
42. האם אתה חושב שאתה חוצפן? ממ תלוי, אולי לפעמים 43. מה דעתכם על הרכבת?
איזה רכבת????? עוד מש'ו שכולם יודעיםואני לא??? 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לע
תווווודעעעע

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo26.gif

פרטים אישיים: 1. שם מלא:טל לוי 2. תאריך לידה:17.7.90 3. כתובת: יענו עיר, כה
חיפה 4. איפה עוד גרת? רק חיפה
5. בית ספר: אופקים 6. מזל: סרטן 7. מידת נעליים:39-40 8. גובה: 1.60 9. מוצא: מרוקאית עירקאית 10. חיות מחמד: חתול וכלבבב גם 11. אחים: אח ואחות 13. צבע שיער: שחור 14. אורך שיער: בינוני כזה 15. צבעת פעם את השיער? כן 16. באיזה צבע? שחור, מלפני זה גם היה שחוררר..אבל עכשיו זה שחור סיני
17. כיתה: י 18. מצליח בבית ספר?לא 19. תחביבים: לצאתת, לשמוע מוזיקה, טלוזייה, ים,,,לא משהו מיוחד 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית וספרדית רוסית אנגלית וערבית בקטנהה 22. אוהב ספורט? מאודד 23. איפה נולדת? חיפה, ישראל
בבית חולים רמב"ם.. 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה 25. רגיש לדיגדוגים? כן, מאוד 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן 28. במידה ויש, מה הם? לא זוכרתת עכשיו 28. במידה ולא, למה לא? 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע?לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת, אל חסרר... 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ישש הרבה 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת 35. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה חברים 36. יש חבר\\חברה\\קראש? חבר 37. ממה אתה הכי פוחד? מלהשאר לבדד 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגבב
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שהיה היום 40. למה אתה הכי מתנגד? אין לי כוח לחשובב, אני צריכ הללכת 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אףא חד 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? לפעמים 43. מה דעתכם על הרכבת? המצאה נחמדה מאוד 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?כןן עכשיו יאללה ביי

א2ישג

New member
עונה...!

1. שם מלא: אבישג פינקלשטיין 2. תאריך לידה:1991\9\11 3. כתובת:קרני שומרון 4. איפה עוד גרת? שהייתי קטנה עברנו הרבה ...לא זוכרת..חח 5. בית ספר: להבה 6. מזל:מאזניים 7. מידת נעליים:38 8. גובה:150 9. מוצא:רבע פולניה והשאר תמניה 10. חיות מחמד:כלבים ודולפינים.. 11. אחים:5 13. צבע שיער:שחור 14. אורך שיער:עד התחת 15. צבעת פעם את השיער?כן 16. באיזה צבע?אדום זוהר 17. כיתה:ט 18. מצליח בבית ספר?בערך 19. תחביבים:לראות סרטים, ללכת לים לחיות.. 21. איזה שפות אתה מדבר?עברית 22. אוהב ספורט?בערך 23. איפה נולדת?ישראל[ 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?יום? 25. רגיש לדיגדוגים?כן-מישו לא? 26. מאמין באלוהים?כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא 28. במידה ויש, מה הם?- 28. במידה ולא, למה לא?כי אני אף פעם לא מוצאת משו נורמאלי לכתוב אז השם שלי הכי נורמלי ואני גם אפ פעם לא אכתוב שם של מישו אחר...אז אין לי הרבה אפשרויות..חח.. 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת... 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבה מידי.. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?שהביביסיטר שלי נשארו מתי ששמרתי על הילדים שלהם בבית ולא ממש הסתדרתי איתם (עם הילדים)והם נשארו לעזור לי..וזה לא נשמע בכלל מביך אבל..זה היה..חח ויש עוד פוול 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?לא היה הלוואי והוא עוד יהיה... 35. מה הדבר הכי חשוב לך?החלומות שלי..- נשמע מוזר אני יודעת.. 36. יש חבר\\חברה\\קראש?כן 37. ממה אתה הכי פוחד?שאני ישאר לבד .. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?על התיק שלי.. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על דברים שאני צריכה לעשות בזמן שנשאר לי לחיות 40. למה אתה הכי מתנגד?אכזבות 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית?לא יודעת 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי?לפעמים 43. מה דעתכם על הרכבת?אמ..ארוכה?.. 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?אולי ..

עונההההההההההההההההההה

קצת בכללי שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1:62 מידת נעליים:39 צבע שיער: חום-שחור אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: לא יודעתת כל אחד אומר משהו אחר משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: יששש סתם איןן שפות: עברית אנגלית רק מה שלמדנו בבצפר כאילו זה הרבה וערבית קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ לא יודעת יש דברים שאני אוהבת ויש דברים שפחות אז קשה לי להגידד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?^^^^^^ האם... את/ה דלוקה על מישהו: תאמת שלאא... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאאאא מאוהבת בפתח תקווהה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: חחחחחח לאא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא אני פוחדת אפילו מהגלגל הענק באמתת!! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי שום בעיה נגד זה היו לי ידידים טובים בקריית שמונהה להרוג אנשים: נגד!!!! עישון אצל בני עשרה: נגדדדד!! נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגדדדד!! אני נגד כל הדברים האלה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שטוב להםם!! אני אישית לא הייתי מעדיפה אבל איש באמונתו יחייה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אמממממ על? לא יודעת אולי אי פעם בכית על בן: לא ניראה ליי.... חחחחח זה קצת מוזר אבל אני כמעט בטוחה שלאא אי פעם שיקרת: כן בארוררר יש מישהו שלא שיקר אי פעם? אי פעם נעצרת: נעצרתיי?? לא יודעת כמה פעמים... היית מאוהבת: אממממ היו כמה פעמיםם נשבר לך הלב: לא היה ניראלי שברת לבבות: אמממ זה משהו שאני לא יכולה לענות עליו השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ואני בטוחה שלכל אחד זה קרה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מ-ח-ש-ב ממתק: בעיקרון אני לא אוהבת ממתקים אבל עם כבר אז אממממ אהה כיפלי כחול סרט מצויר: חחחחח אני מתה על סרטים מצויירים בעיקר על תוכניות אבל הסרט שאני הכי אהבתי זהה דרדסיםם קורנפלקס: יש כמההה פרוסטיס ממש טעים~!~!~ מסטיק: מנטה עדין צבע: ורוד יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: טבעת וצמיד חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:שתי חברות שליי ראה אותך בוכה: היום שעשיתי גבות היו 50 אנשים במכון יופי וכולם ראו הלכת איתו לסרט: בקולנועע? חברה שלי צעק עליך: וואיייי בטיול שחזרתי אתמוללל מלא צעקו עלליי כי אני וחברה שלי הערנו אנשים שישנו מזה מסכנים מלא ילדים נירדמו מתי שחיכינו לאוטובוסים אז השפרצנו עליהם מים והם קמו וצעקו עלינו ונישפכנו מצחוק שלח לך מכתב: לא זוכרתת אההההה שתי חברות שלי וידיד שלי כאילו אותו מכתב האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? במראה שבורה ונעל הפוכה אהבה ממבט ראשון? לא יודעתת כל פעם שואלים את זה ואני לא יודעת איך לענות חיים שאחרי המוות? לאניראה לי כל כך אבל אני לא ידועת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמממממ לא כל כך אבל חברה שלי מאמינה בזה בצורהה מפחידהההה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כןן אוליי... אולי אמרתי את זה לחבר שלי.... שהיה ליי... אבל אני לא בטוחה כי אני לא זוכרת הופעת בציבור בפיג'מה? מיליון ו8 פעמיםםם חחחחח בצופים נגיד מול 1000 איש מההנהגהה או ברחוב מלא פעמיםם בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? מלאאאאאאאאאאאאאאאא פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? לאא טפו טפו בלי עין הרעע!! נכשלת במקצוע? לאא תודה לאל! הורידו אותך כיתה? לאאאאאאא חס ושלוםם לא הייתי באה לבצפר בחיים שלי אם היו מורידים אותי כיתה הקפיצו אותך כיתה? לאאא רצית להיות המין השני? לאאאא דברים אהובים שיר אהוב: becuse of you אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה: אחרי שניגמר אמ"ל? השיר שלנו עונה ראשונה ילדות רעות והאלופה ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לראות טלוויזיה לצאת עם חברות להיות במחשבב זמר/זמרת/להקה אהובים: שירי מיימון עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 9:36 תפוח או בננה? לא אוהבת פירות כחול או אדום? כחול אבל בהירר סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעתת איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפני כמה דקות ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? חטיבה אתה משועמם/ת? חחחחחחחחח לאאאא לפעמיםםם רעש אחרון ששמעת? רעש של חברה שלי תולשת דפים מעיתון(היא פה לידי) ריח האחרון שהרחת? ריח של הפסטה שאמא שלי הכינה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של אגם באהבה מעבר לפינה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אגםםםםםםם נהנת מהשאלון?כןן

עונה על השני

פרטים אישיים: 1. שם מלא: שיר מור 2. תאריך לידה:8.8.93 3. כתובת: חחחחחחחחחחחחחח 4. איפה עוד גרת? בבת ים שההיתי בת שנה 5. בית ספר: אחד העם 6. מזל: אריה 7. מידת נעליים: 39 8. גובה: 1:62 9. מוצא: חצי פרסייה חצי עיראקית 10. חיות מחמד: אין אני פוחדת 11. אחים: שני אחיות 13. צבע שיער: חום-שחור 14. אורך שיער: ארוך 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. באיזה צבע? לא צבעתי 17. כיתה: ז'3 18. מצליח בבית ספר? כן תודה לאל! 19. תחביבים: לשחק במחשב לראות טלוויזיהה 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וטיפה ערבית 22. אוהב ספורט? כן מאודדדד 23. איפה נולדת? באיזה בת חולים? השרון 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? של שניהם 25. רגיש לדיגדוגים? מאוד 26. מאמין באלוהים? מאוד 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ניראה לי 28. במידה ויש, מה הם? אממ אם יש אז agam_shir 28. במידה ולא, למה לא? כי אני אוהבת את הכינוי שלי 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושגג מה שיהיה יהיה 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו לי כמה שאני לא רוצה אפילו להיזכר בהם 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחחחחחחחחחח זה היה ממש לא מזמן ואינלי כוח עכשיו לפרט זה שעהה 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם יש לי כמהה 35. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי וחברים שלי 36. יש חבר\\חברה\\קראש? מזה קראש? ולא אינלי 37. ממה אתה הכי פוחד? מהרבה דבריםם.. ממתקניםם ממש מכולםם ומחיות אפילו זבוב 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אמממ מחביאהה ושהיו כואבות לי העיניים הייתי שמה את האחרות 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על עיך עבר היום 40. למה אתה הכי מתנגד? לעשות דברים שאני ממש לא רוצהה 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אגםםם!!! 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? שאני מה?? 43. מה דעתכם על הרכבת? סבבההה אני אוהבת 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לאאאאאאאא

אייללוש

New member
עונה../images/Emo3.gif

פרטים אישיים: 1. שם מלא:איילה
2. תאריך לידה:י' חשון
3. כתובת:ארזים 41
4. איפה עוד גרת?מול הבית שלי[עברנו לבית אחר לפני כמה שנים
]
5. בית ספר:אמונה[בצפר מעוכל-המבין יבין
]
6. מזל:עקרב
7. מידת נעליים:35-37 38 39 זה גדול אבל נוח יותר שזה ענק עלי...
8. גובה:1ץ60 בערך
9. מוצא:אשכנזיה-ישראילת\בלגית
10. חיות מחמד:ווא סנאי
סוס
דולפין
וכמובן חיה משפחתית קוף
11. אחים:7 כולל אני
-4 בנים 3 בנות
13. צבע שיער:שטני\חום
14. אורך שיער:יחסית אחרי שהסתפרתי ארוךךךךךך
מגיעה לעמוד השדרה
בסוף 15. צבעת פעם את השיער?לא ולא חימצנתי ולא שומכלום...
16. באיזה צבע?---
17. כיתה:ח'[יש רק כיתה 1
] 18. מצליח בבית ספר?*מע*עברו שאלה
19. תחביבים:ספורט לשיר לרקוד להיות כמו אגם
ועוד מלא...
21. איזה שפות אתה מדבר?עברית עברית עברית וחצי של 100000 חציים של אנגלית ואני יודעת כמה מילים בצרפתית אידיש רוסית וערבית...
22. אוהב ספורט?מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
23. איפה נולדת?ישראל
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? ברור שששששששששששלילה
25. רגיש לדיגדוגים?כע
26. מאמין באלוהים? כע ברור
27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כע 28. במידה ויש, מה הם?איילושלוש אייללוש לולי ועוד... 28. במידה ולא, למה לא?---
29. יש לך גשר?כע
די חדש
30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? ב"ה לאאאאאאאאא
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?להיות כמו אגם
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?יש מלא ועוד מעט אחי יהרוג אותי אבדתי לו בסע חרא של בני עקיבא אמפי די יקר
ועוד אוזניות של psp 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?זה לא הכי אבל פעם אחת בדרך לבצפר[תיכון*]והייתי עם חצאית שגדולה עלי ומכנס מתחת וכל הדוסיות הולכות אחרי כדי ללכת לבצפר שלהם יש כביש ואז אני מתפצלת לכיון שלהבצפר שלי[יש עכליה
]ויש ישר לבית יעקב...קיצר פתאום נפלה לי החצאית
כל הדוסיות מסתכלות עלי ותבינו שבבני ברק יש גם דוסים[בכוונה ככה אני אומרת כי יש מלא שבבניקים חילונים ערסים ועוד ככה שלא רק דוסים+דתים לאומים כמוני
)קיצר כולן מסתכלות עלי ואני מזה התפדאחתי יש העלתי את החצאית ורצתי לבצפר....
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?שאני רואה את אגם ככה שיש כמה...
35. מה הדבר הכי חשוב לך?אנשים שאני אוהבת
36. יש חבר\\חברה\\קראש?היה.... 37. ממה אתה הכי פוחד? ממוות ושמשו שאני אוהבת ימות
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?לא יודעת,
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?אגם
40. למה אתה הכי מתנגד?מז"א
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אגם רודברג
למרות שהייתי רוצה לומר שאני רוצה להשאר אני עצמי אבל אני מכורה יותר מידי
[רציני
]
42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? חוצפאי
מזה
43. מה דעתכם על הרכבת?איזה רכבת
אני אפעם לא הייתי ברכבת רגילה אם זו השאלה....
44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?אולי

natali2007

New member
עוננההה לשאלון 2 חחח=]]

פרטים אישיים: 1. שם מלא:נטלי רבניאן 2. תאריך לידה:7.8.1991 3. כתובת: חחחחחחחחחחחחח תחפשו 4. איפה עוד גרת? רק פה 5. בית ספר: אלון 6. מזל: אריה
7. מידת נעליים: 36 8. גובה: מטר 50 ו.. 9. מוצא: פרסיהה
10. חיות מחמד: אין לי:( 11. אחים: יש לי 3 13. צבע שיער: חום כהה 14. אורך שיער: עובר ת'בית שחי חחח 15. צבעת פעם את השיער? לא.. זה שורף ת'שיער חח 16. באיזה צבע? נמנעת 17. כיתה: ט 18. מצליח בבית ספר? כע טפו טפו בלי עין רעה 19. תחביבים: טלוויזיה שינה מחשב לרקוד לשיר להסתובב לצאת לבלות חחח ועוד 21. איזה שפות אתה מדבר?ערבית עיברית אנגלית ספרית קצת ופרסית 22. אוהב ספורט? כע תלוי איזה 23. איפה נולדת? ישראל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? אמממ זה לא ממש החלטי חחח 25. רגיש לדיגדוגים? כעע חח מאודד 26. מאמין באלוהים? בטחח 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אמממ לא זוכרת ת'אמת 28. במידה ויש, מה הם? ...... 28. במידה ולא, למה לא? ........... 29. יש לך גשר? כע=] 30. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? יש=] ת'אמת אני רוצה עדשות חחח 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אם הוא היהזה אומר שהוא היה כבר.. ואם לא אז איך אני אמורה לדעת? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו הרבה אבל אני לא זוכרתת 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?אם הוא היהזה אומר שהוא היה כבר.. ואם לא אז איך אני אמורה לדעת? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה 36. יש חבר\\חברה\\קראש? לא 37. ממה אתה הכי פוחד? ממממ מכל האנסים רוצחים.. מי לא? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? יש לי כבר 4 לא מספיק? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אממ נימנעת חחח 40. למה אתה הכי מתנגד? לאנסים רוצחים... 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לא הייתי רוצה טוב לי איך שאני ומי שאני חחח 42. האם אתה חושב שאתה חוצפאי? מה? 43. מה דעתכם על הרכבת? איזו רכבת? איזה סוג? 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? אולי.. אורו'ש תודה כפרע על השאלוןן!לאביו

למעלה