עונה :] ../images/Emo115.gif
1. מה הממתק האהוב עליך? שוקולוד פרה וקינדר מסוג מסוים שאין בר... אבל לאחר הקיצוצים זה נחשי גומי 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? רק על הרצפה... 3. אתה אוהב בוטנים? לא ממש 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? לא יודעת
6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ, רוק, מטאל 7. איזה זמרים/להקות? אני אכתוב את ה'עיקריים'- Laura Pausini, Evanescence, Nightwish, Queen 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? אחרי כמה זמן התחלתי לחבב אותו 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לנגן כבר נמאס לי ולשיר אני כבר לא אוהבת 12. אכלת פעם נייר? כן 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? רק את הקצפת (אחרי הקיצוצים אני לא אוכלת בכלל) 17. קרלו מילקי או דני? דני (אחרי הקיצוצים אף אחד מהם) 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שוק (אחרי הקיצוצים אף אחד מהם) 19. אריאל זילבר טיפש? לא יודעת
20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? השלישית אולי 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? אם התכוונת כללי- אין לי מועדף; אם התכוונת מהפיג'מות- עודד
22. מגיע עם ה למפרק? כן 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? הם התפרקו?
25. חורף או קיץ? קיץ 26. ים או הרים? הרים 27. זריחה או שקיעה? זריחה 28. אוטובוס או רכבת? אוטובוס 29. אלונה או ימית? שתיהן וברור שהשאלה הכי חשובה... ...ממש חשובה? 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? תפוח 31. צבע אהוב: כחול/טורקיז 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! האפשרות השניה 34. מעלית או מדרגות? מדרגות 35. SMS או שיחה? שיחה (בטלפון רגיל) 36. כלב או חתול? חתול 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול? חתולה 39. כבשה? פוצי
40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כשאני זוכרת... 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? רצפה 43. מקלדת או עכבר? עכבר 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בתפוז 45. אוזניות או רמקולים? אוזניות 46. פליקס או היפ? אף אחד 47. היפ או האמבטיה? אף אחד 48. האמבטיה או פליקס? ף אחד 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? הקצפת 50. מה קורה? כלום
1. מה הממתק האהוב עליך? שוקולוד פרה וקינדר מסוג מסוים שאין בר... אבל לאחר הקיצוצים זה נחשי גומי 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? רק על הרצפה... 3. אתה אוהב בוטנים? לא ממש 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? לא יודעת