שאלון

Brombit

New member
עונה :] ../images/Emo115.gif

1. מה הממתק האהוב עליך? שוקולוד פרה וקינדר מסוג מסוים שאין בר... אבל לאחר הקיצוצים זה נחשי גומי 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? רק על הרצפה... 3. אתה אוהב בוטנים? לא ממש 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? לא יודעת
6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ, רוק, מטאל 7. איזה זמרים/להקות? אני אכתוב את ה'עיקריים'- Laura Pausini, Evanescence, Nightwish, Queen 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? אחרי כמה זמן התחלתי לחבב אותו 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לנגן כבר נמאס לי ולשיר אני כבר לא אוהבת 12. אכלת פעם נייר? כן 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? רק את הקצפת (אחרי הקיצוצים אני לא אוכלת בכלל) 17. קרלו מילקי או דני? דני (אחרי הקיצוצים אף אחד מהם) 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שוק (אחרי הקיצוצים אף אחד מהם) 19. אריאל זילבר טיפש? לא יודעת
20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? השלישית אולי 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? אם התכוונת כללי- אין לי מועדף; אם התכוונת מהפיג'מות- עודד
22. מגיע עם ה למפרק? כן 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? הם התפרקו?
25. חורף או קיץ? קיץ 26. ים או הרים? הרים 27. זריחה או שקיעה? זריחה 28. אוטובוס או רכבת? אוטובוס 29. אלונה או ימית? שתיהן וברור שהשאלה הכי חשובה... ...ממש חשובה? 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? תפוח 31. צבע אהוב: כחול/טורקיז 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! האפשרות השניה 34. מעלית או מדרגות? מדרגות 35. SMS או שיחה? שיחה (בטלפון רגיל) 36. כלב או חתול? חתול 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול? חתולה 39. כבשה? פוצי
40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כשאני זוכרת... 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? רצפה 43. מקלדת או עכבר? עכבר 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בתפוז 45. אוזניות או רמקולים? אוזניות 46. פליקס או היפ? אף אחד 47. היפ או האמבטיה? אף אחד 48. האמבטיה או פליקס? ף אחד 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? הקצפת 50. מה קורה? כלום

gringole

New member
../images/Emo31.gifמה זה????????????.

אני לא מבינה מזה?????????? כיאילו כמה דברים כתבת/ה... רגע בן או בת??????

דנדוןXD

New member
עונהנהנה

. מה הממתק האהוב עליך?אני לא אוהבת ממתקים...=/ 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר?לאא... 3. אתה אוהב בוטנים?כןן 4. וגלידה?יאפפ
5. אתה מפליץ בציבור?לא...... 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע?הכל.... 7. איזה זמרים/להקות?אמ... איימי דיאמונד האנה פאקרינן.. 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני?אנלא מכירהה 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה?לאאא בעעע 10. לצייר עושה לך עצבים?לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם?פעם אהבתי לנגן... 12. אכלת פעם נייר?לא
13. אתה אוהב לצלם?כןןןןןן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון?לפעמיםם 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת?כןן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט?אני לא אוהת קרמבו
17. קרלו מילקי או דני?מילקייי 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית)יטבתתתת נאמייייייי
19. אריאל זילבר טיפש?מוזר..קצת 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף?אממ 1 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף?עודד 22. מגיע עם ה למפרק?לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת?לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו?כן...:/ 25. חורף או קיץ?חוווררףףף 26. ים או הרים?אמ...ים 27. זריחה או שקיעה?זריחה 28. אוטובוס או רכבת?רכבת 29. אלונה או ימית?אלונה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה?גבייינה 31. צבע אהוב?חום/ורוד 32. מחשב או טלוויזיה?מחשבב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?!קין[?!] 34. מעלית או מדרגות?מעלית אם אין לי כוח 35. SMS או שיחה?SMS 36. כלב או חתול?כלבב 37. חתול או פרה?חתול 38. פרה או חתול?פרה 39. כבשה?חזיררר
40. האם אתה משתמש בדאורדוראט?הא? 41. מאוורר או מזגן?מזגןן 42. רצפה או תקרה?רצפהההההההה 43. מקלדת או עכבר?מקלדתתתתת
44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים?בתפוזזזזזז דההה
45. אוזניות או רמקולים?אוזנייוות 46. פליקס או היפ?פליקס 47. היפ או האמבטיה?היפ 48. האמבטיה או פליקס?פליקס 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת?כלום... 50. מה קורה?הכל טוב מאיתך?

דנה 74

New member
עוננהה

. מה הממתק האהוב עליך? הכוול 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? יותר מפעם 3. אתה אוהב בוטנים? ככה ככה 4. וגלידה? בארור 5. אתה מפליץ בציבור? ללאאאא 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? לא יודעת להגדיר 7. איזה זמרים/להקות?להקות: הבנות נחמה, שייגעצ, היהודים,מוניקה סקס. זמרים זמרות: דנה עידני דניאל סלומון עברי לידר 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? כןןן! 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? יאפ 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? אני גרוע בלשיר אין לי קול לנגן אפ פעם לא ניסיתי 12. אכלת פעם נייר? לא 13. אתה אוהב לצלם? יאפ 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? כן 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? יאפ 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? קצפת לפני 17. קרלו מילקי או דני?קרלו 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) יטבתה 19. אריאל זילבר טיפש? . מי זה? 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? 1,2,3,4 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף?איןן העדפה 22. מגיע עם ה למפרק?לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? כן 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? לא 25. חורף או קיץ?חורף 26. ים או הרים? לא זה ולא זה 27. זריחה או שקיעה? שקיעה 28. אוטובוס או רכבת? אוטובוס 29. אלונה או ימית? וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? גבינה 31. צבע אהוב? כחול 32. מחשב או טלוויזיה? שניהם? 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?!? 34. מעלית או מדרגות?מעלית 35. SMS או שיחה? SMS 36. כלב או חתול? חתול 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול?חתול 39. כבשה? 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? תקרה 43. מקלדת או עכבר? מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? תפוז 45. אוזניות או רמקולים? רמקולים 46. פליקס או היפ?פליקס 47. היפ או האמבטיה?? 48. האמבטיה או פליקס? מה זה אמבטיה? 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקווי או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? בסקוויט 50. מה קורה? הכול טוב מה איתך? ^^'

יובל94

New member
../images/Emo183.gif

. מה הממתק האהוב עליך? שוקולדד DDD= 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? אולי 3. אתה אוהב בוטנים? לא 4. וגלידה? לאאאאא 5. אתה מפליץ בציבור? לא 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? הכל חוץ ממזרחית 7. איזה זמרים/להקות? כל מיני P= 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? לא 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? שניהם
12. אכלת פעם נייר? לא 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? קצפת 17. קרלו מילקי או דני? קרלווווווווווו!@#$%^&* 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שניהם 19. אריאל זילבר טיפש? כן 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? כולןןן P= 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? עודד ויניב
22. מגיע עם ה למפרק? כן 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? כן XD 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? הם התפרקו ?! 25. חורף או קיץ? קיץ 26. ים או הרים? ים
27. זריחה או שקיעה? זריחה
28. אוטובוס או רכבת? רכבתתת 29. אלונה או ימית? אלונה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? חח גבינה 31. צבע אהוב? כחול 32. מחשב או טלוויזיה? מחשבבבב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! תזכיר לי מי זה קין 34. מעלית או מדרגות? מעלית 35. SMS או שיחה? תלוי מתי 36. כלב או חתול? אפחד 37. חתול או פרה? פרה 38. פרה או חתול? פרה 39. כבשה? יניבבבבבבב 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? יאפ 41. מאוורר או מזגן? מאוורר 42. רצפה או תקרה? רצפה 43. מקלדת או עכבר? עכבר 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? נחשו 45. אוזניות או רמקולים? רמקולים 46. פליקס או היפ? פליקס 47. היפ או האמבטיה? וואט? 48. האמבטיה או פליקס? פליקס 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? ביסקוויט 50. מה קורה? הכל טוב מה איתך?

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifעונה עם עוד שאלהP:

1. מה הממתק האהוב עליך? שוקולד
2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? אהא..
הוא הלך.. 3. אתה אוהב בוטנים?אהאD: 4. וגלידה? כן
5. אתה מפליץ בציבור? המ המ.. לא.... יש מישהו שכן? 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? קלאסי (אני יודעת.. זה עלוב..), ישראלי ישן, קצת ישראלי עכשיווי, רוק ישן, טיפה רוק חדש. 7. איזה זמרים/להקות? כל מיני.. עדיף לא לפרט.. 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? אני לא מכירה אותו..
אני לא מכירה שירים שלה.. 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא. אני הייתי בעד מישהו אחר (לא ראיתי עד כדי כך בשביל לזכור איך קוראים לו..) 10. לצייר עושה לך עצבים? המ. אם אני לא מצליחה.. 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? כןD: לנגן!! 12. אכלת פעם נייר? המ המ..
13. אתה אוהב לצלם? כןכןכןכןD: 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון?
מודה באשמה.. 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? לגמרי. 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? הקצפת. כל מי שאוכל הפוך סתם פארש! 17. קרלו מילקי או דני? O: קרלו=יובל מילקי=עדן ודני הכי טעיםD: 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) יטבתה!!!!!!!!! 19. אריאל זילבר טיפש? לא נראה לי.. אני חושבת שהוא מנגן בחצוצרה.. אם אני לא מתבלבלת.. 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? המ.. רביעית..
21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? שחקן עם העדפה על הדמות או בלי? 22. מגיע עם ה למפרק? עם ה-מה? 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? המ המ..
פעמיים..XD 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? כן..
25. חורף או קיץ?חורף שליטע!!!11אחתשתיםשלושפקצה 26. ים או הרים? הרים ליד ים 27. זריחה או שקיעה? שקיעה
28. אוטובוס או רכבת? רכבת. מה לעשות שהרוב זה אוטובוס.. 29. אלונה או ימית? ימית. אל תסקלו אותי! וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? תפ"א.. בלי שום קשר לשחר.. 31. צבע אהוב? כחולD: 32. מחשב או טלוויזיה? מחשבD: 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! מחיי לא שמעתי אותם
34. מעלית או מדרגות? מדרגות בניהן סיןD: 35. SMS או שיחה? להטריד-SMS לדבר-שיחה 36. כלב או חתול? תלוי איזה.. 37. חתול או פרה? חתולD: 38. פרה או חתול? המ. שאלה קשה.. חתול.. 39. כבשה? כבשה שליטה!!! 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? לא! זה נוגד את חוקי גלקסיית שביל הסירחון!XD 41. מאוורר או מזגן? חורף.. 42. רצפה או תקרה? שב על הרצפה ותקרא! 43. מקלדת או עכבר? מקלדת שליטע!!גכךעחלשכחל!!! 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? ערוץ הילדים.. מה נראה לכם?!?!?!?! 45. אוזניות או רמקולים? אזניות. 46. פליקס או היפ? מזה היפ?
47. היפ או האמבטיה? היפ?! 48. האמבטיה או פליקס?אמבטיה!? 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? ביסקוויט..
50. מה קורה? הכל טובD: 51. לענות על השאלון? לאD:

slee4

New member
עונה

1. מה הממתק האהוב עליך?במבה\שוקולד 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר?נראה לי שכן 3. אתה אוהב בוטנים?לא,איכס 4. וגלידה?בערך 5. אתה מפליץ בציבור?לאXDD 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע?רוק לועזי אלטרנטיבי 7. איזה זמרים/להקות?greenday בעיקר,אבל הרשימה עוד ארוכה 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני?לא שמעתי אותו 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה?לאדעת
10. לצייר עושה לך עצבים?ממש לא! 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם?אמ...למה לא? 12. אכלת פעם נייר?לא שידוע לי
13. אתה אוהב לצלם?כה 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון?תלוי עם מי 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת?לא,שכל אחד יעריץ את מי שבא לו 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט?ביסקיוויט 17. קרלו מילקי או דני?אל תהרגו אותי אבל אני שונאת מעדניםXD 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית)לא אוהבת שוקו 19. אריאל זילבר טיפש?למה טיפש
? 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף?ראשונה 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף?פולי 22. מגיע עם ה למפרק?לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת?יש מצב,לא זוכרת 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו?לאדעת 25. חורף או קיץ?אביב 26. ים או הרים?הרים,ואם מדברים על ים,פגשתי את אבי מהים ביום חמישי. 27. זריחה או שקיעה?זריחה 28. אוטובוס או רכבת?רכבת!!!!! 29. אלונה או ימית?אי אפשר להשוות,שתיהן מדהימות וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה?תפוחי אדמה 31. צבע אהוב?כחול 32. מחשב או טלוויזיה?מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?!קין! 34. מעלית או מדרגות?מעלית 35. SMS או שיחה?תלוי לאיזו מטרה 36. כלב או חתול?חתול 37. חתול או פרה?חתול 38. פרה או חתול?חתול 39. כבשה?פרה 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט?כה 41. מאוורר או מזגן?מזגן 42. רצפה או תקרה?רצפה 43. מקלדת או עכבר?מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים?תפוז 45. אוזניות או רמקולים?רמקולים! 46. פליקס או היפ?פליקס 47. היפ או האמבטיה?האמבטיה 48. האמבטיה או פליקס?כנ"ל 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת?ביסקיוויט 50. מה קורה?הכל טוב=)

התשובות של קרלווווווו

1. מה הממתק האהוב עליך? הכלללל 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? כן 3. אתה אוהב בוטנים? לא 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? לא 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? לא אוהב לשמוע 7. איזה זמרים/להקות? |: 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? כן 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? כן 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? כן
12. אכלת פעם 12. אכלת פעם נייר? לא 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? כןןן 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן S: 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? הקצפת 17. קרלו מילקי או דני? ברור שקרלו 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שוקו יטבתה 19. אריאל זילבר טיפש? כן 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? רביעית 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? גרי וסימון 22. מגיע ע 22. מגיע עם ה למפרק? ברור! 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? כן 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? מי? 25. חורף או קיץ? חורף 26. ים או הרים? ים! 27. זריחה או שקיעה? שקיעה 28. אוטובוס או רכבת? אוטובוס 29. אלונה או ימית? אלונה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? תפוח אדמה! 31. צבע אהוב? כחול, שחור 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! אממ שאלה 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! אממ שאלה קשה.. קין! 34. מעלית או מדרגות? דרגנוע 35. SMS או שיחה? שיחה 36. כלב או חתול? כלב 37. חתול או פרה? פה פה פה פה פה חתול 38. פרה או חתול? חת חת חת חת חת פרה 39. כבשה? כן 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? קיר 43. מקלדת או עכבר? מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בואו נחשוב 45. אוזניות או רמקולים? רמקולים 46. פליקס או היפ? פליקס 47. היפ או האמבטיה? היפ 48. האמבטיה או פליקס? האמבטיה 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? את הביסקוויט 50. מה קורה? הכל טוב מה איתך?

למעלה