שאלון

../images/Emo221.gif שאלון ../images/Emo221.gif

[נכתב על ידי שחר ויובל] . מה הממתק האהוב עליך? 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? 3. אתה אוהב בוטנים? 4. וגלידה? 5. אתה מפליץ בציבור? 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? 7. איזה זמרים/להקות? 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? 10. לצייר עושה לך עצבים? 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? 12. אכלת פעם נייר? 13. אתה אוהב לצלם? 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? 17. קרלו מילקי או דני? 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) 19. אריאל זילבר טיפש? 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? 22. מגיע עם ה למפרק? 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? 25. חורף או קיץ? 26. ים או הרים? 27. זריחה או שקיעה? 28. אוטובוס או רכבת? 29. אלונה או ימית? וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? 31. צבע אהוב? 32. מחשב או טלוויזיה? 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! 34. מעלית או מדרגות? 35. SMS או שיחה? 36. כלב או חתול? 37. חתול או פרה? 38. פרה או חתול? 39. כבשה? 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? 41. מאוורר או מזגן? 42. רצפה או תקרה? 43. מקלדת או עכבר? 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? 45. אוזניות או רמקולים? 46. פליקס או היפ? 47. היפ או האמבטיה? 48. האמבטיה או פליקס? 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? 50. מה קורה?

dbshachar

New member
יאללה

1. מה הממתק האהוב עליך? המ, איזה טיפש אני שכתבתי את זה. הכל D: 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? כן.. נראה לי פעמיים. 3. אתה אוהב בוטנים? לא! 4. וגלידה? ברור
5. אתה מפליץ בציבור? לא, ולא יצא לי אף פעם
6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? הכל חוץ ממזרחית וקלאסית בקושי. 7. איזה זמרים/להקות? בעיקר אביב גפן, דניאל סלומון, מאיר אריאל, היהודים.. 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? כן. חרא שיר. 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? ברור! 10. לצייר עושה לך עצבים? לגמרי. 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? שניהם. 12. אכלת פעם נייר? לא שזכור לי. 13. אתה אוהב לצלם? כן D: 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? כן
15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? מאוד. 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? הקצפת! 17. קרלו מילקי או דני? קרלווווווו וקרלו הוא גם נסגד כמובן
18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) יטבתה בשקית, בבקבוק שוק
19. אריאל זילבר טיפש? מטורלל קצת, לא? 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? שלישית נראה לי. 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? יניב (גרי)! שחקן כל כך מעולה 22. מגיע עם הלשון למפרק? לא. 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא. 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? כןן
25. חורף או קיץ? קיץ. 26. ים או הרים? ים!! 27. זריחה או שקיעה? נראה לי זריחה. אבל אני חולה גם על שקיעה. 28. אוטובוס או רכבת? אם זה עם המשפחה / לבד / מעט אנשים אז רכבת, אם זה עם קבוצה של חברים אז אוטובוס :) 29. אלונה או ימית? אלונה. וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? גבינהההההההההההההההההההההההההההההההההה 31. צבע אהוב? תכלת-כחול. 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב. 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! קין לא משו, בתכלס. לא להתעצבן טל!.. 34. מעלית או מדרגות? מעלית. 35. SMS או שיחה? שיחה! 36. כלב או חתול? כלב. 37. חתול או פרה? פרה D: חיה מצחיקה כזאת
פה פה פה פה פה פה פה פרה?! 38. פרה או חתול?
39. כבשה? ברור D: 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? אהא. 41. מאוורר או מזגן? מאוורר גדול כזההה וחזק 42. רצפה או תקרה? XD אחלה שאלות קרלו
רצפה
43. מקלדת או עכבר? מקלדת. 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בתפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז דה 45. אוזניות או רמקולים? רמקוליםם 46. פליקס או היפ? פליקססססססססססס היפ זה חרא! 47. היפ או האמבטיה? אני שונא את שניהם, לא נוחים וחסרי ציבור. 48. האמבטיה או פליקס? פליקס. 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? הביסקוויטטטט הטוב לסוף
50. מה קורה? הכל טוב

../images/Emo138.gif

1. מה הממתק האהוב עליך? שוקולד 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? לא 3. אתה אוהב בוטנים? כן 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? רק אם הנודים חלשים 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ רוק 7. איזה זמרים/להקות? האנה פאקארינן השולטתתתת 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? שיהיה 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לא 12. אכלת פעם נייר? לא 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? כן 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? קצפת 17. קרלו מילקי או דני? קרלו, אבל רק בגלל שהוא שולטטטטטט 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שניהם 19. אריאל זילבר טיפש? מאוד 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? כולן 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? סימון רוזנפלד
22. מגיע עם ה למפרק? כן 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא, קרה לי שהלכתי עם מוזיקה באזניים ונדרסתי. 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? הם התפרקו? 25. חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץ 26. ים או הרים? ים 27. זריחה או שקיעה? זריחה 28. אוטובוס או רכבת? רכבת 29. אלונה או ימית?ברכה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? גבינה 31. צבע אהוב? כחול 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! קיןןןןןןןןןן 34. מעלית או מדרגות? דרגנוע 35. SMS או שיחה? תלוי מתי 36. כלב או חתול? כלב 37. חתול או פרה? פה פה פה פה פה פה פה פרה?
38. פרה או חתול? חת חת חת חת חת חת חת חתול?
39. כבשה? שושנה 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן 41. מאוורר או מזגן? מאוורר 42. רצפה או תקרה? קיר 43. מקלדת או עכבר? מחשב 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בערוץ הילדים דהההההההההההההה 45. אוזניות או רמקולים? רנקולים 46. פליקס או היפ? פליקס 47. היפ או האמבטיה? האמבטיה 48. האמבטיה או פליקס? פליקס 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? הביסקוויט 50. מה קורה? הכל טוב מה איתך?

dbshachar

New member
חת חת חת חתול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

B o N u s

New member
מי קורא את זה?!../images/Emo2.gif

1. מה הממתק האהוב עליך? פסק זמן 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? לא זכור לי 3. אתה אוהב בוטנים? לא 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? כעD: 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? ישראלי 7. איזה זמרים/להקות? כלמיני 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? אין לי בעיה.. חוץ מגלח המיחוער.. 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? אע? מהזה? 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? נראלי 12. אכלת פעם נייר? לא ממש.. רק היה לי בפה.. 13. אתה אוהב לצלם? כן בקטנה 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? מה זה?:O 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? את השחור הזה 17. קרלו מילקי או דני? קרלו 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שוק 19. אריאל זילבר טיפש? בובובו 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? 1 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? אריק משעלי 22. מגיע עם ה למפרק? מה? 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו?הם התפרקו??????????????????????????????? 25. חורף או קיץ? בחורף קיץ ובקיץ חורף 26. ים או הרים? ים 27. זריחה או שקיעה? זריחה 28. אוטובוס או רכבת? רכבת 29. אלונה או ימית? אלונה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? גבינה 31. צבע אהוב? תכלת 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! קיין והבל... סתם
34. מעלית או מדרגות? מדרגות 35. SMS או שיחה? SMS 36. כלב או חתול? כלב 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול? פרה [כי הכל ראשון] 39. כבשה? סוס 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? אכן 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? תקרה היא מגניבה 43. מקלדת או עכבר? עכבר 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? ברור שפה 45. אוזניות או רמקולים? רמקולים 46. פליקס או היפ? FLIX!!!!!123 47. היפ או האמבטיה? היפ 48. האמבטיה או פליקס? FLIX!!!!!!1111111123שמונה34 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? שוב אע?[;; 50. מה קורה? בסבבה טל :)

Superboi

New member
‏../images/Emo59.gif

1. מה הממתק האהוב עליך? כל דבר עם שוקולד 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? אולי 3. אתה אוהב בוטנים? כן 4. וגלידה? מאוד! 5. אתה מפליץ בציבור? לא 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? רוק בעיקר (כמו אלה בחתימה שלי) 7. איזה זמרים/להקות? אוונסנס, אבריל, סימפל פלאן, גרין דיי, כל הסגנון 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? לא שמעתי את גימי מור 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לא 12. אכלת פעם נייר? לא שזכור לי 13. אתה אוהב לצלם? מסתדר עם זה 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? הקצפת 17. קרלו מילקי או דני? מילקי 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) יטבתה 19. אריאל זילבר טיפש? לא יודע ולא אכפת לי 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? 4 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? יניב וימית 22. מגיע עם ה למפרק? לשון? לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? כן 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? לא 25. חורף או קיץ? קיץ 26. ים או הרים? ים 27. זריחה או שקיעה? שתיהן 28. אוטובוס או רכבת? רכבת 29. אלונה או ימית? ימיתתת וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? תפו"א 31. צבע אהוב? כחול 32. מחשב או טלוויזיה? מחשב
33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! אמממ :S 34. מעלית או מדרגות? לא משנה 35. SMS או שיחה? SMS 36. כלב או חתול? כלב 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול? פרה P: 39. כבשה? טעים 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? קיר! 43. מקלדת או עכבר? שתיהם 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? בתפוז, דה... 45. אוזניות או רמקולים? תלוי מה שומעים ומתי 46. פליקס או היפ? פליקס 47. היפ או האמבטיה? לא ניסיתי את שתיהם 48. האמבטיה או פליקס? פליקס 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? הכל!!! 50. מה קורה? חיים...

עונה:)

1. מה הממתק האהוב עליך?פסק זמןן יאמיי 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר?חח כן 3. אתה אוהב בוטנים?לא ממש 4. וגלידה?כן 5. אתה מפליץ בציבור?חח לא :X 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע?הכל חוץ מדיכאוןן איככ 7. איזה זמרים/להקות?כל מיני 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני?מוכר לי חח 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה?חחחח :p 10. לצייר עושה לך עצבים?לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? אממ..לא יודעת לשיר ולנגן חח 12. אכלת פעם נייר?לא 13. אתה אוהב לצלם?כןןןן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון?בטח 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת?לא 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט?הקצפת 17. קרלו מילקי או דני?שניהם 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית)יטבתה 19. אריאל זילבר טיפש?חחחח 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף?את כולםםם 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף?כולם 22. מגיע עם ה למפרק?חחחח 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת?לא
24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? 25. חורף או קיץ?קיץ 26. ים או הרים?ים 27. זריחה או שקיעה?שניהם 28. אוטובוס או רכבת?^^ 29. אלונה או ימית?חחח איזה שאלות וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה?תפוחי אדמה אבל גם גבינה טעים 31. צבע אהוב?יש הרבה 32. מחשב או טלוויזיה?מחשב וטלווזיה 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! 34. מעלית או מדרגות?מעלית 35. SMS או שיחה?שיחה 36. כלב או חתול?כלב 37. חתול או פרה?חח לא יודעת 38. פרה או חתול?:p 39. כבשה?=D 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט?ברור שכן 41. מאוורר או מזגן?מזגן 42. רצפה או תקרה?רצפה 43. מקלדת או עכבר?מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים?בתפוזז 45. אוזניות או רמקולים?רמקולים 46. פליקס או היפ?אה? 47. היפ או האמבטיה? 48. האמבטיה או פליקס? 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת?חחח את כולם 50. מה קורה?הכל מעולה

עונה

1. מה הממתק האהוב עליך?פסקזמן 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר?לא עדיין לא הגעתי למצב הזה 3. אתה אוהב בוטנים?כן 4. וגלידה?כן 5. אתה מפליץ בציבור?לא לא יפה 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע?לא זוכרת 7. איזה זמרים/להקות?לא זוכרת 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? כן 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה?כן 10. לצייר עושה לך עצבים?לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם?כן 12. אכלת פעם נייר?כן מה אתה לא? 13. אתה אוהב לצלם?כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון?מאוד! 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת?כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט?קצפת 17. קרלו מילקי או דני?מילקי 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית)שוקו יוטבתה 19. אריאל זילבר טיפש?כן(מי זה?) 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף?4 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף?עודד 22. מגיע עם ה למפרק?לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת?לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו?כן 25. חורף או קיץ?חורף 26. ים או הרים?ים 27. זריחה או שקיעה?שקיעה 28. אוטובוס או רכבת?רכבת 29. אלונה או ימית?אלונה וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה?גבינה 31. צבע אהוב?כחול 32. מחשב או טלוויזיה?מחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?!קין? 34. מעלית או מדרגות?מעלית 35. SMS או שיחה?שיחה 36. כלב או חתול?כלב 37. חתול או פרה?חתול 38. פרה או חתול?חתול 39. כבשה?כן! 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט?כן 41. מאוורר או מזגן?מזגן 42. רצפה או תקרה?רצפה 43. מקלדת או עכבר?מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים?בתפוז 45. אוזניות או רמקולים?רמקולים 46. פליקס או היפ?פליקס 47. היפ או האמבטיה?האמבטיה? 48. האמבטיה או פליקס?פליקס 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת?ביסקוויט שיש בו קצת קצפת 50. מה קורה?סבבה ואיתך?

hagaymi26

New member
אנינאניאניאניא

מה הממתק האהוב עליך? סוכרייה 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? לא 3. אתה אוהב בוטנים? כן 4. וגלידה? כן 5. אתה מפליץ בציבור? לא 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? פופ רוק טראנס, שומעים שזה פופ שומעים שזה טראנס פרסנת, פרסנת סימפל, פאסט סימפל, פסטה בולונז, פסטה רביולי..... 7. איזה זמרים/להקות? הפיג'מות, הגירפות, הפמיניסטיות, אין שטינק, גרי ומנש.... 8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? ? 9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? לא 10. לצייר עושה לך עצבים? לא 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לא 12. אכלת פעם נייר? לא 13. אתה אוהב לצלם? כן 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא 15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? תלוי במצברוח 17. קרלו מילקי או דני? איכס על שניהם 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) יטבתה 19. אריאל זילבר טיפש? כמוך 20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? 5 21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? 5 22. מגיע עם ה למפרק? לא 23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? לא 25. חורף או קיץ? סתיו 26. ים או הרים? עמק 27. זריחה או שקיעה? צהריים 28. אוטובוס או רכבת? אוטו 29. אלונה או ימית? אלוימית וברור שהשאלה הכי חשובה 30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? פטריות 31. צבע אהוב? שקוף 32. מחשב או טלוויזיה? טלוימחשב 33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! 34. מעלית או מדרגות? מעלית 35. SMS או שיחה? שיחה 36. כלב או חתול? כלב 37. חתול או פרה? חתול 38. פרה או חתול? פרה כמו מימימו מארתור שדורסת חתול כמו קרלו המצחיקול 39. כבשה? חמור 40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן 41. מאוורר או מזגן? מזגן 42. רצפה או תקרה? רצפה 43. מקלדת או עכבר? מקלדת 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? תפוז 45. אוזניות או רמקולים? רמקולים 46. פליקס או היפ? אה? 47. היפ או האמבטיה? אה? 48. האמבטיה או פליקס? אה? 49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? 50. מה קורה? חצי מהשאלות מופיעות בשאלונים קודמים
אני דורש זכויות יוצרים
ושאלות חכמות יותר

hagaymi26

New member
נצל"ש

פתחתי מסנג'ר חדש!!!! אני לא הכנס עליו הרבה רק עד שיסדרו לי את הרשת בבית... בכל מקרה הנה הוא: [email protected]

עונה. לא שמישהו קורא את זה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo223.gif

1. מה הממתק האהוב עליך? קליק! 2. זרקת פעם שָלַט על הקיר? כן.
3. אתה אוהב בוטנים? לא. 4. וגלידה? כן. 5. אתה מפליץ בציבור? לא XD 6. איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב לשמוע? בעיקר רוק ופופ. אבל מחבבת גם היפ הופ... [וממש לא עברית.
] 7. איזה זמרים/להקות? בחתימה.
8. גמאתה שונא את השיר גימיי מור של בריטני? כן.
9. גם אתה חשבת שבועז מעודה מכוכב נולד היה צריך להיות בגמר כבר מההתחלה? כן. D: לא שראיתי את זה
אבל הוא חמוד. 10. לצייר עושה לך עצבים? לא. 11. אתה אוהב לנגן/לשיר/שניהם? לשיר.
12. אכלת פעם נייר? כן. |חושש| 13. אתה אוהב לצלם? לא. 14. אתה אוהב לעשות שיחות ארוכות בפלאפון? לא, כואבת לי היד מלהחזיק את הפלאפון.
15. אתה חושב שההערצה לטוקיו הוטל מוגזמת? כן. 16. מה אתה אוכל לפני בקרמבו, את הקצפת או הבסקוויט? קצפת. 17. קרלו מילקי או דני? מילקי. 18. שוקו יטבתה או שוק? (או שוקולית) שוק. 19. אריאל זילבר טיפש? סלחו לי, אבל אין לי מושג מי זה. XD
20. איזו עונה של הפיג'מות אתה הכי מעדיף? שנייה ורביעית.
21. איזה שחקן אתה הכי מעדיף? מהפיג'מות? את כולם.
באמת. 22. מגיע עם ה למפרק? הא?
23. קרה לך שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסת? לא. XD 24. חבל ששוטי הנבואה התפרקו? לא.
25. חורף או קיץ? חורף! 26. ים או הרים? אוי, שניהם.
27. זריחה או שקיעה? שניהם! 28. אוטובוס או רכבת? רכבת. 29. אלונה או ימית? אלונה. וברור שהשאלה הכי חשובה ...כן?
30. בורקס גבינה או תפוחי-אדמה? גבינה. 31. צבע אהוב? שחור ואדום. שניהם.
32. מחשב או טלוויזיה? טלויזיה. אפילו שאני על המחשב כל היום.
33. איזו להקה אתה מעדיף?! קין או קין?! XD אף אחת. 34. מעלית או מדרגות? מדרגות. כןכן.
35. SMS או שיחה? שיחה. 36. כלב או חתול? שניהם! 37. חתול או פרה? חתול. 38. פרה או חתול? חתול. רק אחרי זה אני קולטת שזה אותו דבר. XD 39. כבשה? גם.
40. האם אתה משתמש בדאורדוראט? כן. 41. מאוורר או מזגן? מאוורר. 42. רצפה או תקרה? תקרה. 43. מקלדת או עכבר? מקלדת. 44. פורום הפיג'מות בתפוז או בערוץ הילדים? תפוז. 45. אוזניות או רמקולים? אוזניות. 46. פליקס או היפ? לא יודעת. 47. היפ או האמבטיה? אין לי מושג מה אלו.
כ''כ 48. האמבטיה או פליקס? עזבו אותי, באמא שלכם.
49. מה אתה מעדיף בקרמבו - את הביסקוויט או הקצפת או השוקולד שמצפה את הקצפת? ביסקוויט. XD 50. מה קורה? סבבה, מה איתך?
הודגש באמצעות מדגישומטיק הכוסון

למעלה