שאלון

מריה111

New member
../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo221.gif

הרבה זמן לא היה יאללה לענות שם: גיל: בצפר כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם?

מריה111

New member
עוננה

שם:מריה גיל:14 בצפרמקיף ו' ה$%^&* כיתה:ט'5 אוהב את הבצפר?ממ דיי יש לך הרבה חברים בכיתה?אפשר להגיד... משקיע בלימודים?דיי מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?אפשר לא לענות על זה? ובמבחן?עדיף שלא תדעו השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן?לא השעו אותי הברזת?בשיעור חופשיXDD אם כן-מאיזה שיעור/ים?זה היה אמור להיות מתמתיקה המקצוע שאתה הכי טוב בו:ספרות המקצוע שאתה הכי גרוע בו:מתמתיקה המורה הכי נחמד שמלמד אותך?המורה להיסטוריה המורה הכי מרגיז ושנוא?מממ יש הרבה XDD משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לפעמים אם כן-איזה?לא זוכרת XDD יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לא אם כן-אתה באחת מהן?לאא לוקחים אוכל לבצפר?לפעמים קונים בקיוסק[אם יש]?כן תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?3 איזה?בריטני הילארי וזיהוי שירים ובכמה קומונות?אחת איזה?הוורוניקס מנהלים פורום/קומונה?לא איזה?לא מנהלת שום דבר הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כן נפגשת איתם?לא נוצרו קשרים לאורך זמן?ממ הכרתי את ספירXDD ששלחה לי מלא תמונות של דאגי חחח ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?לא פגשת אותם?נופ נוצר קשר?לא יש בלוג?בדרך נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה?לא נמצאת מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק ופופ להקה אהובה?פאראמור וניקלבק זמר/ת אהוב/ה?בריטני אוהב פופ?כן היפ-הופ?ככה ככה רוק?כן פופ-רוק?כן רוק אלטרנטיבי?:\ רוק כבד?ממש אבל ממש לעיתים רחוקות מטאל?כנ''ל האבי מטאל?לא מזרחית?איכככככ דיכאון?איככ טראנסים?לא אחר-נופ מנגן על משו?לא אם כן-על מה?לא היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?על בס או על תופים שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ככה וככה חח מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?XDDDמקדונלדס המבורגר או המבונגר?XDDDDDDDואי איך אני נקרעת ממ תלוי אם ההוקר אז המבונגר כי אני לא קולטת כלום יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן?אין לי חבר!! אם לא-היית רוצה?לא טוב לא להיות רווקה XD אוהבים מישו?ממ לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?לא אוהבת אפחד אוהבים מסטיקים?כןןןןןןןן טיק-טק?קצת סוכריות על מקל?לא טופי?רק בטעם דובדבן מרשמלו?לא מעשנים?כן ניסיתם פעם?לא XDDDD

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo199.gif

שם: שיר גיל: 15 בצפר: קציר כיתה: י' אוהב את הבצפר? לא
יש לך הרבה חברים בכיתה? כן
משקיע בלימודים? אפשר להגיד שכן..... מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 65 ובמבחן? 50 השעו אותך? לא Oo אם כן-לכמה זמן?
הברזת? יאפ
אם כן-מאיזה שיעור/ים? בעיקר משיעור צרפתית
המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספרות,לשון המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אין כזה דבר גרוע,יש לא אוהבת
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המחנכת המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה לצרפתית
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לפעמים אם כן-איזה? לא זוכרת XD מזמן לא היה
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חחח לא
אם כן-אתה באחת מהן?
לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? כן תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? בעיקרון אני רק ב-3 פורומים...ובעוד מלאאאא
פורומים אני רק קוראת. איזה? בריט
, הילארי
ןמרי קייט ואשלי ובכמה קומונות? 5 איזה? כל הארבע הן קומונות סגורות, ובקומונה B IN THE MIX ,הקומונה הכיייי שווה של בריט
מנהלים פורום/קומונה? לא איזה?
הכרת פעם אנשים דרך תפוז? יאפ נפגשת איתם? יאפ נוצרו קשרים לאורך זמן? יאפ
ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? בערך.. פגשת אותם? לא נוצר קשר? היה...עכשיו כבר לא. יש בלוג? לא..ת'אמת שחשבתי לפתוח
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה?
מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? הכל, חוץ ממוסיקה ישראלית
ורוק
להקה אהובה? בקסטריט בויז
פוסיקאט דולז
מארון 5
זמר/ת אהוב/ה? בריטני
הילארי
ניקול
ג'סטין
ריהאנה
אוהב פופ? יאפ. היפ-הופ? בקטנה
רוק?
פופ-רוק?
רוק אלטרנטיבי?
רוק כבד?
מטאל? בעעעעעעעעעעעעעעעעע
האבי מטאל? ^^ מזרחית? איכסס איכסס איכסס דיכאון? ^^ טראנסים? בערך(ואל תקבלו רושם של פאקצה
) אחר- מנגן על משו? לא אם כן-על מה?
היית רוצה לנגן על משו? לא אם כן-על מה?
שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? גם וגם
מלפפון או מלפלפון? מלפלפון
.חחח..סתם..מלפפון
אוטו או מכונית או רכב? מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר?
המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן?
אם לא-היית רוצה?
אוהבים מישו?
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? גדול אוהבים מסטיקים?
טיק-טק?
סוכריות על מקל?
טופי?
מרשמלו? יאמי
מעשנים? לאא ניסיתם פעם? לאא

0verpr0tected

New member
תסלחו לי על...

השגיאות או על הטעויות בהקלדה.. השעה לא עושה לי טוב

עונהה D=

שם: אוראל גיל: 13 וחצי בצפר: כברי כיתה: ח' אוהב את הבצפר? ייאאפפ
הוא נחמד והכלל ומצחיק שםם אש יש לך הרבה חברים בכיתה? כןןן משקיע בלימודים? קצת מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 70 ומשהו.. ובמבחן? 50 חעחע השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן?--- הברזת?--- אם כן-מאיזה שיעור/ים?--- המקצוע שאתה הכי טוב בו: מתמטיקהה
המקצוע שאתה הכי גרוע בו:אממ..היסטוריה נראליי המורה הכי נחמד שמלמד אותך? ילנהה והילהה
המורה הכי מרגיז ושנוא? ראובןן
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לאא..אני מתביישתת אם כן-איזה? --- יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? כן אם כן-אתה באחת מהן? לא לוקחים אוכל לבצפר?כןן קונים בקיוסק[אם יש]? לאא .. איכססהההה
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 2 איזה? הילארי ,מיילי סיירוס, על טבעי
,ונמלטים
ובכמה קומונות?2 איזה? הרכלנית, ועולם המפורסמים,, מנהלים פורום/קומונה? לא איזה?-- הכרת פעם אנשים דרך תפוז? עם האנשים שמתכתבים איתם בפורומים ובקומונותת... נפגשת איתם? עוד לא נוצרו קשרים לאורך זמן? ?! ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?לא פגשת אותם?לא נוצר קשר?לא יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא.. איזה?-- מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק ,פופ , היפ-הופ , דיכאוןן להקה אהובה? נירוונה, סינרגיה , לינקין פארק [LP] זמר/ת אהוב/ה?אבריל לאבגין , הילארי דאף , מיילי סיירוס,קלי קלארקסון
אוהב פופ? יאפפפפפ
היפ-הופ? יאפפ
רוק?יאפפפפפפפפפפפפפפפפ
פופ-רוק? קצת רוק אלטרנטיבי? בערךך רוק כבד? לא
מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית?לאאאאא !!!
דיכאון? יאפפפ
טראנסים? יאפפ
אחר- ---- מנגן על משו? לא אם כן-על מה?-- היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה ופסנתר שונות איך אתה אומר: ?! ישנה או יושנת? יושנת מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדולאנס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן?-- אם לא-היית רוצה? לאא אוהבים מישו? בערךך חעחע
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל שלי וגם בכיתה שלי כבר שנתייםם אוהבים מסטיקים? כןןןןןןןן
טיק-טק? קצת סוכריות על מקל? קצת טופי? כןן מאודדדדדדדדדדדדדדדד מרשמלו? במדורה מעשנים?לאא
ניסיתם פעם? לאא !! וגם לא ינסהה

אנאנאנאנייייי

שם:אביב גיל:13 בצפר:יצחק רבין כיתה:ח אוהב את הבצפר?כןןן(לא) יש לך הרבה חברים בכיתה?בערך משקיע בלימודים?בערך מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?85 ובמבחן?52 השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן?להלהלהלה הברזת?כןןןןן אם כן-מאיזה שיעור/ים?להלהלהלהלה המקצוע שאתה הכי טוב בו:אנגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו:היסטורי המורה הכי נחמד שמלמד אותך?אסנתתתת המורה הכי מרגיז ושנוא?ריקי משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לאאא אם כן-איזה?להלהלהלה יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לאאאא אם כן-אתה באחת מהן?להלהלהלה לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?אין:[ תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?4 איזה?הארי פוטר-הסרט,הארי פוטר-הספר,הילארי דאף,אהבה בגיל ההתבגרות ובכמה קומונות?אני לא בקומנות... איזה?להלהלהלהלהלה מנהלים פורום/קומונה?לא איזה?להלהלהלה הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כהה נפגשת איתם?לאאא נוצרו קשרים לאורך זמן?לאאא ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?כהההה פגשת אותם?לאאאא נוצר קשר?לאאאא יש בלוג?לאאאא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לאאאא איזה?להלהלהלה מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?פופ להקה אהובה?מארון 5 זמר/ת אהוב/ה?הילארי דאףף אוהב פופ?מה כתבתי למעלה?!?! היפ-הופ?גם רוק?גם פופ-רוק?גם רוק אלטרנטיבי?מה?!?! רוק כבד?לאאאא מטאל?לאאאאא האבי מטאל?הכי לאאאא מזרחית?לאאאא דיכאון?לאאא טראנסים?כןןןן אחר-להלהללהלה מנגן על משו?כן אם כן-על מה?על העצבים=P היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?הראשון המבורגר או המבונגר?הראשון יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן?להלהלהללה אם לא-היית רוצה?כן:] אוהבים מישו?כן:[אהבה כואבת! הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?גדול אוהבים מסטיקים?כןן טיק-טק?כןןן סוכריות על מקל?טלוי טופי?כןןן מרשמלו?כןןןן מעשנים?לאאא ניסיתם פעם?לאאא

JoNy Boi

New member
עונה.^^

שם: ג'וני גיל: 15 בצפר: ^^ כיתה: ט' אוהב את הבצפר? אני לא יכול להתלונן על הבצפר הוא מעולה אבל לימודים לא זה חרא לימודים=[[[ יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 0! סתם 60.. ובמבחן? 44 מדעים =[] בעע השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? נו באמת.. המקצוע שאתה הכי טוב בו: אנגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אין גרוע. יש לא אוהבXDD המורה הכי נחמד שמלמד אותך? אנגלית? המורה הכי מרגיז ושנוא? מדעיםםםם משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לפעמים אם כן-איזה? אוייש יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? בטח! חח אם כן-אתה באחת מהן? דיייי לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? כן תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 15 איזה? פחח ובכמה קומונות? אחת.. איזה? ברנדה אסניקר מנהלים פורום/קומונה? -- איזה?--- הכרת פעם אנשים דרך תפוז? לא נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? לא פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? פופ אני הכי אוהב..גם דאנס.. קצת היפ הופ ומטאל גותי אבל לא עם להקות של סולנים שצורחים כמו לינקין פארק אלא סולנית עם קול אדיר כמו אוונסנס... להקה אהובה? אוונסנס=]]] זמר/ת אהוב/ה? ריהאנה בריטני ואבריל המלכות אוהב פופ? מאוד היפ-הופ? קצת רוק? לא ממש פופ-רוק? בסדר.. רוק אלטרנטיבי? לא רוק כבד? לא מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? לאאאאאאא דיכאון? דיכאון לא אבל אם התכוונת לבלדות מרגשות אז כן..(אבל לא בלדות פאתטיות כאלהXD..) טראנסים? בקטנה אחר- מנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה היית רוצה לנגן על משו? צ'לו?XD שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? אני יודע שאומרים ישנה אבל מטבע הדברים יוצא לי יושנת מלפפון או מלפלפון? מההה? אוטו או מכונית או רכב? עזבו אותי משטויות מקדונלדס או מקדולאנדס? כנל המבורגר או המבונגר?כנל יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? כן אוהבים מישו? כן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? ברור שגדולה כי אחרת זה כבר היה מתממש=[ אוהבים מסטיקים? כןן טיק-טק?כן סוכריות על מקל?כן טופי?בעע מרשמלו?קצת. נגמלתי כבר ^^ מעשנים? לא=[ ניסיתם פעם?לאאא=[[

עונה:)

שם:ניב גיל:15 בצפר:דה שליט כיתה:י' אוהב את הבצפר?אני אוהב את הכיתה והשכבה וזה אבל לא את המורים וכו' \: טוב כמו כולם יש לך הרבה חברים בכיתה?אממ כן משקיע בלימודים?לא
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?נכשל
אין אצלנו 0 בחטיבה, אז קיבלתי 40 .. בכל מקרה השנה אני בטוח אקבל איזה 0 בתיכון
ובמבחן? אמ.... 10? לא זוכר השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? ברור אם כן-מאיזה שיעור/ים? פף, מלא. העיקרי הוא ספורט, ובכלל, החלטתי שאני לא הולך להגיע לשום שיעור החל מהשנה. המקצוע שאתה הכי טוב בו:אגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה, כימיה, ביולגיה, לשון, פיזיקה, שכחתי משהו?
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?נראה לי שהמחנכת כי היא אהבלה המורה הכי מרגיז ושנוא?נדיה[המורה לאנגלית] כי היא נאצית משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?אין לי כוח אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לא יודע אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?כן תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?הרבה איזה?בריטני,פופ,MTV,סדרות טלוויזיה ובקיצור כל מה שקשור למוזיקה וטלוויזיה ובכמה קומונות?3-4 איזה?הישרדות אבודים ורוניקס ועוד משהו שכחתי מנהלים פורום/קומונה?כן איזה?אממ מנהל את הפורום הזה
ואת פורום היי סקול מיוזיקל [ואת ראש גדול..לשעבר
] הכרת פעם אנשים דרך תפוז?כן נפגשת איתם?לא נוצרו קשרים לאורך זמן?כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?כן פגשת אותם?כן נוצר קשר?כן יש בלוג?כן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?כן איזה?כל מיני
מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?פופ, אר&בי להקה אהובה?אוונסנס זמר/ת אהוב/ה?בריטנייי
ועוד מלא, תבדקו את הלאסט שלי: http://last.fm/user/mr_pop אוהב פופ?כן היפ-הופ?כן רוק?כן פופ-רוק?כן רוק אלטרנטיבי?כן רוק כבד?לא ממש מטאל?לא האבי מטאל?לא מזרחית?לאאאאאאאא דיכאון?לאא טראנסים?בכיף במסיבות אחר- מנגן על משו?לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו?יש מצב אם כן-על מה?גיטרה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה חחחחחח מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבורגר יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?ברור אוהבים מישו?כן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?ברור טיק-טק?כןן סוכריות על מקל?כןן טופי?יאמי מרשמלו?רק לבן מעשנים?לא ניסיתם פעם?יאפ

למעלה