=^=^=שאלון=^=^=

אלינה מ

New member
../images/Emo221.gif =^=^=שאלון=^=^= ../images/Emo221.gif

~~~אז הנה לו שאלון להפעלת הפורום:~~~ מקווה שתענו עד הסוף כי השקעתי המוןןן! אז חסר לכם ואתם לא מגיבים עד הסוף! =]]] הפרטים=
שם:
מקום מגורים:
כיתה:
אייסיקיו/ מסנג'ר: זה או זה?
הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]?
פלאפל או שווארמה?
חתול או כלב?
או
?
ארתור או סדריק?
רוק או דיכאון?
בריכה או ים?
מלפפון או עגבנייה?
גיטרה קלאסית או חשמלית?
יום או לילה?
חורף או קיץ? דברים שאתם הכי אוהבים=
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
להקה אהובה:
דיסקים אהובים:
אוכל אהוב במיוחד:
חטיף אהוב:
משקה אהוב:
ספר אהוב:
סרט אהוב:
מקום אהוב:
חפץ אהוב:
צבע אהוב:
תמונה:
ולסיום איחול קצר לכבוד השנה החדשה:
שבוע שקט ונעים לכולנו!

אלינה מ

New member
עונה../images/Emo9.gif

הפרטים=
שם: אלינה
תאריך יום ההולדת: 18.06
מקום מגורים: חדרה
כיתה: ט'
אייסיקיו/ מסנג'ר: אייסי--> 236401342 זה או זה?
הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]? פן וקוצים!
פלאפל או שווארמה? שווארמה
חתול או כלב? כלב.. למרות שיש לי חתולה!
או
?
ארתור או סדריק? קשההה נראה לי שסדריק..
רוק או דיכאון? רוק [דיי לדיכאון!]
בריכה או ים? ים
מלפפון או עגבנייה? מלפפון
גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית
יום או לילה? לילה
חורף או קיץ? קיץ אבל לא במקרה שלנו
דברים שאתם הכי אוהבים=
זמר אהוב: מין הסתם הראל מויאל ואביב גפן.
זמרת אהובה: ציפי שביט חחחח סתם!! אפרת גוש..
שחקן אהוב: איתי תורג'מן נראה לי..
שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין
להקה אהובה: היהודים
דיסקים אהובים: יש מלאא אבל אלא במיוחדד! ==> הראל מויאל- לבדי!!
, היהודים- פורטה ואביב גפן- חלולים.
אוכל אהוב במיוחד: שניצל
חטיף אהוב: צ'יפס
משקה אהוב: קוקה~קולה!!
ספר אהוב: לא קראתי המון זמן.. אולי "מישהו לרוץ איתו"
סרט אהוב: בופור! מרגש ומדהים בטירוףףף!
מקום אהוב: החדר או שאולי הים..|מבואס|
חפץ אהוב: גיטרה
צבע אהוב: אדום ושחור
תמונה: ~~~~~בא לי קצת נוסטלגיה!
ולסיום איחול קצר לכבוד השנה החדשה: |שמח| שנה טובה ומתוקה לכולם! עם הרבה הגשמת חלומות! וכמובן עם המון הצלחה...!

1 shiran 1

New member
עונה

הפרטים= שם:שירן גיל:16 תאריך יום ההולדת:26.9.91 מקום מגורים:מעלה אדומים כיתה:י"א אייסיקיו/ מסנג'ר:325131747 [email protected] זה או זה? הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]?קוצים ברוררר פלאפל או שווארמה?פלאפל חתול או כלב?כלב או ?:) ארתור או סדריק?ארתור שליטה רוק או דיכאון?רוק בריכה או ים?בריכה מלפפון או עגבנייה?עגבנייה גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יום או לילה?לילה חורף או קיץ?קיץ דברים שאתם הכי אוהבים= זמר אהוב:הראל כמובן זמרת אהובה:--- שחקן אהוב:--- שחקנית אהובה---: להקה אהובה:--- דיסקים אהובים:השניים של הראל ושל רן דנקר אוכל אהוב במיוחד:שניצל תירס חטיף אהוב:במבה משקה אהוב:קולה ספר אהוב:סודות נעורים על הסדרה סרט אהוב:פוסידון מקום אהוב:החדר שלי חפץ אהוב:המיטה שלי צבע אהוב:תכלת תמונה: תפסתם אותי במצב רוח לא טוב

LIAT BISHOR

New member
עונה

הפרטים= שם:ליאת גיל:18 תאריך יום ההולדת:2.3.89 מקום מגורים:טבריה כיתה:י"ב אייסיקיו/ מסנג'ר:274777610 זה או זה? הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]?קוצים!! פלאפל או שווארמה?שווארמה חתול או כלב?כלב או ?:) ארתור או סדריק?ארתור רוק או דיכאון?רוק בריכה או ים?בריכה מלפפון או עגבנייה?מלפפון גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יום או לילה?לילה חורף או קיץ?חורף!!!! דברים שאתם הכי אוהבים= זמר אהוב:הראל כמובן עידן יניב, ומשה פרץ זמרת אהובה:נינט טייב שחקן אהוב:עופר שכטר, יהודה לוי, שחקנית אהובה- מיכל גבריאולוב ועדי הימלבלוי להקה אהובה:סינרגיה, היהודים דיסקים אהובים: של הראל ושל סינרגיה אוכל אהוב במיוחד:שניצל תירס חטיף אהוב:במבה משקה אהוב:קולה ספר אהוב: סרט אהוב:מה שבחורה רוצה מקום אהוב:החדר שלי חפץ אהוב:המיטה שלי צבע אהוב:כחול תמונה:

Just Anna

New member
../images/Emo207.gif שנה טובה מ.. ../images/Emo140.gif

שנה טובה מקומונת הפנאי
מוזמנים להצטרף אלינו
שרשורי
אצלנו
ממש לא
כל הפורום הוא
אחד גדול
, תוכלו לספר על חוויות היום , לדבר , לצחוק , לשתף בבעיות ושמחות , לשים תמונות , להציג גראפיקה שהכנתם ועוד ועוד.. http://78.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=28655

elad atias 1989

New member
עווווווווונה.....

שם: אלעד גיל: 18.5 תאריך יום ההולדת: 10/3/1989 מקום מגורים: מושב אורה (ליד ירושלים) כיתה: לפני גיוס :( קרבי!!! אייסיקיו/ מסנג'ר: למה מי רוצה?? זה או זה? הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]? נראה לי יותר מתאים לו עם פן פלאפל או שווארמה? ברור ששוורמה חתול או כלב? כלב או ? ארתור או סדריק? סדריק רוק או דיכאון? לא רוק וממש קצת דיכאון (סטייל שיקו חייק) בריכה או ים? ים מלפפון או עגבנייה? מלפפון+עגבניה= ...סלט... גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יום או לילה? לילה חורף או קיץ? קיץ (אוווף הגיע החורף...) דברים שאתם הכי אוהבים= זמר אהוב: אייל גולן זמרת אהובה: ריהנה, פרג'י, קלי קלקסון... אבל בקטנה שחקן אהוב: ברק יצחקי חחח נחשב שחקן... שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון ואנייה בוקשטיין (איזה סקסית היא בבורר) להקה אהובה: בלק אייד פיס דיסקים אהובים: לבדי של מויאל מן הסתם, מילים שלא אמרת של ליאור נרקיס, בשבילך נוצרתי של אייל גולן (בעצם כל אייל גולן) ועוד ועוד... אוכל אהוב במיוחד: מקרוני בפיתה חחחחחחחחחח סתם .... קשה לי לנקוב... חטיף אהוב: במבה משקה אהוב: מנגו, אפרסק ומים (אלכוהולי- ~+*Sex On The Beach*+~) ספר אהוב: לא קורא ספרים סרט אהוב: אז הגיעה פולי מקום אהוב: בעיר חפץ אהוב: הסלולרי נחשב חפץ :) צבע אהוב: צהוב תמונה: בהזדמנות...;) שתהיה שנה טובה לכל הפורום ולכל עם ישראל

עונה עונה../images/Emo13.gif

הפרטים= שם:דרור גיל:לא זוכרת
תאריך יום ההולדת:23.12 מקום מגורים:ירושלים
כיתה:ט' אייסיקיו/ מסנג'ר:[email protected] זה או זה? הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]?קצוץ פלאפל או שווארמה?פלאפל חתול או כלב?שתיהם או ?אפרוח ארתור או סדריק?ארתור רוק או דיכאון?רוק בריכה או ים?ים נראה לי מלפפון או עגבנייה?עגבניה
גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית חח יום או לילה?לילה חורף או קיץ?חורף דברים שאתם הכי אוהבים= זמר אהוב:הראל כמובן
זמרת אהובה:ישראלית?שירי מימון,מירי מסיקה,הילה הררי שחקן אהוב:ג'ונתן טוגו
שחקנית אהובה:אמילי פרוקטר
להקה אהובה:שוגרלנד דיסקים אהובים:חח לא זוכרת אוכל אהוב במיוחד:אורז בסמטי וקוסקוס חטיף אהוב:במבהה משקה אהוב:ממ...קולה ספר אהוב:מישהו לרוץאיתו סרט אהוב:ביג מאמא 2 מקום אהוב:בית חפץ אהוב:מחשב
צבע אהוב:ירוק תמונה: אין לי פה

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שם:מאי גיל:14 וחצי תאריך יום ההולדת:11.1 מקום מגורים:דימונה כיתה:ט' אייסיקיו/ מסנג'ר:226535117 [email protected] אמר/ה: זה או זה? הראל עם פן וקוצים או קצוץ [אם אפשר לקרוא לזה ככה]?חח קוצים פלאפל או שווארמה?פלאפל חתול או כלב?כלום או ?דולפין חח ארתור או סדריק?ארתור רוק או דיכאון?רוק בריכה או ים?בריכה מלפפון או עגבנייה?מלפפון גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יום או לילה?יום חורף או קיץ?חורף דברים שאתם הכי אוהבים= זמר אהוב:הראל זמרת אהובה:נינט שחקן אהוב:אלפונסו יהודה לוי ועוד מלאא שחקנית אהובה:אנהי נינט אנייה בוקשטיין ועודד להקה אהובה:RBD דיסקים אהובים:של הראל של נינט ושל RBD אוכל אהוב במיוחד:ספגטייייי
חטיף אהוב:במבה משקה אהוב:ענבים ספר אהוב:קיץ אחד ביחד סודות נעורים.. סרט אהוב:טיטאניק
מקום אהוב:מבחינת מה? חפץ אהוב:המיטה שליי
צבע אהוב:תכלת תמונה:

למעלה