שאלון דמויות|

../images/Emo221.gifשאלון דמויות|

היי, איזה התרגשות מהפרק
מניאק כל מי שראה, אני לא מצליחה להעיף את אח שלי מהמחשב שלו, ורק שם אני יכולה לראות
לא עוזר כלום, הוא ממשיך לשבת שם
בכל מקרה, כדי להעביר את הזמן עד שהוא ייתיאש מהנדנודים שלי, קבלו את השאלון השבועי לשבוע
הדמות הבאה היא - |דגש|קנדיס ווילמר!{אני יודעת שהיא דמות אורח והכל, אבלאני עושה שבוע בן שבוע בת, ואין יותר מדי בנות, כך ש...
} והנה השאלות -
מה דעתכם על קנדיס? אוהבים, שונאים..? מה דעתכם על הדמות, המעשים שלה, וכו'.
קנדיס או בטי?
איזו אשלייה יותר שווה- שקנדיס 'משנה' את הצורה שלה או את החדר בו היא נמצאת?
מה הכי שווה-קנדיס בתור סימון/קנדיס בתור קלייר/קנדיס בתור ניקי/קנדיס בתור ג'סיקה
מה דעתכם על הכוח שלה? הייתם רוצים אותו לעצמכם?
מי בת הזוג של קנדיס צריך להיות, לדעתכם?
ציטוט אהוב של קנדיס
סצנה אהובה של קנדיס
מה דעתכם על הליהוק והמשחק של מיסי?
תמונה אהובה של קנדיס
חושבים שקנדיס הולכת להיות בעונה השנייה{גם אם בתור דמות אורח בכמה פרקים}?
ולסיכום, קנדיס ווילמר- ציון מ1-10?
הפורום הולך להיות כזה מוצף מעכשיו?

יהלושש1

New member
../images/Emo99.gif

מה דעתכם על קנדיס? אוהבים, שונאים..? מה דעתכם על הדמות, המעשים שלה, וכו'. ביץ'. חח אני מתה עליהה
קנדיס או בטי?קנדיס איזו אשלייה יותר שווה- שקנדיס 'משנה' את הצורה שלה או את החדר בו היא נמצאת?משנה את הצורה שלה מה הכי שווה-קנדיס בתור סימון/קנדיס בתור קלייר/קנדיס בתור ניקי/קנדיס בתור ג'סיקהבתור ניקי מה דעתכם על הכוח שלה? הייתם רוצים אותו לעצמכם?כןןןןן
מי בת הזוג של קנדיס צריך להיות, לדעתכם?היא תיצור לעצמה את המישהוא המושלם
ציטוט אהוב של קנדיסלא זוכרת >< אבל יש לה טובים סצנה אהובה של קנדיסעם בנט, בתור סנדרה מה דעתכם על הליהוק והמשחק של מיסי? מעולה
תמונה אהובה של קנדיסאני בתגובה מהירה חושבים שקנדיס הולכת להיות בעונה השנייה{גם אם בתור דמות אורח בכמה פרקים}? הלוואי! אבל לא נראה לי
ולסיכום, קנדיס ווילמר- ציון מ1-10? 8

lidor203

New member
יאללה אני...

מה דעתכם על קנדיס? אוהבים, שונאים..? מה דעתכם על הדמות, המעשים שלה, וכו'. קנדיס או בטי? היא יענו הובדת של הרשעים בסדרה=היא מרשעת |ררר| מי לייק איזו אשלייה יותר שווה- שקנדיס 'משנה' את הצורה שלה או את החדר בו היא נמצאת? החדר מה הכי שווה-קנדיס בתור סימון/קנדיס בתור קלייר/קנדיס בתור ניקי/קנדיס בתור ג'סיקה היי! למה אין אפשרות של קנדיס בתור לידור? אני מוסיף א תהאפשרות הזאת ובוחר בה |פרצוף כועס עד מאוד| מה דעתכם על הכוח שלה? הייתם רוצים אותו לעצמכם? הו בוודאי... מי בת הזוג של קנדיס צריך להיות, לדעתכם? אם היה לי את הכח שלה הייתי משנה צורה ואומר אני... ציטוט אהוב של קנדיס יש יותר מדי סצנה אהובה של קנדיס כשהיא משנה את החר ואת עצמה לג'סיקה ולמייקה שמת כבר (נו הפרק עם אלי)... מה דעתכם על הליהוק והמשחק של מיסי? אחלה... תמונה אהובה של קנדיס תגובה מהירה... חושבים שקנדיס הולכת להיות בעונה השנייה{גם אם בתור דמות אורח בכמה פרקים}? לא...אבל זה יהיה נחמד אם כן ולסיכום, קנדיס ווילמר- ציון מ1-10? או 121231231231321323131321312312131123121123 כמה זה יוצא?

LeAnnDylan

Well-known member
נו יאללה../images/Emo26.gif

מה דעתכם על קנדיס? מושלמת
שתעשה אותי כאן ועכשיו$#^!$^ קנדיס או בטי? קנדיס דהה. בטי זה שם מכוער
איזו אשלייה יותר שווה- שקנדיס 'משנה' את הצורה שלה או את החדר בו היא נמצאת? הכל שווה זה קנדיס ^&^&@@^ מה הכי שווה-קנדיס בתור סימון/קנדיס בתור קלייר/קנדיס בתור ניקי/קנדיס בתור ג'סיקה קנדיס\ניקי יאמממ
מה דעתכם על הכוח שלה? הייתם רוצים אותו לעצמכם? אני אומרת בוודאי שבטח! מי בת הזוג של קנדיס צריך להיות, לדעתכם? שמת לב שכתבת 'בת הזוג'?
זה היה מיועד לי ?
אל תשקרי אני יודעת שכן והתשובה היא- ברור שאני!!!
ציטוט אהוב של קנדיס "Look, I don't want to hurt you. I like you. But if you don't listen to what Mr. Linderman says, well, I'll show you things that'll seriously mess you up for life. So, you need to behave. Okay?" סצנה אהובה של קנדיס הסצנה עם מייקה שהם הולכים להצביע לניית'ן מה דעתכם על הליהוק והמשחק של מיסי? מושלם ^%@%* תמונה אהובה של קנדיס נראה אם יש לי, אחי פירמט את המחשב >___> חושבים שקנדיס הולכת להיות בעונה השנייה? כדאי מאוד שהיא תהיה אם לא בא למפיקים למות ביסורים ולסיכום, קנדיס ווילמר- ציון מ1-10? 10000000000000000000000 [URL='http://']‏קנדיס תעשי אותי!!!!$#!#$^#&[/URL]

למעלה