שאלה

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif שאלה

תגידיו, ג"ש איכשהוא השפיע עליכם? נגיד לבוש, התנהגות, מוזיקה, או בכל דבר אחר?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא

אני לא חושבת ששמיעה של מוזיקה מסוימת משפיעה על לבוש או התנהגות. אני אוהבת את המוזיקה שלהם וחושבת שהיא מעולה וזהו

Rose131

New member
הממ..../images/Emo29.gif

מבחינת מוזיקה כן- פעם הייתי שומעת פופ ועכשיו אני שומעת באמת יותר בסגנון שלהם.. הממ.. התנהגות? לאדעת.. לבוש? אממ.. לא נראה לי.. אבל בזכות ג"ש אני בפורום הזה והכרתי הרבה אנשים נחמדים

yardenbm

New member
אממכן

זה היה מעבר למוזיקה אחרת לפאנק ורוק אז גוד שארלטו היה מין דרך ההכרה שרועש נעים באוזן

m i c k e y 15

New member
אממ מבחינת מוזיקה

כן..אני שומעת עכשיו יותר רוק ופאנק מאשר פופ..ובלבוש אולי קצת..השתנה הסגנון שלי..חח לא יודעת

EleVaTioN

New member
אפשר לומר שכן...../images/Emo129.gif

דרכם הכרתי להקות שאני אוהבת לשמוע עד היום פעם הם היו יותר פאנקיסטים, היום הפ נראים יותר ראפרים

Knotted String

New member
כן.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא מבחינת לבוש, אבל מבחינה מוזיקלית, לפני זה הייתי ילדה פופיסטית חמודה ששמעה בריטני ובקסטריט בויז.

EleVaTioN

New member
כולנו היינו כאלה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

אני חושבת שכולם מתחילים ככה

FIRE GODDESS

New member
אני התחלתי

בתחילת כיתה ו' לשמוע ליקין פארק ואז פגשתי את אוונסנס נראה לי ואז GC או GC ואז אונסנס אחד מהשניים

FIRE GODDESS

New member
לא זה ככה

ואז פגשתי את אוונסנס נראה לי ואז GC או GC ואז אונסנס

thebaby

New member
לא יודע...../images/Emo101.gif

בתור ילד שמעתי מה שהאחים שלי שמעו... או קלטות ישנות שלהם... שמעתי aqua אמנם. וספייס גירלס ושטויות.. אבל רק aqua היה לי משלי.. כל השאר של אחותי או אח שלי... ושמעתי כל מיני שטויות. אבל עד היום אני שומע גם פופ. באמת, אני עוד שומע בריטני ובקסטריטבויז ואין על פייב. ככה אני, אני אוהב את כל הסגנונות שיש.

thebaby

New member
כנ"ל D=../images/Emo101.gif

את שומעת גם קאנטרי? בזה אני שובר את רוב האנשים ;]

למעלה