רונדו...

../images/Emo221.gifרונדו... ../images/Emo221.gif

יום אחרון ללימודים(או שלחלק מחר?...) השתתפתם ברונדו? מה עשיתם בו(חוץ מלקשט ת'מכונית?)? אצלנו יש מסורת של לזרוק שקיות מים על כל השכבות הקטנות ואחר כך לנסוע לים או לאנשהו עם המכוניות המקושטות. ואתמול עשו מין חוף ים ברחבת בית ספר לאיזה שעה: הביאו מלא חול, בריכה קטנה(כמו של הילדים הקטנים, זאת מפלסטיק), מנגל(וכן, ממש עשו בבית ספר על האש. היה מסריח), כיסאות, מטקות, כדורים. אני לא יכולתי להשתתף בזה בגלל מתכונת, אבל נראה שהיה ממש כיף.

דללה

New member
אצלנו

מילאו את הקומה השניה בעכברי מעבדה לבנים וזרקו ביצים מהגג

R e A

New member
בגן יבנה קוראים לזה רונדלים../images/Emo3.gif

ב19.6 בלילה, יוצאים עם שיירה ארוכה ארוכה של מכוניות מקצה של גן יבנה לבצפר, עושים שם בלאגן, ישנים שם, בבוקר קמים, תולים חולצות בצפר שרופות על הגדר, מביאים רובי מים או כל דבר אחר שיכול להשפריץ מים וחוגגים. אני לא מדבר מנסיון
רק מספר מה כל המחזורים הקודמים תמיד היו עושים. אני משער שגם נעשה משהו בסגנון
לא שוברים מסורת. אולי נשקט את המכוניות. זה נשמע די נחמד... אה וכמובן שהשנה המנהל המניאק התקין מלא מצלמות בבצפר, גם בפנים וגם בחוץ. אז להשתולל יותר מדי בתוך הבצפר אי אפשר...

למה כל כך מאוחר?

(כאילו בתאריך). לשרוף ת'חולצות בצפר נשמע מאוד טוב. גם אמרנו שנעשה את זה. אולי בל"ג בעומר... גם אצלנו זה מסורת לזרוק שקיות מים. הכי כיף כשעושים את זה בזמן שיעורים. שוט פותחים ת'דלת של הכיתה, זורקים בלונים על ילדים שלא מבינים מה הולך ובורחים. אותנו זה מצחיק, אותם בטוח לא
לבצפר שלכם יש כסף להתקין מצלמות בתוך ומחוץ לו?? אנחנו פשוט קובעים עם ההנהלה על שעה ואת שאר החגיגות עושים במקום אחר.

טוב

אצלנו זה היום האחרון שבאים ללמוד מסודר. וגם ביום האחרון ללימודים אני חושבת שיש איזשהי בגרות אז זה לא יהיה פייר כלפי אלה שנבחנים..

Liraz 6q

New member
../images/Emo45.gif בהחלט!

בכל אופן.. אנחנו הולכים להכניס כמות עצבנית של עכברי מעבדה לחדר של המנהלת האשכנזייה שלנו שלא יודעת מזה סחוניה!

rasmus girl1

New member
אצלנו,

כל מי שיש לו רשיון עושה שיירה וצופרים ובשכבה זורקים מים וקמח .. עושים את זה אחרי פסח.

lia2sh

New member
באורט מסיימים רק ב-13.5

אבל אצלנו המועצת תלמידים מתכננת לעשות במקום רונדו עם מכוניות (המשטרה לא מאשרת ושנה שעברה דפקו דוחות על ימין ועל שמאל) אנושים עם מופעי אש כאלה וכל מיני דברים מגניבים.... נראה מה בסוף יהיה עם זה כי גם ככה ב-14.5 בגרות בחיבור...

lia2sh

New member
בפסח קודם כל אין השלמות...

אחרי פסח למעשה מתבטל לנו רק אנגלית, חיבור וספורט..... ממשיכים ללמוד כי בגלל השביתות לא הספקנו את החומר ואנחנו בבעייה די רצינית...

למעלה