סיכום שבוע

שורטייי

New member
../images/Emo221.gif סיכום שבוע

שם:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
איש השבוע:
סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: אדיוס

Pickle Weasle

New member
רדראי'ראי'אירק

שם: אליאור גיל: 15 וחודשיים אזור: ישראל דבר טוב שקרה השבוע: לא יודע... אבל טוב לי.. דבר רע שקרה השבוע: נכשל שלישי במתמטיקה >< ביי ביי חמש יחידות איש השבוע: אבא, סתם כי הוא תותח סדרת השבוע: פרשת השבוע 3 ציטוט השבוע: ''יש פה דיסקים של רוק יפני?'' ''לא אבל יש לי חברה שיורקת ביפנית'' שיר השבוע: U2- Electrical Storm להקת השבוע: Muse ספר השבוע: התפוז המכני עדיין תכנונים לשבוע הבא: כל מיני...

new born1

New member
חחח סחתיין D: .

שם: תומר גיל: 15 אזור: נתניה דבר טוב שקרה השבוע: זהווו זה!! אני שמח להודיע לכם שאני יודע לנגן את כללל השירים של נירוונה רק מהאלבומים!. אבל את כולםם. זה היה תהליך ארוך וקשה. דבר רע שקרה השבוע: אמממ אין משהו.. איש השבוע: אף אחד. סדרת השבוע: מממ אין :S ציטוט השבוע: חחחחח אני וידידה שלי אילתרנו שיר בגיטרה וזה היה הכי מצחיק בעולם. איכשהו הגיע למנגינה מטאליסטית במיוחד ופתאום היא תקעה כזה : "אכלת לי תאגוזים" XDDDD ובכיתי מצחוק באותו רגע. שיר השבוע: אממ muse-blackout להקת השבוע: מיוז ספר השבוע: ניו מון תכנונים לשבוע הבא: אממממ סמינר במכבי מהמחויבות אישית. שישי שבת כל החברים עושים קידוש והכל. יהיה מגניב XD.

שורטייי

New member
JE :)

שם: ליהי ליהי ליהי ליהיייייי גיל: 15 אזור: מרכז דבר טוב שקרה השבוע: כלום אבל בכללי טוב דבר רע שקרה השבוע: ריב מעצבן איש השבוע: לאונרד כהן והשירים שלו שעשו לי טוב :) סדרת השבוע: מופע שנות ה70 ציטוט השבוע: - שיר השבוע: chelsea hotel- rufus waineright להקת השבוע: - ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה תכנונים לשבוע הבא: להתפלל לקראת התעודות :) צ'או 3>

pluplup

New member
יאללה.

דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של גרופר ודורון +האחים טרוס,היה כזה ענק! דבר רע שקרה השבוע: פףף,מאיפה לי. איש השבוע: ע"ע "דבר טוב שקרה השבוע". סדרת השבוע: Denno Coil. ציטוט השבוע: אין לי שמץ. שיר השבוע: הרבה שירים של Kyuss,הם כאלה מלכים!!!! להקת השבוע: נחשו
ספר השבוע: אין. תכנונים לשבוע הבא: להתחיל להשקיע בלימודים סוףסוף (מחצית שניה,אחרי הכל),ולחזור לשיעורי גיטרה.

Swap Meet

New member
יאללה,הרבה זמן לא עשיתי../images/Emo54.gif

שם: עינב גיל:14 אזור: השרון דבר טוב שקרה השבוע: ממ תעודות - תעודת הצטיינות לא ידעתי שאני אקבל
ואממ מה עוד? לא זוכרת.. אה כן! פתחתי חשבון בבנק דבר רע שקרה השבוע: מממ לא זכור במיוחד איש השבוע: לא עולה לי מישהו מיוחד סדרת השבוע: איש משפחה אין ספק... ציטוט השבוע: "נכשלתתת" שיר השבוע: "כשאני עולה היא מריעה לי כשאני נופל היא מצליפה בי ככה זה נמשך.." לא זוכרת איך קוראים לו להקת השבוע: ממ לא נראה לי שהייתה ספציפית ספר השבוע: לא היה
אבל התחלתי את ג'יין אייר באנגלית תכנונים לשבוע הבא: ממ ריקוד,יומולדת לאח שלי,ומחצית חדשה זאת אומרת- לוח מבחנים ענקי ועומס יתר

Hello

שם: חגי גיל: 20 מינוס 4 חודשים ושבוע אזור: אשדוד דבר טוב שקרה השבוע: מפגשים עם חברים טובים
דבר רע שקרה השבוע: ... איש השבוע: כולם! סדרת השבוע: בעזרת השף! ציטוט השבוע: "נטשההההה!" שיר השבוע: Interpol- Obsatcle 1 להקת השבוע: Placebo ספר השבוע: חחחח תכנונים לשבוע הבא: הופעה של מרסדס בנד מחר וחזרה לצבא ביום שני...

פפפפ

שם: אנה גיל: 17.5 אזור: ירושלים דבר טוב שקרה השבוע: ערב חדרי דבר רע שקרה השבוע: לחץ מטורף איש השבוע: סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, כרגיל ציטוט השבוע: שיר השבוע: להקת השבוע: ספר השבוע: מיקודית א.מ לשאלון 005... תכנונים לשבוע הבא: לסיים מתמטיקה!!! בלי להתפגר לפני אני מקווה. ויהיה גם זימון ועוד סופ"ש בבית.

למעלה