סיכום שבועי

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי../images/Emo221.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק: שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

א ת ו ש ש

New member
עונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק:follow you home שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:ever dream-nightwish אלבום השבוע:-- מה את/ה שומע/ת עכשיו:creep- radiohead דבר טוב שקרה השבוע:תעודות דבר רע שקרה השבוע:עצ'יצ' (שם בדוי) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיהיה טוב אתר השבוע: מאכל השבוע:דוריטוס ספר השבוע:יש ילדים זיגזג מעפן בטירוף!! אני צריה לעשות עליו עבודה בספרות ; ( סרט/סדרת השבוע:האנטומיה של גריי!
תמונת השבוע: סנדרה או!

Ro¥aL

New member
אולי הספר לא משהו, אבל הסופר הוא אחד הגדולים

דוד גורסמן מעולה קראתי את הספר בכיתה ט', אולי אני עוד זוכר משהו... צריכה עזרה?

Duo Maxwell

New member
עונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Feelin' Way Too Damn Good שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: Sebastian Bach - By Your Side אלבום השבוע: Angel Down מה את/ה שומע/ת עכשיו: Livin' On A Prayer של בון ג'ובי. דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי קומפוזיציה. דבר רע שקרה השבוע: קונצרט גרוע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אסיים להלחין את השיר שלי. אתר השבוע: תפוזי
מאכל השבוע: שוקולד. ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: כנ"ל. תמונת השבוע:

Ro¥aL

New member
אז עוד מטלה בשבילי, במקביל אלייך

לסיים לכתוב את השיר שלי (לחן יש, בערך)

Ro¥aL

New member
אנוכי

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Fight for all the wrong reasons שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: Destenation calabria אלבום השבוע: Stadium arcadium מה את/ה שומע/ת עכשיו: pump it דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת:) דבר רע שקרה השבוע: מחבל בן זונה הרס לי תוכניות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טסט אולי, בשבועיים הקרובים. (היה לי היום פנימי) אתר השבוע: facebook מאכל השבוע: לזניה!!! ספר השבוע: בן טובים של זיו כהן סרט/סדרת השבוע: שנות השבעים, עונה 6 תמונת השבוע: עושים לחיים ביומולדת שלי
סופ"ש רגוע מגלגל"צ...

עונה :)

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Santana feat Nickelback - Into the night
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: me love של הכושי השמנמן החמוד הזה *יצאתי פאקצה
* אלבום השבוע: אביתר בנאי - עומד על נייר מה את/ה שומע/ת עכשיו: מתעוררת
דבר טוב שקרה השבוע: הצטרפתי לפורום / סיימתי ציור. דבר רע שקרה השבוע: מבחן בהסטוריה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מבחן אחרון לחודש !!!!!
אתר השבוע: תפוז
מאכל השבוע: טוסט ספר השבוע: מיזרי
סרט/סדרת השבוע: פרייזר [ כי נזכרתי באהבתי לתוכנית היום בבוקר ] תמונת השבוע: Seether

כן נו אני יודעת איך קוראים לו..

פשוט לא היה לי כוח להעתיק את השם שלו

אבירן171

New member
עונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Why dont you and I עם סנטנה
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: של סימפל פלאן Me Against the World
אלבום השבוע: One X של 3TG
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Simple plan - Crazy
דבר טוב שקרה השבוע: יום שבת - מסיבת יום הולדת 18 ! אדוני חוקי
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להיפגש עם האדם הכי יקר שיש.
אתר השבוע: כל מדי. www.pitgam.net
מאכל השבוע: עוגה מדה לפה
ספר השבוע: רודולף ג'וליאני - מנהיגות
סרט/סדרת השבוע: היטמן
תמונת השבוע
עוגת יום ההולדת

BaTeL37

New member
../images/Emo143.gifעונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק:Savin' Me שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:R.E.M.-Shiny Happy People אלבום השבוע:RHCP-Stadium Arcadium מה את/ה שומע/ת עכשיו: Jet-Stand Up=] דבר טוב שקרה השבוע:מסיבההה דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:בתקווה.. לסיים עם ספרות לנצח!!! אתר השבוע:- מאכל השבוע:קינדר בואנו ספר השבוע:דמי מפתח סרט/סדרת השבוע:הישרדות תמונת השבוע: --->>> שיהיה שבוע מעולה לכולנו

עונה באיחור../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק:
שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: Early Winter - Gwen Stefani So Small - Carrie Underwood Like You'll Never See Me Again - Alicia Keys Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield אלבום השבוע: יחפה - נינט
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Early Winter
דבר טוב שקרה השבוע: 100 במתמטיקה. 80 בתנ"ך. 90 בערבית. דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שללללג
אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: שווארמה ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: פעם בחיים העונה החדשה! תמונת השבוע:

למעלה