סיכום שבועי ומיד!

BaTeL37

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבועי ומיד!../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק: שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש ושבוע מעולה לכולנו

nse

New member
ברשותך נהפוך את זה להתפקדות ../images/Emo195.gif

פשוט תענו על כל השאלות לגבי החודש ולא לגבי השבוע

א ת ו ש ש

New member
עונה!

שיר/י החודש של ניקלבאק:Follow you home שיר/י החודש לא של ניקלבאק:How to save a life-The fray אלבום החודש:-- מה את/ה שומע/ת עכשיו:טליויזיה :] דבר טוב שקרה החודש: ירד שלג דבר רע שקרה החודש:אין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בבחודש הבא:שיהיה טוב! אתר החודש:youtube! מאכל החודש:נודלס ספר החודש:י ילדים זיגזג סרט/סדרת החודש:האנטומיה של גריי *__* תמונת החודש: -

טבו לשי

New member
יאללה

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Rockstar שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: 1492 אלבום השבוע: לאדעת מה את/ה שומע/ת עכשיו: במקרה לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: נגמר הלחץ חלקי דבר רע שקרה השבוע: עומד להגיע חדש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת כל דבר יתקבל אתר השבוע: אין לי כח מאכל השבוע: צ'יפס ספר השבוע: כמעין המתגבר סרט/סדרת השבוע: אתמול ראיתי אחד אז אני מניחה 27 שמלות תמונת השבוע: אני עצלנית!!!

BaTeL37

New member
עונה../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק:Hold out your hand שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:יותר מדיי.. אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו: Coldplay-The scientist דבר טוב שקרה השבוע:שעבר השבוע הזה... דבר רע שקרה השבוע:לא יודעת.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:טיול שנתיייי
אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:
ספר השבוע:דמי מפתח סרט/סדרת השבוע:הישרדות תמונת השבוע: אין לי כוח

Ro¥aL

New member
עונה.. סופ"ש רגוע לכולם מגלגל"צ

שיר/י השבוע של ניקלבאק: we will rock you שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: sonata arctica - letter to dana אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: him - join me דבר טוב שקרה השבוע: נדחתה הבגרות בספרות בזכות השלג דבר רע שקרה השבוע: אמרתי אתמול דברים שלא הייתי אמור להגיד תחת השפעת אלכוהול :\ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אסיים ספרות לכל חיי אתר השבוע: ultimate guitar מאכל השבוע: קציצות:) ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 עונה 7 תמונת השבוע: תראו את האקוסטית היפהפיה הזאת.. 5000 שקל.. כלכך כיף לנגן עליה

למעלה