../images/Emo221.gif סט ליסט 30.10
הלהקה הגיעה ל-United Palace Theatre בניו-יורק לערב הראשון שלה מבין 2 עם פטי סמית' ולהקתה כלהקת חימום. סמית' לא הגיעה להתארח לפי העדכונים אצל הקרואוז. משהו שמעט מפתיע אותי, כי הייתי בטוח זה יקרה.
הסט-ליסט לא מאוד מאוד מיוחד ל-Tour הזה של הלהקה, אבל הוא ממש טוב: הפתיחה של Waiting Guilty Only Halfway כשיר שני Seeing Things Feathers כמובן, שתמיד הופך הופעה לקצת יותר מיוחדת ו-"Sunflower", שהוא אחד השירים האהובים עלי מאוד. אז לא היה משהו ממש מאוד מיוחד וסמית' גם לא התארחה, אבל אני בטוח שכל אחד שהיה שם ממש נהנה מהסט-ליסט וההופעה. והיום זה היום...ה-31 באוקטובר, הערב השני של הקרואוז בניו-יורק עם הופעת ה-Halloween השלישית ברציפות שלהם. נחכה ונראה אם אכן לכבוד האירוע יהיה משהו מיוחד, שונה, שילוב של פטי סמית', להקת חימום בתחפושת ולא יודע מה. נקבל את כל התשובות היום בלילה. עדכונים מלאים כמובן יגיעו לפורום למחרת כשנקבל אותם. מאוד מקווה שהלהקה תפתיע יחסית לסיבוב הנוכחי ותביא לנו משהו שונה.
Waiting Guilty (Only) Halfway to Everywhere Sting Me Twice As Hard Seeing Things My Morning Song Feathers She Gave Good Sunflower Soul Singing -> Wiser Time -> Thorn In My Pride Hard To Handle - encore - Don't Do It