סוף שנההה!!!

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif סוף שנההה!!!

איזה כיף למי שמכולנו שסיים תיכון, ואת הלימודים המעצבנים ל-ת-מ-יד!
. אז איך הייתם מסכמים בקצרה את השנה שעברה?

קרניjack

New member
ממש לא מבאס

שום דבר לא יהיה יותר נסבל מה3 שנים האלה עם הכיתה הזאת. באוניברסיטה את לומדת מה שאת רוצה, ולא אלף נושאים, ופסיכומטרי זה באמת מגעיל נאבל עדיין לא מגעיל כמו ה3 שנים האלה...מתמטיקה? אין יותר. ערבית עם המורה שהתלמידים מלמדים אותה? אין יותר. ואין יותר כלום. ואני יודעת על מה אני מדברת.

לסכם ככה<<

מה אפשר להגיד... זה עבר מהר מידי.. ממש מהר מידי.. אבל הייה סבבה.. שנה שאני אזכור.. בכלל כל התיכון זה זמן שאני כלכך אזכור הוא כלכך עזר לי.. כלכך בנה אותי.. אבל כייף לסיי (אולם גם מפחיד)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני לא מאמינה שנגמר../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif באתי לתחילת השנה הזו בתחושה של "יו, איך לא בא לי שייגמר", אבל היא התחלפה די במהירות בתחושה של "נו, שייגמר כבר../images/Emo70.gif" שבאה בעקבות העובדה שכל תחילת השנה פשוט חרשתי לגמרי בלי מנוח... זה כבר עייף אותי ולא היה לי כוח יותר ומזה רציתי שכבר ייגמר... אבל אז הגיע פסח, ואיתו הימים הכה מהנים בבצפר, וכבר לא רציתי לסיים ללמוד בכלל, כי נורא היה לי כיף להגיע לבצפר בכלל. ועכשיו נגמר וכה אוף....

TziMHoNoa

New member
זו הייתה השנה-

הכי ארוכה, סטאטית וריקה מתוכן ועניין שהייתה לי בחיים. איזה כייף שהיא נגמרה...

techno girl

New member
../images/Emo105.gif|באפיה|המממ......

זה כה כיף שנגמרה השנה! לי יש עוד הרבה שנים עד שאני אגמור... 4 ליתר דיוק.... יאי! יאי?

למעלה