הייתה משמרת נחמדה אתמול ואחריה הייתי איתו. באמת שטוב לי. היום תכננתי לקום מוקדם ובסוף התעוררתי ב11, אחכ נלך אני וגל להוציא כרטיס סטודנט ואולי גם להמיר כסף... אני גם אמורה להפגש עם רויתה באיזשהו שלב אז אני מקווה שזה יצא לפועל:] היום זה בדיוק חודש מאז שהתחלתי לעבוד בגרשווין וזה ממש משמח:]
כשהיינו בלונדון עם המגמת תיאטרון, אחד הילדים בכיתה שלי הכין לכולנו תעודות תלמיד מזוייפות של הבי"ס, [סתם מודפס ומנויילן] ואפילו עם זה הצלחנו לקבל הנחות. בכל מקום הם עושים שם הנחות לתלמידים, מישהי אמרה שאפילו עשו לה הנחה עם זה בH&M [מצד שני, אני לא יודעת עד כמה אפשר לסמוך עליה]. אבל זה כן נתן לנו הנחות במוזיאונים ותיאטראות...
זה היה בי"ב אז זה היה כרטיס מכוער עם תמונה שלנו, השם של הבי"ס, שנה ועוד כל מיני שטויות. הנקודה היא שזה כרטיס שילד מהכיתה שלי הכין במחשב סתם, לא העתק של שום דבר, ואז הדפסנו וניילנו והשתמשנו בזה. הקטע הוא שאף אחד לא צריך לדעת שאת כבר לא תלמידה, אז את יכולה פשוט להכין כרטיס תלמיד של הבי"ס שלך
התעצבנתי על המנהלת החדשה, אז בר עשה לי שיחה. כפרה על הבן אדם הזה. עכשיו בבית. תכף נבדוק מה לי עושה, אולי נציק לה P: או שאני פשוט אלך לישון כי אני גמורהההההההה.
00:30 אסמס ממס' לא מזוהה "מה המצב מאמי?" 4:30 אסמס חזרה "הכל מצויין, למי יש הכבוד? :]" הייתה לי הרגשה שזה הוא. כשהתקשרתי לא זיהיתי את הקול שלו, אבל בתאכלס... למה שאני אזהה? הוא חמוד :] הוא סוגר שבת ויוצא משלישי עד ראשון, אז אני מניחה שיצא לנו להיפגש. אולי בפורום. בא לי הופעה של שלום חנוך מרחק 300 מ' מהבית :]