חדשה!!!

SUBG

New member
חח..

מסכים איתך.. כולנו בני אדם! את הכינוי שלי הסברתי לFairywitch ... =]]]

LeAnnDylan

Well-known member
עשית בלאגן שלם משרשור

אתה לא יכול לקרוא הודעות בשרשור ואחרי 800 הודעות אחרות להיזכר שבא לך להגיב להודעה הראשונה שקראת ולעשות את זה באמצעות ההודעה הנוכחית שאתה קורא. מה גם שחנה aka פייריוויטצ' [Fairywitch] אמרה שהניק שלדניאל [זאתי שפתחת את השרשור, וזאתי שאליה חנה שרשרה] מוכר לה. לא שלך XD חנה איפה הודעת אומנות השרשור הזאת שלך?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo18.gif להכין פופקורן ושתיה. ../images/Emo18.gif

מי שרוצה להשתין או לעשות כל דבר אחר,זה הזמן!

SUBG

New member
חח.. אופס..

אוקי.. עכשיו שמתי לב לבלאגן חח.. 1. מצטער שאני לא יודע איך הולך הפורום אני חדש.. עכשיו הבנתי. 2. פשוט גם לי קוראים דניאל, אז לא היה ברור על מי היא מדברת. תודה=] ואת קצת רעה.. החלטתי שאני לא מחבב אותך.

LeAnnDylan

Well-known member
"החלטתי שאני לא מחבב אותך" XD

חמוד לא היו לי כוונות רעות, אין לקחת ללב כל דבר שנאמר. סך הכל ניסית ללמד אותך דבר או שנים. זה בסדר לא לדעת לשרשר, בשביל זה יש אנשים שישמחו לעזור לך ואתה יכול לא לאהוב אותי זו מדינה חופשית ועדין, עד כמה שידוע לי יש זכות בחירה

SUBG

New member
חס ושלום..

אני כן מחבב אותך.. חח.. בצחוקק...!!! לא התכוונתי.. סתם שתדעי שאני מתתתתתתתת על ליאן ריימס!! אחד המעריצים.. יש לי את שני דיסקים שלה ואת הסרט שלה מוקלט.. והשיר שלה ON THE SIDE OF ANGELS חרוש אצלי במחשב!!==]]]]

LeAnnDylan

Well-known member
אההההה../images/Emo99.gif אתה נסגד!!../images/Emo47.gif

ליאני
מושלמת!!! תראה איך בשניה הפכת לאחד האנשים המועדפים עליי בפורום
אגב, לליאן יש קצת יותר משני דיסקים
על איזה דיסקים אתה מדבר? אני מניחה שtwisted angel ו-Whatever We Wanna אבל בכל זאת איזה יש לך? On The Side Of Angels שליטעעעעעע

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היי

גם אני מכיר את On The Side Of Angels אבל רק בגלל שג'סיקה ביצעה אותו בעונה 4

SUBG

New member
חח...את ממש מצחיקה!

חח.. אני יודע שיש לה מלא.. היא זמרת מגיל 14 בערך לא?! אני זוכר שהתאהבתי בה מהשיר BLUE הדהימה אותי! אבל יש לי את הדיסקים האלה: Greatest Hits - כל הליהטים יענו. You Light Up My LifE - כל מיני קאברים שאני ממש אוהב.. וחוץ מזה שיש לי את הסאונדטר של CAYOTE UGLY כך שזה קצת נכלל לא?!

LeAnnDylan

Well-known member
זה הכי נכלל!!! ../images/Emo99.gifדיאן וורן שתעשה לי גור!

עאאעאעאעאעהעההעהעהעהעה!!! *תגובה פאקצית טיפוסית* וואו יש לך את You Light Up My Life אני מתרשמת... לא ניתן להשיג אותו בארץ... אגב זה לא בדיוק דיסק קאברים. אממ טוב יש בו דיי הרבה קאברים, אבל זה בעיקרון Inspirational songs אלבום שכזה. יש לה אלבום קאברים שנקרא כמה מפתיע- LeAnn Rimes אבל לא משנה
ו-Blue וואו, אין הרבה אנשים כמוך, You're priceless

SUBG

New member
חח.. עכשיו בגללך אני לא מפסיק לשמוע את השירים

אני נדהמם מחדש.. חח.. השיר שלהLOOKING THROUGH YOUR EYES.. רוצח אווווווווותי!! זה כל כך השיר של החתונה שלי.. חח... =]]] אבל גם הדיקסי צ'יקס סבבה.. השיר שלהם , I'M NOT READY TO MAKE NICE' , WIDE OPEN SPACES וגם READY TO RUN מעולה!! וגם מירנדה למברט, אבל אני מכיר רק את השיר קרוסן בערך... אני ממש אוהב את השירי קאנטרי השקטים האלה כמו של ליאן הקלה.. יש לך להמליץ!! מהבנים אני חולה על קית אורבן... וכמובן טים מקגרו.. השיר שלו עם פיית EVREWHERE היל שובה את ליבי כל פעם מחדש!!!

LeAnnDylan

Well-known member
אממ כן אני יכולה להמליץ לך

בעיקרון אם נהפוך את זה עכשיו לדיון חנה תרביץ לנו וקרן סביר להניח תביא את החגורה
אז או שנעביר את הדיון הזה למסרים או למסנג'ר מה שעובד בשבילך

למעלה