הגיג שיטחי

nasooyy

New member
../images/Emo221.gif הגיג שיטחי

השמות והכינויים מעניינים - שדיים, ציצי, בזזים, עופרים, מרפסת, בלוני יום הולדת, אשכוליות או לא להיות... הגדלים והמילויים מגוונים - קטנים, גדולים, זקופים, נפולים, ענקיים, סיליקוניים, C, A, דאבל F... השפיצים... בשפיציות וצבעוניות שונה - פיטמות קטנות, פיטמות מאד בולטות, פיטמות שקועות, פיטמות רגישות, פיטמות ורודות, פיטמות כהות... המשחקים דינמיים - עיסוי, ליטוף, מעיכה, ליקוק, מציצה, צביטה, הצמדה, הקצפה, ציור... ועדיין, מבין כל המגוון שידי ליטפו... שפתיי נישקו... עורי חש... יש זוג אחד שונה. זוג השדיים שלך... זוג שדיים מוכשרים שמתנועעים כצמד רקדני ליווי מתואמים לַסולו ריקוד שלך על גופי... זוג שדיים שהם תיבת תהודה מופלאה ללב שבמרחק כמה סנטימטרים פנימה פועם שירי: "כמה התגעגעתי אליך!"... אולי לא שדיים שהיו מככבים על דלתות הארוניות במוסכים... אבל שדיים שמפארים את דלתות מחשבותיי... שדיים שגורמים לי לעבוד חזק על הגמישות שלי, לשפר את פטנט הסוגר ואוטוטו, אני מגיש מועמדות לתפקיד החזיה השחורה שלך... (-; (נכתב ב- 17/6/07 ולא פורסם כאן עקב חסימה)

הוווו טוב שבאת!

ברוכים השבים,בשמי ובשם באג
זו רק אני או שיש לך יותר מדי שלוש נקודות
יאללה!! סופשבוע מצויין שיהיה , כינרת ... קוראת לי

nasooyy

New member
תודה! ו...

...מה רע בחוף מציצים? "אבל את רוצה לנסוע לטבריה בלעדי רוצה לנסוע לטבריה בשבת רוצה לנסוע לטבריה..." (-;

nasooyy

New member
../images/Emo132.gif אני יודע מה זה WC, אבל...

...מה זה WB? אפשר תרגום לסוואהילית ספרותית??? (-;

Blackdust

New member
ארררג ../images/Emo46.gif

מה אתם מבינים בכלל זה היה פשוט וקל... welcome back ולבעלי נכות מסויימת .. ברוך שובך.. ויותר אני לא מברכת אפאחד.. גגרררר להסברים על ארררג וגגרררר תפנו לגורם מוסמך אחר .

ברוך שובך ציפור(ה) נחמד(ת) ../images/Emo39.gif

ועל זה אמר שלמה ארצי: "גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת..." ואיזה חכמולוג אמר: "גבר הולך לאיבוד בגלל מרפסת.."

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif תודה! ו...

...מי יתנני מרפסת מבושמת אל מול גלי הים בשעת ערב ממוזגת?
(-;

למעלה