אז ככה...

S u B

New member
../images/Emo221.gif אז ככה... ../images/Emo221.gif

יש לי חברה ואני אוהב אותה.. משתדל להיות הכי יצירתי ומפתיע שיש אבל דבר אחד קטן הרס לי את ההפתעה הגדולה.. היא חוגגת יומולדת 21 בעוד פחות מ-3 שבועות, אז הזמנתי לנו טיסה בהפתעה לבודפשט אך לצערי הבוס שלה לא אישר את העניין בשל חוסר בכח אדם.. כמובן שנאלצתי לבטל אותה.. מאותו רגע אני קצת תקוע. ספא היא לא תרצה, לצימר כבר הלכנו, הכנתי לה סרט מטורף ואני קצת מתוסכל שלא עולים לי רעיונות מקוריים יש תקציב, השאלה היא על מה הוא ייצא.. מה אתם אומרים (ותחשבו לארג'...) ....?

KarinDi

New member
אוי....איזה באסה!!!

איזה בוס מעצבן!!! יש סיכוי שהיא תוכל לקחת יום אחד של חופש? אולי תעשה לה יום כיף "מסביב לעולם"? תתחיל את היום בלתת לה כרטיס טיסה "מזוייף" ותספר לה את סיפור הכרטיס המבוטל ואז תעשו יום כיף. הנה כמה רעיונות: - אפריקה- גן חיות - דרום אמריקה- פארק צמחים טרופים/באנג'י (סתםכי זה משהו שנהוג לעשות בדרום אמריקה) - ארוחות, כל אחת מארץ אחרת (אוכל סיני, אמריקאי, הודי וכו' וכו'). אפשר גם סדנת בישול לפי תרבות מסויימת. - סרט (איטלקי, צרפתי, דיסני-אמריקאי) - טיסה בשמי הארץ (ישראל) - הופעה של מוזיקת עולם - אתה יכול להכין בתוכנות מחשב (כמו למשל באתר "פיקניק") תמונות שלכם "מתיירים" במקומות שונים בעולם ולעשות אלבום קטנטן. - ביקור בתערוכה (למשל יש מוזיאונים שמתמקדים באמנות המזרח הרחוק, תרבות האסלאם ועוד) כמובן שאפשר למצוא המון המון רעיונות בכיוון הזה. זה נראה לך מתאים או שאתה מעדיף אטרקציה אחת גדולה? או אולי בכלל לא בילוי אלא מתנה גדולה?!

למעלה