אזכור מתוזכר: מחר, 17:00, טאוור רקורדס בעזריאלי. כולם מגיעים. סי יא!
L limors2 Well-known member 3/6/08 #1 ../images/Emo221.gifאזכור מתוזכר: מחר, 17:00, טאוור רקורדס בעזריאלי. כולם מגיעים. סי יא!
ו ועוד אחד עם כיפה New member 3/6/08 #4 אל תשכחי לצחוק את זה אחר כך כדי שנוכל לטעון שלא דיברנו על זה על גבי הפורום:-O
C clyps New member 3/6/08 #9 הו לא! האשמה מוטלת עליי ורק עליי! הלא אני היא שגערה בך לפרסם אזכור! עיזבו אותה! קחו אותי!
ו ועוד אחד עם כיפה New member 3/6/08 #14 ניקח את שתיכן. עונש: שיר- להביא עוגיות ושאר אוכלים למפגש. ליאורה- את יודעת מה אני רוצה... (אוך אתם והראש המלוכלך שלכם!)
ניקח את שתיכן. עונש: שיר- להביא עוגיות ושאר אוכלים למפגש. ליאורה- את יודעת מה אני רוצה... (אוך אתם והראש המלוכלך שלכם!)
L limors2 Well-known member 3/6/08 #15 קח אותה. רק תקח אותה. היא תהיה לך אישה! או אם אתה בקטע מלוכלך....
ו ועוד אחד עם כיפה New member 4/6/08 #19 האמת שרציתי שתנקי את המדפים שלך... מסינגלים למינהם שקחבלת מהטקליפיה...
C chen1litvak New member 4/6/08 #17 אה כן אל תבנו עלי כלכך בקטע הזה זה תלוי אם אני אקום וגם אם אני אבוא רוב הסיכויים שאני אתפדח ואלך לי לטאוור רקורדס בשביל לקנות דיסק
אה כן אל תבנו עלי כלכך בקטע הזה זה תלוי אם אני אקום וגם אם אני אבוא רוב הסיכויים שאני אתפדח ואלך לי לטאוור רקורדס בשביל לקנות דיסק