-=/

../images/Emo220.gif-=/

כי המון זמן לא הגבתי/כתבתי פה...אז אני חושבת שאני צריכה להיתעדכן
אז מה היה פה? ושאלון סתם ככה כדי להכיר את מי שהיצטרף או כל השיט הזה... שם: גיל: עיר: שיר אהוב של עברי לידר: מסנג'ר: איסיקיו: ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!!

../images/Emo110.gifMEEEEE

שם:רונית גיל:19 (אני רגילה לכתוב 18!!!:O ) עיר:חיפה שיר אהוב של עברי לידר: מה עברי לידר? נגיד שהתכוונת כנסיית השכל, אין לי כח לחשובP: מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:167079578 ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! מהשדה תעופה, חזרה מאיה נאפהה:) (אני בלי הכובע)

shovaly23

New member
גם אני פה ../images/Emo140.gif

שם: שובל (המכונה "המותק") גיל:24 שהים יותר מידי עיר:אי שם מעבר לקשת בענן תל אביב. שיר אהוב של כנסיית השכל:השיר מהגן מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:108380994 לגבי התמונה אני צריך לשאול את הסוכן שלי

אני:)

שם:עינב גיל:16 וחצי. עיר:לא גרה בעיר..:) שיר אהוב של כנסיית השכל:אין אחד. מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:268840077 ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! אין לי כרגע..

vered151

New member
עונה...

שם: ורד גיל: 16 עיר: מושב ליד רחובות... שיר אהוב של עברי לידר: של עברי לידר?! חח "ואולי" של כנסיית השכל זה...וואי קשה...ממש... "איך זה שאת" "כמו במקרה" וכמובןןןן ש"איך זה מרגיש".. מסנג'ר: במסריםםם איסיקיו: כנ"ל ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! הנה..

vered151

New member
אני לומדת בברנר...

ובית אלעזרי זה מושב בין רחובות לגדרה..

יש לי חברה טובה שלומדת שם:]

ועוד חברה שמכירה משם מיליון ואחת אנשים. מכירה את שני ברמי?

vered151

New member
סורי על הדיליי...חחח

לא הייתי פה כמה ימים... מאיפה את מכירה אותה? ואת מי את עוד מכירה?

נמנמ=]]

שם-ברבווור=] גיל-15=]]] עיר-עומר שיר אהוב של עברי לידר
-
ואולי
שיר אהוב של כנסיית השכל-היינו עושים אהבה מסנג'ר-[email protected] כזאת אני... ראפרית בסתר
אייסי-165030922 תמונה-וואי קשה לי לבחור \= תמונה מהבוק

cowgirl Ms

New member
טוף../images/Emo80.gif

[לא נעלמתי, אני כאן תמיד, רק בשלב מסויים נמאס לנסות להחיות את הפורום..] שם: מריאנה. גיל: 19. עיר: פ"ת. שיר אהוב של עברי לידר: כנסיית השכל
רחוק רחוק מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: יש בפרטים.. ותמונה שלכם

למעלה