=/

../images/Emo220.gif=/

כי המון זמן לא הגבתי/כתבתי פה...אז אני חושבת שאני צריכה להיתעדכן
אז מה היה פה? ושאלון סתם ככה כדי להכיר את מי שהיצטרף או כל השיט הזה... שם: גיל: עיר: שיר אהוב של מוניקה סקס: מסנג'ר: איסיקיו: ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!!

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

שם: צליל גיל:15 וחצי עיר: באר שבע שיר אהוב של מוניקה סקס: אממ יש כמה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:306896845 ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! שיהיה...

יש להכניס נושא להודעה

שם: מאור גיל:17 עיר:לוד שיר אהוב של מוניקה סקס: מספיק בנאדם מסנג'ר:[email protected] איסיקיו: מוות לו ותמונה שלכם... לא :)

אניי עייפה ובאלי להקיא../images/Emo194.gif

שם: קדימה|
קרן גיל:
18 עיר:
תל אביב שיר אהוב של מוניקה סקס:
אמממממממ אנא ערף שומר אריות מסנג'ר:
מזה אין לי כח איסיקיו:
מת מת ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!!
תזהו

just lit

New member
עונה :D

שם: ליטל גיל: 17 וחצי עיר: הרצליה שיר אהוב של מוניקה סקס: גשם חזק, סאן חוזה, בעיר הזאת.. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 227828396 ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! - עזבו שטויות :)

טוב נו

שם: הגר גיל: 16. זה כבר רשמי עיר: תל אביב שיר אהוב של מוניקה סקס: פייייייייה יש יותר מדי מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אין ותמונה שלכם... מהמפגש- סתם כי בא לי

vered151

New member
את עושה את זה בכל פורום הא?! חחח

שם: ורד גיל: 16 עיר: מושב ליד רחובות שיר אהוב של מוניקה סקס: גשם חזק, מילי, שנים חסומות, מספיק בנאדם מסנג'ר: במסריםם איסיקיו: כנ"ל ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! הנה.. זאת הפעם ה 3 שאני עונה על השאלון הזה...חחח

חחחחחחחחח כןן!../images/Emo194.gif

זה בחדר שלי והבקבוק של גוני שתינו לפני שבוע כשהלכנו לקוקה קולה לייב חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים LOL

למעלה