יאללה.. הגיע הזמן לחזור לפורום =Z גיל: 17 עיר:גניבנה שיר אהוב של מוניקה: קשה.. אז נגיד מה שהכי בא לי עכשיו "לא רוצה לדעת" מסנג'ר:[email protected] איסקיו: אין המשך יום ניפלאא
שם: עדי גיל: 13 ומשו עיר: הוד השרון שיר אהוב של מוניקה סקס: דיי נו =/ יש כלכך הרבה.. אבל הכי נראה לי מספיק בנאדם מסנג'ר: [email protected] כתובת קצת טיפשית אני יודעת.. אבל נו זה בערך מכיתה ג' איסיקיו:329230402
הגעתי למסקנה שאני כאן- בשביל השרשורי נוכחות! שמי ענבר אני בטוחה שעברתי את ה16 וחצי כי קיבלתי צו ראשון לפני שלושה ימים. אני מפ"ת, שיר אהוב של מוניקה- "אני יודע". אייסיקיו 170885019. סופ"ש מחויך.
שם: יחזקלא (חזקוש) ישורון גיל: 16 וחצי עיר: תל אביב שיר אהוב של מוניקה סקס: זה משתנה.. אני מניח ש"עוד פעם" מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 301073072
גיל:15 בקרוב. D: עיר:רעות.;;; ישוב קהילתי, נחשב? ;; שיר אהוב של מוניקה סקס:חוח. קראתי רק סקס ואז אני כזה. מה. ברברית. אמ. יש הרבה. אני אוהבת את מלכת היופי בזמן האחרון. מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:איכ. איכ. ותמונה שלכם... אבוי. ]; לא לשים לב לחצקון העצום שצמח לי שמה.;;
שם- עדי גיל- 17 עיר- נס ציונה שיר אהוב של מוניקה סקס- כל פעם משתנה, כרגע את 180... לא יודעת למה מסנג'ר- [email protected] איסיקיו- 174513667 http://stage.co.il/Authors/ShaharSade