VA - Discoteque Euro vol.01

../images/Emo220.gifVA - Discoteque Euro vol.01

קרדיט לRemisxxx_Dream_Team 01 - Jamie Dee - So Good (club mix) 02 - Princessa - Anyone But You (extended mix) 03 - Unlimited Nation - Move Your Body (energy dance remix) 04 - Movetron - Romeo & Juliet (major mod mix original) 05 - Ko - Ko - Open Your Eyes (original version) 06 - Bushman - No 1 Else (extended mix) 07 - HAD - Spirit Of The Night (variation night mix) 08 - Loft - Mallorca (extended beach mix) 09 - Odyssey - Riding On A Train (x-tended mix) 10 - Stanley Foort - You Make Me Believe In Magic (extended mix) 11 - Magic Vision - Stay Another Day (Ravin Teeny Mix) 12 - Pharao - World Of Magic (land of unity mix) 13 - Jennifer - Da-Dee-Da (extended version) 14 - Da Blitz - Movin' On (club mix) 15 - Mr John - It's Not To Late 16 - Twenty 4 Seven - We Are The World (rvr long version) 17 - K Da Cruz - New High Energy (dance mix) 18 - The Free - Lover On The Line (who pais the bill mix) 19 - Darkness - In My Dreams (nightmare mix) 20 - Maxx - Get A Way (club mix) חלק 1 http://rapidshare.com/files/30369433/Discoteque_Euro_vol_01_Remisxxx_Dream_Team.part1.rar חלק 2 http://rapidshare.com/files/30370373/Discoteque_Euro_vol_01_Remisxxx_Dream_Team.part2.rar

Grasias!../images/Emo13.gif

מה קרה חברה? השמיים נפתחו והפילו לנו מתנות?

sshender

New member
בוא נגיד שאם היית יודע רוסית, פולנית וספרדית

הדבר היחיד שהיה צריך להיפתח הוא חלון האינטרנט אקספלורר ורוחב פס של כמה עשרות מגהבייט בשניה. שבועיים, וכמה עשרות הארד-דיסקים מאוחר יותר היית יכול להיות הבעלים הגאה של אוסף מוסיקלי שתותחי הפורום היו מתגאים בו. ובמילים אחרות, האינטרנט גדוש עד אפס מקום בפורומים של יורו ומוסיקה משנות התשעים, רק שלרוב אינם באנגלית ולא קל למצוא אותם. אני חושב שהיורודאנס מאסטר מכיר כמה שגם אני לא מכיר, אבל בגדול, מעקב נון-סטופ והורדה של כל דבר מבערך עשרה פורומים שמתמחים בסגנון הזה יכולה במשך כמה שנים להוביל לאוסף יורו מדהים (ולא רק יורו). ואם בכל זאת הזכרת את ארובות השמיים, אני מאמין שאלה נפתחו מהרגע שהמציאו את שירות שרתי העלאת הקבצים, שעשה מהפכה בשיתוף הקבצים באינטרנט. מי ייתן, ויום אחד יהיה באפשרותנו להוריד אלבומים באותה המהירות שאנו מורידים כעת שירים.

Tru Man

New member
אחלה אוסף, תודה! ../images/Emo45.gif

רק חבל שבקרוב החגיגה הזאת עומדת להסתיים...

sshender

New member
איך אתרי העלאה קשורים לזה?

למיטב הבנתי זה לא יפגע בשיתוף קבצים דרך שרתי ההעלאה. אתרים אלה אינם בעלי תכנים כלל, כך שהם לא צריכים להיות במוקד האש. באותה מידה יוטיוב ודומיו לא אמורים להיחסם מכיוון שיש שם ביקורת תכנים, וממילא תקום זעקה צרכנית. למיטב הבנתי, מערכות המיגון הללו מתחלקות לשני זנים עיקריים: האחד אשר פועל על פי מילות מפתח או סימני זיהוי אחרים (לדוגמא המילה pussy יכולה לשמש סנן לתכנים פורנוגרפיים, למרות שכולם רואים את האבסורד שבדבר, כי היא, כמו המון מילים אחרות, מזמן הפכו לאופן דיבור וסלנג בקונטקסט לא מיני בכלל). המערכת השניה עובדת עם מסד נתונים של אתרים "בעיתיים" אותם הספקיות מזינות לשרתים שלהם מבעוד מועד והגישה אליהם תהיה מותנה בזיהוי אישי. יש לקוות שמדובר בשיטה השניה, שכן אז הפגיעה תהיה מינימלית עד לא קיימת לגולשים כבדים, מכיוון שלא נראה לי שהרבה אנשים יסבלו כתוצאה מחסימת כמה אתרי סקס ישראלים ובינלאומיים ידועים כמו פלייבוי שממילא אף אחד לא גולש לשם. וגם אם תהיה פגיעה מסויימת, הרי שהזנת סיסמא נוספת עוד לא הרגה אף אחד. לא שאני מצדד בהחלטה חס וחלילה....

למעלה