x N O A M x
New member
../images/Emo220.gifThe Dutchess../images/Emo220.gif
טוב חבר'ה, מחר זה קורההה
הדיסק סולו של פרגי יוצא. חלק אומרים שמחר הוא ייצא וחלק שמחרתיים, אבל לא משנה
אז קצת בכלליות על האלבום: האלבום ניקרא "The Dutchess" ובעברית-הדוכסית. [יש כאלה שאמרו לי במסנג'ר שזה הולנדים אבל מה זה חשוב
] מחר ומחרתיים הוא ייצא רק לאירופה, וסביר להניח שהוא גם יגיע אלינו. הסינגל הראשון מהאלבום היה "London Bridge" כמובן, והינה העטיפה שלו למי שרוצה
: http://img84.imageshack.us/img84/7784/351970mf0.jpg את הדיסק מפיק וויל אי אמ כמובן. האורחים שמתארחים בכמה שירים שלה מהלאבום הם: וויל אי אמ-מתארח בשירים "Fergalicious", "All That I Got", ו-"Here I Come" ריטה מרלי [אלמה של בוב מרלי]-מתארחת בשיר Mary Jan's Shoes יחד עם The I-Three's Ludacris [מי זה?:S]-מתארח בשיר "Glamorous" [לא ניראלי שזה כל האורחים, כניראה יש עוד] פרגי אמרה שכל שירי האהבה שיש בדיסק מבוססים על החברים שהיו לה לפני. סוגי המוזיקה שיש בדיסק הם: רוק/פופ, רוק, ראפ, פופ, וR&B פרגי אמרה בראיון שארחו איתה שהשיר "Voodoo Doll" מדבר על החיים שלה. שמות השירים בדיסק: 1. Fergalicious (Feat. Will.i.am) Clumsy .2 All That I Got (The Make Up Song) (Feat. Will.i.am) .3 London Bridge .4 Pedestal .5 Voodoo Doll .6 Glamorous (Feat. Ludacris) .7 Here I Come (Feat. Will.i.am) .8 Velvet .9 Big Girls Don't Cry (Personal) .10 Mary Jane's Shoes (Feat. Rita Marley And The I-Three's) .11 Losing My Ground .12 Finally .13 Get Your Hands Up (Feat. The Black Eyed Peas) (Bonus Track) .14 Wake Up (Bonus Track) .15 Paradise (Bonus Track) .16 טוב אז אממ זה כל המידע שיש לי, אם אני אמצא ת'אתר המזורגג הזה שאפשר לשמוע 30 שניות מכל שיר אני אשים, כי אני צריכה למהר לאנשו
אם למישו יש עוד מידע להוסיף שיוסיף גם. אז נאחל בהצלחה לפרגי שלנו, ונקווה שהדיסק יצליח [מה שבטוח]
ומקווה שתהנו מהדיסק
טוב חבר'ה, מחר זה קורההה