Lies for the Liars

../images/Emo220.gifLies for the Liars../images/Emo220.gif

אחרי שהיה לכם די הרבה זמן לשמוע ולהקשיב לאלבום מה אתם חושבים עליו?
הוא יותר טוב מהראשון/מהשני?
מי האלבום הכי טוב לדעתכם?
אילו שירים אהבתם באלבום?
מהו השיר האהוב עליכם?
אילו שירים שנאתם באלבום?
מהו השיר השנוא עליכם?
מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? ובקיצור,
מה אתם חושבים עליו? תפרטו.

עונה לעצמיD:../images/Emo176.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? הרבה יותר טוב מהשני ופחות טוב מהראשון.
מי האלבום הכי טוב לדעתכם? הראשון כמובן
אילו שירים אהבתם באלבום? pretty handsome hospital paralyzed wake the dead smother me
מהו השיר האהוב עליכם? wake the dead! פשוט שיר מעולה.
אילו שירים שנאתם באלבום? find a way with me tonight
מהו השיר השנוא עליכם? with me tonight. קופצני מדי לטעמי.
מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? pretty handsome. שיר מגניב, אני אוהבת לחשוב שהוא יורד בשיר הזה על ג'רארד
מה אתם חושבים עליו? אלבום באמת מעולה, הוא יקח אותם רחוק ויפרסם אותם בהרבה ממה שהיו מקודם. יש בו שירים אנרגטיים ורועשים ועם זאת גם חלשים ונעימים. קיצר אלבום מדהים

הנה:../images/Emo176.gif

Your Shallow concept Help Yourself, I hope You choke And You Die הם לא אמרו בבירור שזה מתייחס לג'רארד אבל הרבה חושבים ככה וגם שואלים אותם בראיונות על זה

אוקיי, שנאתם זאת מילה חזקה../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

תתייחסו לזה בתור "לא אהבתם".

xXx Galia xXx

New member
חוחוחו ../images/Emo11.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני?
לא ממש מכירה ת'קודמים...
מהו* האלבום הכי טוב לדעתכם?
לא יודעת כי אני לא מכירה את הקודמים. אבל LFTL מעולה.
אילו שירים אהבתם באלבום?
את כולם. חוץ מ- the ripper שלא ממש יצא לי לשמוע אותו.
מהו השיר האהוב עליכם?
קשה. אני אוהבת את כולם מאוד.
אילו שירים שנאתם באלבום?
לא שנאתי. אבל הכי פחות התחברתי ל- the ripper ו- with me tonight למרות שאותו יצא לי לשמוע איזה פעמיים שלוש והוא חביב.
מהו השיר השנוא עליכם?
OO
מה לדעתכם השיר עם הליריקה הכי יפה/טוב?
כולם. אני אוהבת במיוחד את הליריקס של earthquake

Let it Bleed

New member
וואףףףףף../images/Emo217.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? יותר טוב מהשני מי האלבום הכי טוב לדעתכם?הראשון D: אילו שירים אהבתם באלבום?הוספיטל וסמות'ר מי בעיקר, אני נורא אוהבת גם את פרלייזד וכל הקופצניים האחרים. לקח לי זמן לאהוב את השקטים יותר, אבל הם גם טובים מהו השיר האהוב עליכם?הוספיטל נראה לי אילו שירים שנאתם באלבום? לא שנאתי, אבל פחות אהבתי את פיינד א וואי מהו השיר השנוא עליכם?פיינד א וואי מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב?פרלייזד נראה לי ובקיצור, מה אתם חושבים עליו?יצירת מופת!

GD ROCKS

New member
יאללה../images/Emo9.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? מהראשון אין לו שום סיכוי. מהשני.. כן יש מצב. מי האלבום הכי טוב לדעתכם? ראשון דה. אילו שירים אהבתם באלבום? Hospital, The Ripper, Smother Me, Paralyze הם בעיקר. מהו השיר האהוב עליכם? לא יכולה לבחור בין הוספיטול לדה רייפר :/ אילו שירים שנאתם באלבום? לא יודעת אם שונאת. אבל הכי פחות אוהבת זה Find A Way מהו השיר השנוא עליכם? Find A Way מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? עם כל הקיטציות וזה, Smother Me. ובקיצור, מה אתם חושבים עליו? אני ממש מרוצה ממנו. האמת היא שלא חשבתי שהוא יהיה כלכך טוב. אתם יודעים יש נטייה לדיסקים חדשים של להקות ממש לאכזב. אז הוא ממש לא איכזב אני ממש אוהבת אותו. וזהו ^^

Betzefer

New member
מניה דיפרסיה.

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? מהשני. מי האלבום הכי טוב לדעתכם? הראשון
. אילו שירים אהבתם באלבום? The reaper Pretty Handsome Awkward Earthquake Paralyzed Hospital Liar Liar מהו השיר האהוב עליכם? הממ בינתיים Earthquake אילו שירים שנאתם באלבום? Dark days Smother me מהו השיר השנוא עליכם? Smother me מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? Earthquake ובקיצור, מה אתם חושבים עליו? אלבום בנזונה! נותן בראש כמו שדה יוזד נותנים. הרבה יותר טוב מהשני, מתוחכם יותר, נשמע יותר בוגר. מאוד מאוד אהבתי את כל התוספות של הכלי מיתר ובסה"כ באמת אחד האלבומים הטובים שיצא לי לשמוע לאחרונה. תפרטו.

טוב ...הדיסק מעולה!!

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? יותר טוב מהשני ואוהבת אותו כמעט כמו את הריאשו מי האלבום הכי טוב לדעתכם?הראשון אילו שירים אהבתם באלבום? Pretty Handsome Awkward Earthquake Hospital Paralyzed Wake The Dead Find A Way Smother Me מהו השיר האהוב עליכם?Wake The Dead אילו שירים שנאתם באלבום? אמממ אף אחד אבל פחות אהבתי With Me Tonight ו-The Ripper, Liar, Liar (Burn In Hell)-שיר מוד אבל קצתעושה עצבי-למרות שאני אוהבת ממש את הסוף!!! The Bird And The Worm-לא יודעת לא התחברתי מהו השיר השנוא עליכם?אין מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב?Hospital ו-Pretty Handsome Awkward ובקיצור, מה אתם חושבים עליו?אמממ הדיסק בעיקרון ממש מעולה, הוא קצת שונה מהדיסקים האחרים..אבל בצורה טובה לפני ששהוא יצא לא ידעתי איך הוא יהיה אחרי שברנדן עזב, אבל לפי מה ששמעתי מהדיסק דן ממש טוב!! קווין וגף מהממים כרגיל ,והקול של ברט יצא מאוד טוב בכל השירים -הליקרס יפה וזהו נראה לי - חפרתי מספיק!! תפרטו.

Lies for the Liars-מעולה!!../images/Emo99.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? יותר טוב מהשני ואוהבת אותו כמעט כמו את הריאשון מי האלבום הכי טוב לדעתכם?הראשון אילו שירים אהבתם באלבום? Pretty Handsome Awkward Earthquake Hospital Paralyzed Wake The Dead Find A Way Smother Me מהו השיר האהוב עליכם?Wake The Dead אילו שירים פחות אהבתם באלבום? אמממ פחות אהבתי With Me Tonight ו-The Ripper, Liar, Liar (Burn In Hell)-שיר מאוד חמוד אבל קצת עושה עצבים-למרות שאני אוהבת ממש את הסוף!!! The Bird And The Worm-לא יודעת לא התחברתי מהו השיר השנוא עליכם?אין מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב?Hospital ו-Pretty Handsome Awkward ובקיצור, מה אתם חושבים עליו?אמממ הדיסק בעיקרון ממש מעולה, הוא קצת שונה מהדיסקים האחרים..אבל בצורה טובה-יותר בוגר לפני שהוא יצא לא ידעתי איך הוא יהיה אחרי שברנדן עזב, אבל לפי מה ששמעתי מהדיסק דן ממש טוב!! קווין וגף מהממים כרגיל ,והקול של ברט יצא מאוד טוב בכל השירים -הליקרס יפה, וזהו נראה לי - חפרתי מספיק!! .

../images/Emo14.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? יותר טוב מהראשון. מי האלבום הכי טוב לדעתכם? אני אוהבת את השני והשלישי באופן שווה. אילו שירים אהבתם באלבום? The Bird And The Worm Hospital Paralyzed Pretty Handsome Awkward Wake The Dead מהו השיר האהוב עליכם? The Bird And The Worm ו- Hospital אילו שירים שנאתם באלבום? Smother me Find A Way With Me Tonight מהו השיר השנוא עליכם? Smother Me ו- With Me Tonight מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? Hospital ו- Paralyzed מה אתם חושבים עליו? אלבום מעולה.

Rose131

New member
הממ

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? מהשני כן, מהראשון לא. מי האלבום הכי טוב לדעתכם?הראשון אילו שירים אהבתם באלבום? וואייק דה דד, ארת'קווייק, הוספיטל, פרלייזד כמובן ו.. וול.. הכל
מהו השיר האהוב עליכם?נו אני לא יכולה לבחור
בהתחלה זה היה פרלייזד, אז זה היה פרטי האנדסום אוקוורד, אז זה היה ארת'קווייק ואז הוספיטל ואז וואייק דה דד ולאדעת
אילו שירים שנאתם באלבום? דה ריפר ו-וויז מי טונייט מהו השיר השנוא עליכםנו. לאדעת
מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? אמ. נראה לי שארת'קוויק ובקיצור, מה אתם חושבים עליו?מדהים+++ לארוצהלפרט.

danduuu

New member
עונה :)

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? המ לא'דעת
את הראשון עוד לא שמעתי
ומהשני אני חושבת שהוא הרבה יותר טוב. מי האלבום הכי טוב לדעתכם?לבינתיים ממה ששמעתי [את ILAD ואת LFTL] אז דפנטלי LFTL אילו שירים אהבתם באלבום? המ Paralyzed Smother Me PHA WMT WTD LL(BIH) מהו השיר האהוב עליכם? לא'דעת
קשה להחליט =/ אילו שירים שנאתם באלבום? המ הכי פחות התחברתי לTR מהו השיר השנוא עליכם? אין שיר שנוא, כנ"ל לשאלה הקודמת מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? אמ SM
הכי התחברתי לזה פשוט. ובקיצור, מה אתם חושבים עליו? תפרטו. אמ אלבום ממש טוב. יש לו קצב ממש מעולה, והשירים עצמם מעולים
אלבום מצויין בכללי

למעלה