../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

עקב הגילוי המרעיש כי חברת פורום מובחרת ביותר לא מחזיקה בעותק של "לילה כיום יאיר"
(העניין סודר בינתיים, אל דאגה
) פתאום חשבתי על זה שבכלל לא מובן מאליו שיש לכם, באשר הינכם, את כל הדיסקים של אביתר. במיוחד בימינו כשכל עניין רכישת הדיסקים איננו מובן מאליו... אז איזה דיסקים של אביתר יש לכם? באיזה סדר קניתם אותם? ואם יש לכם זיכרונות מרכישת/קבלת/גניבת (
) אחד מהם, או יותר - ספרו לנו!
לילה.

ספירת מלאי

3 פעמים את הדיסק הראשון, מתוכם שרדה רק חוברת אחת שיר טיול שרוט וחבוט עומד על נייר ולילה כיום יאיר גם יוני רכטר הכפול עם עטור מצחך גם יונתן רזאל עם אביתר ב "ציון" אין לי את הלב והמעיין עם אביתר, ולא את געגוע לכאן ואם יש מישהו שלא שמע את הסיבה לשלושת העותקים של הראשון וזה איכשהו מעניין אותו אז שיגיד, נראה לי שסיפרתי את זה כבר המון פעמים

יש! ../images/Emo140.gif

תודה :) את הראשון חבר מהאוניברסיטה שכח אצלי באוטו במקרה, זה היה כמה חודשים בלבד אחרי שהדיסק יצא. כלומר מזמן מאוד. הוא נסע לחו"ל אחר כך וכבר קנה לעצמו אחד אחר, אמר לי - תשאירי, שלך. אולי באמת אף פעם לא התוודיתי על זה בכתב אבל כשאביתר בנאי הראשון יצא, הוא כל כך, אבל כך כך דחה והרתיע אותי, למה הוא שר ככה ומה זה המילים האלה, הבוטות שלו היתה כל כך חריגה בנוף המוזיקלי אז, בדיוק אתמול ניסיתי לתאר את זה לחברותי היקרות
בלי יותר מדי הצלחה, כי הן אמרו לי משהו כמו - טוב, שמענו אותך, נבדוק בארכיון של בית אריאלה אם זה באמת היה ככה
אבל עם עובדות קשה להתווכח והעובדות הן כאלה: הוא היה אצלי עשר שנים בהתחלה באוטו ואז על המדף, ולא ניגנתי אותו אפילו פעם אחת, אפילו לא חלקית. הוא כל כך דחה אותי, וואו. ואז בהלם הטוטאלי שנפלתי לתוכו אחרי ההופעה הראשונה, שגם אליה הגעתי במקרה, הדבר הראשון שעשיתי היה להתנפל על האינטרנט ברעבתנות ולנסות למצוא משהו עליו, ואז מצאתי את הפורום הזה |איזו הקלה| והשני היה להכנס לתו השמיני ולצאת עם כל מה שכתוב עליו אביתר בנאי - שלושת הדיסקים. זה היה עוד לפני לילה כיום יאיר. ההלם היה כל כך עמוק, שאפילו לא זכרתי, שבכלל יש לי את הדיסק הראשון. זה מוזר כי זה לא שבאמת שכחתי, זה כאילו שהזכרון האסוציאטיבי שלי פשוט לא עשה את ההקשר המתבקש - הי, זה הוא, יש לי אותו על המדף. מצחיק. לא מצליחה להסביר כל כך. וזהו, מתישהו לא מזמן, נדמה לי שבמעבר דירה אבדה לי החוברת, ולעותק הראשון אף פעם לא היתה לי חוברת, ואזכל מה שהפריד ביני לבין עותק שלישי עם חוברת היתה התיעצות עם מיכל האם זה הגיוני לקנות עותק שלישי רק בשביל חוברת ( התייעצות שתוצאותיה ידועות מראש, משחק מכור )

SnapDragon

New member
../images/Emo6.gif

דווקא בהצלחה די גדולה... לגמרי סיקרנת אותי. אע"פ שלא יכלתי להבין ממש, כי לא הייתי שם, ראיתי לך את זה בעיניים. קיבלתי את התחושה, ולגמרי עשה לי חשק לבדוק בעצמי (אם הייתי יכולה הייתי סרה לבית אריאלה כבר באותו הרגע).

SnapDragon

New member
../images/Emo254.gif

כבר הסברתי את זה בעבר. הנקיות של האלבום הזה לא התברגה לי טוב לאותה תקופה. מה גם שבזמנו הייתי חיה מעיבודי ההופעות ולא יכלתי אחרת. התחלתי מ"עומד על נייר" (האהוב עלי ביותר, אם זה בכלל אפשרי. ואל תתפסו אותי על המילה) ומ"אביתר בנאי", ואת "שירטיול" לא העזתי לשמוע ולהתקרב אליו, מבורות, עד שמיתר (
) גילתה ברעש-גם-כן את העובדה, ובמקרה צייצתי חרישית את הוידוי הזה בתוך חנות של האוזן השלישית, כך שיצאתי משם ובאמתחתי נזיפה ודיסק. (באופן מטריד עלתה לי לראש אנקדוטה מטרידה-משהו גם היא, שזה בדיוק הסדר של ספרי הארי פוטר שקראתי!
התחלתי בשלישי, חזרתי לראשון, משם לשני ובסוף - הרביעי. בחיי, לפעמים מפחיד אותי איך ששהמח שלי מחשב חישובים הזויים שכאלה. בעיקר במקום אלה החשובים...) בכל מקרה, עכשיו יש לי הכלללל! *סמיילי חוכך ידיים בסיפוק ערמומי* ותודה שוב

Walk Two Moons

New member
נו מה,

עד הספר הרביעי בערך חצי מהספר היה מתבזבז על תקציר הפרקים הקודמים. אם כי אף פעם לא הבנתי איך היא (= רולינג, לא מעיין) הרשתה לעצמה את הזילות הזאת...

SnapDragon

New member
מיכלי,רוצה לעשות לי קצת סדר בחיים? ../images/Emo250.gif../images/Emo6.gif

טוב, אז ככה

"עומד על נייר" הסתובב פה הרבה בבית, העותק של אח שלי, באיזשהו שלב קניתי אחד לעצמי ולמדתי אותו בעל פה - כולל רשימת הקרדיטים
הראשון הגיע לא הרבה אחריו, ואת "שיר טיול" קניתי בשטף ההתלהבות מאביתר, ולקח לי זמן די ארוך עד שהקשבתי לו באמת. "לילה כיום יאיר" היה הראשון שיצא כשכבר הייתי בעניין של אביתר, כך שסביבו היה סיפור שלם... למי שזוכר, היו בלבולים וחוסר וודאות סביב תאריך היציאה שלו, מה שהוביל בין השאר לשרשור המרתק הזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1242&MessageId=130819771 אני התייצבתי ביום ראשון בבוקר בתו השמיני עוד לפני המוכרים, לא היה להם את הדיסק, לטאוור היו ארגזים ליד הכניסה אבל גם שם לא היה את הדיסק, כולם אמרו שיהיה רק למחרת. למחרת בבוקר, מה לעשות, היו לי התחייבויות קודמות, ובאמצע ההתחייבויות האלה קיבלתי הודעה מאלעד (
) שידידה שלו עובדת בתו השמיני והיא אמרה שהדיסק הגיע. ברגע שיכולתי עליתי על אוטובוס לקניון מלחה, וברגליים כושלות עברתי את כל הדרך עד לתו השמיני... הם ניגנו את הדיסק ברקע
מיד חטפתי מהארגז חמישה עותקים - לי ולחברים - והמוכר עוד אומר לי "את לא חושבת שהגזמת? יש עוד אנשים בעולם..."
השתקתי אותו
שילמתי והלכתי לי לדרכי... עד לאלבום הבא

למעלה