1 נגד 1

Bright Unicorn

New member
../images/Emo220.gif 1 נגד 1 ../images/Emo220.gif

יצא לי לצפות בקליפ די ישן של שיר שאני אוהב, בעודי מפזז לצליליו ונהנה מהפרץ הנוסטלגי שהתעורר בי לפתע נפל לי אסימון... הקליפ הזה מוכר לי! דומה מאד למשהו שאני מכיר. ואז נפל סופית האסימון אז הפעם באחד נגד אחד נשווה בין שני קליפים, האחד ישן והשני קצת יותר חדש של שתי זמרות שחורות שהיו (ועדיין) מלכות פופ-דאנס כל אחת לזמנה ההשווה היא בין הקליפים בלבד, שכאמור מצאתי בינהם המון דימיון... האחד- Technotronic - Pump Up The Jam "Pump Up the Jam" הוא הסינגל הפותח של ההרכב טכנוטרוניק מהאלבום העונה לאותו שם שיצא בשנת 1989. השיר היה להיט דאנס גדול במצעדי העולם והגיע למקום ה-2 במצעד הבריטי של אותה שנה. השיר אפילו הפך להיות השיר ה"האוסי" הראשון שהגיע לקהל האמריקאי הנוקשה (של אותם שנים) והפך גם שם להיות להיט מיינסטרים ואף הגיע למקום השני בטופ 100 של מצעד הבילבורד דאנס האמריקאי. לשיר מלווה קליפ צבעוני במיוחד, עם אלמנטים אייטיזים תקופתיים (תחילת ניינטיז) ותלבושות אשר מזוהות עם אותה תקופה. ביחס לתקציבים של אותם זמנים זה קליפ די לוהט :p http://www.youtube.com/watch?v=D-yQXZa236A השני- Rihanna - Rude Boy "Rude Boy" כידוע הוא הסינגל השלישי מאלבומה של ריהנה Rated R אשר יצא בשנת 2009. אני משער שרובכם כאן מכירים את הלהיט ואת שורשיו ומקורותיו לכן לא ארבה במידע עליו... השיר כמובן מלווה בקליפ צבעוני במיוחד עם אלמנטים משנות ה-80/90 וידאו ארטיים שהזכירו לי מאד את הקליפ של טכנוטרוניק (פלוס תקציב של עוד כמה מיליונים
)... http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A&NR=1 אז מאיפה הכל באמת התחיל? גם אתם מצאתם דימיון בין השניים?...... והכי חשוב- את מי אתם מעדיפים יותר, ולמה? (אני מזכיר שההשוואה היא בין הקליפים ולא השירים, ביחס לתקופתם כמובן) קדימה

Bright Unicorn

New member
אני בוחר ב..

בחירה מאד קשה! רוד בוי זה אחד הקליפים החביבים עליי בשנים האחרונות... אבל בכל זאת אלך על הנוסטלגיה האותנטית של טכנוטרוניק

ריהאנה../images/Emo70.gif

השיר והקליפ השני מאוד מתאים לתקופה של אז ונראה לי די תלוש היום. אם כי לא רע במיוחד אבל זה שיר שאפשר לאהוב רק אם יש ערך נוסטלגי
ורוד בוי יצא בתחילת 10'.
ותודה על הפינה
אני חושב שיש לך את הטעם הכי טוב בפורום הזה.
(סליחה מכולם :))

Bright Unicorn

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ולמרות שאתה ציפלוח בן 3 וחצי גם לך יש טעם לא רע
זהו חששתי שזה יהיה הארד קור נוסטלגי מדי לאוירת הפורום... למרות הערך הנוסטלגי שלי לזה אני חושב שהסאונד של השיר (בלי קשר לקליפ) מאד מודרני. עם שינויים קלים זה ביט שאני בקלות יכול לשמוע גם היום. תודה על ההצבעה

יש פה בכלל שאלה? ברור ש-Pump Up The Jam!

למרות שאני לא הכי מתה על השיר הזה,הוא נוסטלגיית דאנס ניינטיזית אדירה ובטח בטח שהוא יותר טוב מהשיר של ריאהנה.

Bright Unicorn

New member
ברור שברור

כי מי יבין אם לא את
אבל ההצבעה היא כלפי הקליפ, למרות שגם השיר מבחינתי לוקח ובגדול

spiceupmylife1

New member
אני בחורת ב....

רירי כי השיר הזה פשוט ממכר ומדבק והדמיון הוא המוזיקה.. וגם קצת הקליפ עצמו.. מעניין אם רירי באמת ראתה אותו לפני שהיא עשתה את הקליפ לרוד בוי והשיר הישן פיי איזה נוסטלגיה כיתה ו בערך..

HanAn189

New member
Technotronic - Pump Up The Jam

כי ההקליפ לא מתיימר להיות משהו והוא עושה כיף
מה זה משנה התקציב... [השיר בכל מגנייייב, לא הכרתי אותו לפני כן
] הקליפ של ריהאנה ל-RUDE BOY, הוא הקליפ הכי גרוע שלה לדעתי, צועק, מעצבן, לא מזמין ואני תמיד מעביר אותו. הקטע היחידי שאני אוהב בקליפ זה הקטע עם הזברה

HanAn189

New member
ודירוג שלי לקליפים של ריהאנה.

1 - Disturbia
2 - Shut Up and Drive 3 - Te Amo 4 - Who's That Chick? 5 - Only Girl 6 - Umbrella זהו.

RedOne8

New member
כש-S&M יתאקלם נראה לי שגם לו יהיה מקום. ../images/Emo8.gif

יש בעולם מין התעלמות מתקופת האלבום הראשון והשני
WE RIDE נגיד זה קליפ ממש יפה
והדואט עם ני-יו, מהאלבום השלישי (והתותח
)

TOP 10 VIDEOS RIHANNA :

12 נק' - S&M 10 נק' - Unfaintful 8 נק' - Disturbia 7 נק' - Hard 6 נק' - Rude Boy 5 נק' - S.O.S. 4 נק' - Shut Up & Drive 3 נק' - Only Girl 2 נק' - We Ride 1 נק' - Te Amo אמברלה קליפ טוב אבל מאוד באויירת שקל וחצי.

לא הקליפ של "אם הייתי גבר"

קשה לי עד היום להבחין מי הגבר ומי האישה בקליפ הזה

HanAn189

New member
יאללה יאללה ../images/Emo3.gif

ביונסה לא חזקה בקליפים וזה ידוע. אבל יש לה ביליון פלוסים אחרים שלא מגיעים לאצבע הקטנה והברבדית של ריהאנה [ולא יעזור בית דין
] If I were a boy זה אולי הקליפ הכי מעניין של ביונסה
TOP 1 VIDEOS OF BEYONCE 1. If I were a boy
2. Single Ladies
3. Why Don't You Love Me
4. Flaws and All 5. Sweet Dreams 6. Crazy in Love 7. Work It Out 8. Irreplaceable 9. Ego 10. Beautiful Liar ויש גם את Telephone עם גאגא
לא הכנסתי כי למרות שביונסה עשתה את כל הקליפ [טוב, לא רק
], זה לא שיר שלה נטו. הקליפ הכי גרוע: Halo. אחד השירים המדהימים מלווה בוידאו משעמם.

RedOne8

New member
טופ 3 מגעווווולים ../images/Emo5.gif

אני זוכר שלפני שנייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם............... הייתה לי איזו שאלה ענקית אליך בתור מעריץ לגבי WDYLM והעישון, וגם על הבחירה של מלא סינגלים מ-SF ולא I AM

למעלה