שלישי! D:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שלישי! D:

איך היה היום שלכם? מה התוכניות לאחרי זה? חפרו,ספרו ושתפו

Over My Head

New member
בלהבלהבלה../images/Emo42.gif

יום נחמד. כרגיל אחרי שיעור היסטוריה יצאנו סטלנים לגמרי. הלכתי עם חברה שלי ועוד כמה בנים מהכיתה, וכל הדרך רק צחקנו. הלכתי ברחוב וכבר לא היה לי אוויר מרוב הצחוק. וצחקתי על כלום! על שטויות! ילד אחד אמר כזה "שההההההההההה" בקול מוזר ופושט התפקעתי. חח אני מוזרה
. חוצמזה שהם גם ילדים סתומים ככה שתמיד יש להם יציאות מצחיקות. ובבוקר היה לי שיעור ספורט- ואהה- קבלווו- עשיתי 81 כפיפות מרפקים בדקה!! כפיים
סתם נו, אבל זה אחד הקשים(בשבילי לפחות), ובדר"F אני עושה 20 אז המורה מזה התלהבה ממני
^^. ועשיתי 69 בדלגית. שגם שם אני בדר"F עושה 20, ככה שניכרת השתפרות
אבל בבטן נשארתי גרועה. עשיתי 20
. חסרונות- אני לא מרגישה יותר את הכתפיים שלי. זה כואב לאללה.
בנוסף לעובדה שהשרירים שלי ברגליים תפוסים, ומחר יש לי עודפעם טניס ואני הולכת להקרע שם. אבל אני אופטימית
ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עכשיו יש לי פעולה. הם רואים סרט. יאיי. כיף
ובערב שכבג. וזהו. הולך להיות יום נחמד.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifחח..

גמאני צוחקת מדברים מפגרים, במיוחד אם קורה דבר מצחיק באמת ואח'כ סתם דברים טיפשיים, זה ממש מצחיק אותי
וואו, את טובה בכפיפות:O זה כאילו שעשית כל כפיפה בפחות משניהD= אבל אני גרועה בזה>< זהו, המשך יום נעים^^

Retama

New member
:)

היום בבוקר הייתה לי פגישת ועדה, ואחריה גיליתי שהתבטל שיעור היסטוריה.. ממש התבאסתי כי זה השיעור היחיד שהיה לי היום, וכמעט כל התיכוניסטים בטיול של בי"ס.. אז גם יהיה משעמם, וגם אין עם מי להשתעמם. כמעט הלכתי הבייתה, ואז ישבתי קצת עם חברה ולאט לאט הצטרפו אלינו אנשים והיה כיף.. :) ראיתי עם אחותי באת הסרט יומני הנסיכה בVOD
ואולי אני אסע לעיר אח"כ מחר אחרי בי"ס אני נוסעת לכפר המכבייהה :)

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif

טוב יום שלשי היום.. נתחיל.. היה לי על הבוקר אומנות שימושית.. הכנו ציפור תלת מידמדית XD ואז היה לנו ספורט.. רצו לעשות לנו מבחן בריצה 1800 מטר.. מזל שזה נידחה לשבוע הבא.. אחר כך היסטוריה- מיבחן.. אני לא הבנתי את השאלה וביקשתי עזרה מחברה שלי.. אז לא כול כך הבנתי מה היא לוחשת לי.. נתתי לה דף שתכתוב עליו את התשובה ואני יעתיק לכתב שלי XD, אחר כך היו לי שעתיים חופשיות אז ניכנסו לסטודיו בבצפר . ואז אחת ניגנה אחת ציחלמה סירטון ו2\3 רקדו.. אז שני חברות שלי רקדו כאילו הן מציגות את רומאו ויוליה. ואז יוליה התעצבנה על רומאו ובעטה בו XD וזה ממש לא היה מתוכנן XD ואז היו לי מוסיקה - קיבלתי 93 . וצעקתי על המורה כול הזמן, כי היא צעקה עלי XD זהו זה היום שלי... :)

יווולי

New member
וואי הזנחתי את הפורוםםםםם!!!

לא יוצא לי להכנס...!!! היום היו לי מיונים לחיל חינוך..היה משעמםםםםם!! מקווה שאני אתקבל :)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif וואי היה מתיש.

היום היה לנו סיור מטופש לעכו,משעמם מוות /: לפחות קנינו שווארמה D: ובבית חיכה לי סלטונה. ב7 במקום פעולה הלכנו להתרים, בשלושה שלבים בישוב. היה מתיש ומאוד מאוד שוקולדי ומצחיק
איך שאני אוהבת התרמות.^^

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifגמאני הייתי אמורה להתרים../images/Emo9.gif

אבל לא התרמתי כי הייתי ממש חולה אתמול.. וחברה שלי שהייתה אמורה להתרים איתי הצטרפה לקבוצה אחרת^^

O0NoNi0O

New member
גמאנחנו אמורים להתרים

אבל בגלל שג'רג' בוש בא מההמבורגרלנד וכול ירושלים פקקים ויתרו לנו על זה><" למי התרמתם?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif 'ניצן' ולמען החרשים בישראל.

אוי >< באסה. טוב תמיד יש פעם הבאה

O0NoNi0O

New member
יוו גמאנחנו התרמנו להם!!

יענו היינו אמוריםXD הם שמו לכם בהרצאה שלפני את הסרט מילדים יוצרים סרטים של ערוץ הילדים? חחחחחחחחחח איזה מגניב זה היה!XDD

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifברור,

אתמול היה היום הרשמי לחירזים או מה שזה לא יהיה, מין יום התרמה רשמי כזה במיוחד לחירשים... אז כל מי שהתרים, התרים להם:)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif כן, אגודת החירשים בישראל וניצן

התאחדו בשביל היום התרמות, ויש את הפוסטר של חנוך רוזן בכל המפלסים של השכבה XD

למעלה