שיר ע"פ הפורום!

טבו לשי

New member
../images/Emo220.gifשיר ע"פ הפורום!../images/Emo220.gif

השיר השבוע הוא Savin' Me שהופיע באלבום All The Right Reasons המילים לשיר פה לכל מי שלא מכיר את הפינה- כל שבוע נבחר שיר ואתם מוזמנים לענות לשאלות שקשורות אליו. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו? ציון לשיר 1-10? בקשות לשירים? שתהיה שנה טובה! :]

א ת ו ש ש

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?I’ll leave this life behind me שורה שממש מפריעה לכם?אין שיר מדהים! הייתם משנים משהו בשיר?כנ"ל אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? המילים לא כל כך אני אוהבת את המוזיקה ! יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?לא , אני שומעת כמעט כל יום לפחות פעם אחת את ALL THE RIGHT REASONS אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?-- אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לא יודעת אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו?כן נחמד, לא יודעת מה הייתי משנה ציון לשיר 1-10?10 בקשות לשירים?Someone that you're with [אני שומעת אותו עכשיו]

Damn Regret

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif

שיר אחד הטובים שלהם לדעתי. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
All I need is you Come please I’m callin’ And oh I scream for you Hurry I’m fallin’​
שורה שממש מפריעה לכם?
הייתם משנים משהו בשיר? לא. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? לא. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא, ניקלבאק הכי מתאימים לדעתי. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם הכי מתאים לדעתי. הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו? לא הייתי משנה כלום, הוא מצויין! ציון לשיר 1-10? 9.3 בקשות לשירים? המ
מה שבאלך

nse

New member
../images/Emo99.gif איזה שיר....

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? oh I scream for you Hurry I’m fallin’ שורה שממש מפריעה לכם?
הייתם משנים משהו בשיר? ממש לא. שיר מדהים אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? בגלל שניהם. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? לא, שיר שמתאים להכול אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? nobody else אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אותו השם בדיוק הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו? כןןןןןן. אוך קליפ מדהים ציון לשיר 1-10? 10 בקשות לשירים? לא, איך שמסתדר לך תודה

BaTeL37

New member
../images/Emo99.gifעונה...

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Heaven’s gates won’t open up for me With these broken wings I’m fallin’ And all I see is you שורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם משנים משהו בשיר?לא!הוא מושלם אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?שניהם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?תמיד טוב לשמוע אותו=] אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לא אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?אין הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו?אוהבת אותו מאוד ציון לשיר 1-10?10!!! בקשות לשירים?

אבירן171

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Say it if it's worth savin' me שורה שממש מפריעה לכם?
הייתם משנים משהו בשיר? לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? מילים יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? מדוכא..... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? נירוונה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Far Away חחחח הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו? לא!!! ציון לשיר 1-10?10 בקשות לשירים? מה זה? חחח

פ י ל ר

New member
עונה.. ../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? אני ממש לא יודעת להחליט.. אני חושבת שhttp://artists.letssingit.com/nickelback-lyrics-savin-me-677dz46 שורה שממש מפריעה לכם? איןאיןאין!!
הייתם משנים משהו בשיר? לאלאלא! אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם..
יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כל פעם שבא לי לשמוע ניקל.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לוידעת.. אולי נירוונה או משו.. נראה לי שמישהו אמר את זה כבר.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא הייתי! הייתם משנים משהו בקליפ? אוהבים אותו? מתבשל אצלי רעיון לקליפ אחר בשבילו.. אבל הקליפ הזה נפלא גם ככה..
ציון לשיר 1-10? 1793 בקשות לשירים? אמ... someday או HYRM או אולי too bad אבל כל דבר יתקבל בברכה!

למעלה