שיר ע"פ הפורום!

טבו לשי

New member
../images/Emo220.gif שיר ע"פ הפורום! ../images/Emo220.gif

השיר השבוע הוא Leader Of Men שהופיע באלבום The State המילים לשיר פה לכל מי שלא מכיר את הפינה- כל שבוע נבחר שיר ואתם מוזמנים לענות לשאלות שקשורות אליו. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? ציון לשיר 1-10? עוד משהו? שיהיה אחלה סופ"ש

BaTeL37

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? So turn the television off and I will sing a song And if you suddenly have the urge You can sing along שורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם משנים משהו בשיר?לא.. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?בגלל שניהם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?לא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?רק ניקלבק אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?השם בסדר גמור ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא?הוציאו והקליפ יפה מאוד=] ציון לשיר 1-10?9 עוד משהו? שיהיה לכולום סופ"ש מצוין

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
I touch your hand, I touch your face I think the fruit is rotten Give me lessons on how to breathe Cause I think I've forgotten I think I've forgotten​
שורה שממש מפריעה לכם? אין. הייתם משנים משהו בשיר? אולי שהפזמון יהיה טיפה, אבל ממש טיפה יותר מהיר. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? מוזיקה. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אולי עצבים? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
וסמיילי לא של תפוז ~ /m\ אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא עולה לי בראש. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? נמ אינלי מושג. ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? המ נראלי שכן. ציון לשיר 1-10? 7.8 עוד משהו? שיר חביב בטירוף.

עונה../images/Emo28.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Give me lessons on how to breathe Cause I think I've forgotten I think I've forgotten שורה שממש מפריעה לכם? I think the fruit is rotten הייתם משנים משהו בשיר? אהמ, לא. לא ממש. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? בגלל המילים. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? לא עולה לי בראש אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ניקל מבצעים את השירים שלהם טוב. זה בסדר. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא יודעת ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? לא. ציון לשיר 1-10? 6 וקצת. לא שיר שאני מאוד אוהבת. עוד משהו? אני מקווה שלכולם היה סופשבוע שקט ונחמד

א ת ו ש ש

New member
עונה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?Give me lessons on how to breathe Cause I think I've forgotten I think I've forgotten שורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם משנים משהו בשיר?לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?יותר המוזיקה יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?לא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא?יש לו קליפ! ציון לשיר 1-10?8.5 עוד משהו?

../images/Emo75.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Whisper things into my brain שורה שממש מפריעה לכם? אין אחת כזאת |x| הייתם משנים משהו בשיר? שום דבר אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? עצבני. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לינקין. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי כרגע שם אחר ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? לא,מהסיבה הפשוטה שיש שירים יותר טובים. ציון לשיר 1-10? 7.5 עוד משהו? שנה טובה לכולם

למעלה