שיר השבוע!

טבו לשי

New member
../images/Emo220.gifשיר השבוע!../images/Emo220.gif

השבוע השיר הוא Far Away מהאלבום All The Right Reasons המילים לשיר פה לכל מי שלא מכיר את הפינה- כל שבוע נבחר שיר ואתם מוזמנים לענות לשאלות שקשורות אליו. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו? ציון לשיר 1-10? עוד משהו? שבת שלום

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo99.gifעונה../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?כמעט הכל שורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם משנים משהו בשיר?ממש לא! אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?תמיד... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו?מאוד ולא הייתי משנה כלום!! ציון לשיר 1-10?1000 עוד משהו?

חולה על השיר הזה ^_^

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I keep dreaming you’ll be with me and you’ll never go שורה שממש מפריעה לכם? -- הייתם משנים משהו בשיר? לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אני שומעת אותו כל יום כמעט בדרך לעבודה/בצפר אז כל מצב רוח מתאים אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אבריל
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? פאק אוואי
חח סתם סתם הומממ לע דעת אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו? מאודד למרות שהוא לא ממש מתחבר לשיר כי בשיר מתארים כאילו שמישהו מת .. אז הוא הולך לעולם הבא או משו ובקליפ בסוף הם נפגשים
ציון לשיר 1-10? 10 עוד משהו? שיר יפה ^_^

אבירן171

New member
עונה! רק בגלל שאני מת על השיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I keep dreaming when you'll be with me and you'll never go שורה שממש מפריעה לכם? אין דבר כזה, כאילו כזה אין חעחע הייתם משנים משהו בשיר? ממש ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש לא
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? מילים כאילו דע יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? דיכאון וסתם הרגשה שבא לי לנגן אותו אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? כל אומן בסגנון של ניקלבאק.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Fade away אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו? משנה ועוד איך! לא מתאים למילים. ציון לשיר 1-10?1000 עוד משהו? כן! רוצים עוד שיר בסגנון!

עונה../images/Emo99.gif השיר הזה זו יצירת מופת../images/Emo70.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I keep dreaming you’ll be with me and you’ll never go שורה שממש מפריעה לכם?
הכל מושלם בשיר הזה. הייתם משנים משהו בשיר?לא הייתי נוגע בכלום. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?המילים והקליפ המרגש. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? שאני מצוברח. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?Kelly Osbourne אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? I miss you אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו? הקליפ לדעתי אחד החזקים של להקה. ציון לשיר 1-10? 10 עוד משהו? תודה על הפינה המאד נחמדה

פופו9

New member
"אהבה יש באויר..."../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? סתם אהבתי... I keep dreaming you’ll be with me שורה שממש מפריעה לכם? לא לא הייתם משנים משהו בשיר? לא שנראה לי
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? אממ גם וגם.. אולי יותר המילים יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? במצבים שאני צריכה עידוד נפשי...
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אעע...זה מתאים לניקל
... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
A Love Song
אוהבים את הקליפ? הייתם משנים אותו? אממ לא.. ציון לשיר 1-10? 9.4 עוד משהו? לא הפעם אבל תודה

למעלה