שאלון Last.FM

MyDecember1

New member
../images/Emo220.gifשאלון Last.FM../images/Emo220.gif

אז כל בעלי ה- Last.FM יכולים לענות על השאלון הזה
(האמת שאני אשמח מאוד אם תענו, כי אני כמה דקות עובד על לתרגם אותו מאנגלית שזה חתיכת כאב ראש, אז שאני אדע שלא עבדתי סתם חחח)
הוראות פשוטות: אתם פותחים את רשימת האומנים האהובים (Top Artists) המלאה. ליד כל שאלה אתם רושמים את האמן שיצא לכם באותו מספר (לכל אחד יש אמן שונה), ועונים על השאלה
השאלות: 1. איך הכרת את אמן מספר 14? 2. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 22? 3. מהי הליריקה האהובה עליך של אמן מס' 33? 4. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 49? 5. כמה אלבומים של אמן מס' 13 קנית? 6. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 50? 7. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 39 שמעציב אותך? 8. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 15? 9. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 5? 10. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 6 שמשמח אותך? 11. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 40? 12. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 10? 13. איזה זכרון טוב יש לך שמתקשר לאמן מס' 30? 14.מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 38? 15. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 19 שמשמח אותך? 16. כמה פעמים ראית את אמן מס' 25 בהופעה חיה? 17. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 23? 18. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 11? 19. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 1 (חברי להקה/סולנים)? 20. האם אי פעם ראית את אמן מס' 29 בהופעה חיה? 21. איזה זכרון טוב יש לך המתקשר לאמן מס' 27? 22. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 16? 23. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 47? 24. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 18? 25. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 21? 26. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 26? 27. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 3? 28. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 2? 29. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 32? 30. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 8? 31. כמה פעמים ראית את אמן מס' 17 בהופעה חיה? 32. האם יש שיר של אמן מס' 44 שמשמח אותך? 33. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 12? 34. מהו השיר הגרוע ביותר של אמן מס' 45? 35. מהו השיר הראשון שאי-פעם שמעת של אמן מס' 34? 36. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 48? 37. כמה פעמים ראית את אמן 42 בהופעה חיה? 38. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 36? 39. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 28? 40. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 7? 41. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 31 שמשמח אותך? 42. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 41? 43. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 24? 44. איזה זכרון טוב מתקשר לך לאמן מס' 46? 45. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 35? 46. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 9 שמשמח אותך? 47. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 4? 48. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 37 (חברי להקה/סולנים)? 49. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 43? 50. כמה אלבומים של אמן מס' 20 קנית? תהנו

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifעונה!

1. איך הכרת את אמן מספר 14? אביתר בנאי בתכלס הוא מוכר, אבל רותם גרמה לי להתעמק בו... 2. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 22? Lily Allen במודע- The Fear, לא במודע- Smile 3. מהי הליריקה האהובה עליך של אמן מס' 33? The All-American Rejects I wake up every evening With a big smile on my face And it never feels out of place. בכללי שיר מצחיק כזה
4. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 49? Katy Perry יש לה רק אלבום אחד, ואני לא ממש אוהב אותו, רק חלק מהשירים שבו
5. כמה אלבומים של אמן מס' 13 קנית? Paramore לא קניתי
6. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 50? Maroon 5 Harder To Breathe 7. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 39 שמעציב אותך? OneRepublic אממ Come Home מרגש קצת
8. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 15? Mindless Self Indulgence האלבום האחרון- If...אלבום גאוני
9. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 5? P!nk Sober ו- Nobody Knows 10. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 6 שמשמח אותך? Green Day וואי יש הרבה
11. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 40? Bob Dylan אני מכיר רק את אלבום האוסף, אז...
12. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 10? My Chemical Romance כבר לא אוהב אותם
. 13. איזה זכרון טוב יש לך שמתקשר לאמן מס' 30? Avril Lavigne טיול לחו"ל ששמעתי בו את Under My Skin?
14.מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 38? The Script Breakeven ו- The Man Who Can't Be Moved 15. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 19 שמשמח אותך? Flyleaf לא, אין להם שירים משמחים יותר מדי
. 16. כמה פעמים ראית את אמן מס' 25 בהופעה חיה? Marilyn Manson לא ראיתי, ואני ממש מקווה לא לראות כי אני אחטוף בחילה מאיך שהוא נראה
17. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 23? Coldplay במודע- Violet Hill לא במודע- Clocks/ Yellow 18. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 11? Daughtry יש לו רק אחד
, והוא מעולה
19. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 1 (חברי להקה/סולנים)? David Cook אממ אני מכיר רק את דייויד עצמו, ולא את הנגנים שלו או משהו XD 20. האם אי פעם ראית את אמן מס' 29 בהופעה חיה? Secondhand Serenade לא
21. איזה זכרון טוב יש לך המתקשר לאמן מס' 27? Aerosmith לא זוכר כרגע
...אני רק זוכר שאני ממש נהנה מהמוסיקה שלהם
22. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 16? Red Hot Chili Peppers By The Way ומיד לאחריו Funky Monks 23. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 47? Leona Lewis Bleeding Love
24. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 18? Britney Spears אני מכיר רק את השניים האחרונים, ואני מעדיף את Circus 25. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 21? Black Eyed Peas לא יודע, לא יצא לי לחשוב על זה האמת
26. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 26? Lostprophets Rooftops (A Liberation Broadcast) וזה ממש מצחיק כי פעם היו מס' 1 אצלי בלאסט
27. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 3? Muse (
) מתלבט בין Absolution ל- Origin Of Symetry
28. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 2? Kelly Clarkson (
) Breakaway, ולא יעזור כלום
29. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 32? Beyoncé לא זוכר
... 30. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 8? Evanescence Hello וכל מילה נוספת מיותרת
31. כמה פעמים ראית את אמן מס' 17 בהופעה חיה? Radiohead לא ראיתי, אבל אני צריך לעשות את זה מתישהו
32. האם יש שיר של אמן מס' 44 שמשמח אותך? אביב גפן בטוח יש, לא עולה לי עכשיו שיר מסויים... 33. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 12? Family Force 5 Love Addict / X-Girlfriend 34. מהו השיר הגרוע ביותר של אמן מס' 45? Guns N' Roses אווו עוד לא יצא לי לחשוב על זה, להקה מעולה! 35. מהו השיר הראשון שאי-פעם שמעת של אמן מס' 34? Colbie Caillat Bubly 36. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 48? Leona Lewis יש רק אלבום אחד, שאני אוהב ממנו רק מספר שירים (דז'ה-וו
) 37. כמה פעמים ראית את אמן 42 בהופעה חיה? The Last Shadow Puppets לא ראיתי. 38. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 36? Simple Plan Perfect נראה לי
39. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 28? Queen Bohemian Raphsody ו- Don't Stop me Now שבמקרה שמעתי עכשיו
40. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 7? Placebo Pierrot The Clown
41. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 31 שמשמח אותך? Panic at the Disco I Write Syns Not Tragedies !...שיר מצחיק ונחמד
42. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 41? Snow Patrol לא מכיר אלבומים... 43. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 24? Hinder Better Than Me
44. איזה זכרון טוב מתקשר לך לאמן מס' 46? Nickelback הפסקות בבצפר של לפני שנה וחצי-שנתיים, שהיינו רואים באמטיוי בלי סוף את Rockstar !
45. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 35? Jason Mraz היה בהתחלה I'm Yours והפך עכשיו ל- The Remedy 46. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 9 שמשמח אותך? The Used כבר מזמן לא שמעתי...אבל Lies For The Liers היה אלבום משמח כזה לפעמים
47. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 4? The Beatles סרג'נט פפר!! 48. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 37 (חברי להקה/סולנים)? The Beach Boys לא יודע, אבל זאת להקה מגניבה XD 49. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 43? לי בירן (
...מושפע שכמוני
) לא יודע את השיר מהאודישן שאני אפילו כבר לא זוכר מהו XD 50. כמה אלבומים של אמן מס' 20 קנית? Fall Out Boy אם אני לא טועה את Infinity On High חחח טוב, זה היה נחמד

Because Of May

New member
אהבתי את הרעיון, קבל ח"ח../images/Emo6.gif.../images/Emo109.gif

1. איך הכרת את אמן מספר 14? אוונסנס- וואי זה סיפור מצחיק XD. היה ב"נולד לרקוד" את השיר Bring Me to Life, אז חברה שלי ואני הורדנו אותו והתאהבנו
. 2. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 22? אסקייפ דה פייט- אני חושבת ש-Situations. 3. מהי הליריקה האהובה עליך של אמן מס' 33? מדינה לייק- Here I stand, all alone, tonight, and I wish I was strong enough to breathe without you in my life, and I wish I was anyone but me. 4. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 49? 30 Seconds to Mars- A Beautiful Lie 5. כמה אלבומים של אמן מס' 13 קנית? HIM- אף לא אחד
. 6. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 50? ברייקינג בנג'מין- Breathe ו-The Diary of Jane 7. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 39 שמעציב אותך? Mindless Self Indulgence- חחחחחחח אין שיר כזה XDDD. 8. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 15? מרילין מנסון- אין אחד מועדף... 9. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 5? פארמור- יותר מידיי! מיזרי ביזנס, וון איט ריינז, קראשקראשקראש.... יש הרבה יותר מידיי :). 10. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 6 שמשמח אותך? פמילי פורס 5- בערך כולם?! XD. 11. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 40? פאניק אט דה דיסקו- אני חושבת ש- A Fever You Can't Sweat Out, לא יודעת, יותר התחברתי אליו מפריטי. אוד.
. 12. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 10? קלי קלארקסון- מייבי, אלא מה? XD אבל יש עוד הרבה, גם WYWBMD, סובר, BTHE, אדיקטד, היר מי... נו, אתם מבינים אותי XD. 13. איזה זכרון טוב יש לך שמתקשר לאמן מס' 30? מטאליקה- אממ, אני ישר נזכרת בשון, כי זאת הלהקה האהובה עליו... ובאורן, כי הוא נורא דומה לסולן XD. 14.מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 38? Foxboro Hot Tubs - Mother Mary, Rubby Room. 15. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 19 שמשמח אותך? Linkin Park - לא משמח, אבל עושה קצב- Bleed It Out. 16. כמה פעמים ראית את אמן מס' 25 בהופעה חיה? בריטני ספירס- 0
. 17. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 23? Nickelback - בטח How You Remind Me, אני לא ממש זוכרת... 18. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 11? Avril Lavigne - התלבטות קשה בין Let Go ל- Under My Skin... אני חושבת שאנדר מיי סקין :). 19. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 1 (חברי להקה/סולנים)? מיי כמיקל רומאנס- ג'רארד ופראנק XD. 20. האם אי פעם ראית את אמן מס' 29 בהופעה חיה? פינק- לא, הלוואי שכן
. 21. איזה זכרון טוב יש לך המתקשר לאמן מס' 27? Flyleaf- אממ, שגיליתי שידיד טוב שלי שהוא הילד הכי גיי בעולם שומע אותם, ושנינו היינו בשוק והתחלנו לזמזם את I'm So Sick חחחח. 22. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 16? נירוונה- וואו, יותר מידיי! Smells Like Teen's Spirit, Lithium, Come As You Are, The Man Who Sold the World, Silver, In Bloom, Heart-Shaped Box, About A Girl... יש עוד המון
. 23. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 47? Rage Against the Machine - Killing In the Name of 24. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 18? Fall Out Boy- From Under the Cork Tree, הכי נחמד :). 25. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 21? Good Charlotte - אמממ Misery, Dance Floor Anthem, The River, Keep Your Hands Off My Girl, The Anthem, Girls and Boys. 26. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 26? גאנז אנד רוזס- אני ממש לא זוכרת! או Sweet Child of Mine או Knocking on Haven's Door, משהו שההורים שמעו שהייתי קטנה XD. 27. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 3? היוזד- בחירה קשה! Lies for the Liars, לדעתי... 28. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 2? MUSE- הרבה, הרבה יותר מידיי! 29. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 32? Red Hot Chili Peppers - באמת שאני לא זוכרת, זה היה כשהייתי בכיתה ב' XD. 30. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 8? Oasis- נו די עם השאלות האלה, זה יותר מידיי שירים, אני לא יכולה לבחור!!! 31. כמה פעמים ראית את אמן מס' 17 בהופעה חיה? System of a Down- יופי, בואו תזרו לי מלח על הפצעים, לא מספיק שלא הייתי בהופעה שלהם- אני גם לא אהיה כי הם התפרקו
. 32. האם יש שיר של אמן מס' 44 שמשמח אותך? Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing, כי זה מזכיר לי את חבר שלי
. 33. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 12? אביב גפן- אין משהו מיוחד... 34. מהו השיר הגרוע ביותר של אמן מס' 45? Ashlee Simpson - חחחח יש לה כמה... לא יכולה להשים את האצבע על מה בדיוק... 35. מהו השיר הראשון שאי-פעם שמעת של אמן מס' 34? Limp Bizkit - Break Stuff!!!
36. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 48? Ashley Tisdale - היחיד שאני מכירה שלה, Headstronger. 37. כמה פעמים ראית את אמן 42 בהופעה חיה? Carter Burwell - חחחח הוא עושה מוזיקה של סרטים, נעימות נושא כאלה, אני לא חושבת שהוא מופיע בלייב XD. 38. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 36? Slipknot- אממ Before I Forget, Dead Memories והכי הכי הכי אהוב עליי: Psychosocial
. 39. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 28? Aiden - One Love, חתיכת נוסטלגיה
. 40. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 7? Avenged Sevenfold- אממ Avenged Sevenfold, כמובן, וגם City of Evil.
. 41. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 31 שמשמח אותך? Papa Roach - Time Is Runing Out, כי יש שם את השורה "אני מסרב להיכנע"... 42. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 41? "אמן לא ידוע"- XDDDDDDDDDD. אני חושבת שזאת קלי אבל, כי כל פעם שאני שומעת במחשב את MD אז כתוב לי שזה אומן לא ידוע... אז בגלל שזה מתייחב ל-MD, אז נגיד ש-MD
. 43. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 24? Katy Perry - One of the Boys, I Kissed A Girl, Hot N Cold, Ur So Gay, Thinking of You... יש עוד :). 44. איזה זכרון טוב מתקשר לך לאמן מס' 46? Led Zeppelin - אבאל'ה שלי
, הלהקה הכי אהובה עליו D:. 45. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 35? The Smashing Pumpkins - Mayonaise ו-Today. 46. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 9 שמשמח אותך? Green Day - המון, כל שיר שלהם גורם לשמחה... אבל הכי קופצני ושמח שיש שלהם זה Minority, אין ספק. 47. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 4? Placebo - אממ אני חושבת ש-Sleeping With Ghosts
. 48. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 37 (חברי להקה/סולנים)? Lostprophets - איאן? כי הוא חתיכוס D:. 49. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 43? 50. כמה אלבומים של אמן מס' 20 קנית?

Because Of May

New member
שכחתי לענות על השתיים האחרונות../images/Emo122.gif.../images/Emo109.gif

49. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 43? Brand New - Sic Transisnt Glorya... Glory Fades. 50. כמה אלבומים של אמן מס' 20 קנית? Simple Plan - אף אחד... לא, אבל שזה יצא על שאלה של "האם היית בהופעה של האומן הזה"- לא, זה בחיים לא יקרה!
.

../images/Emo150.gif

תוסיפו - http://www.last.fm/user/galc1991 1. איך הכרת את אמן מספר 14? Destiny's Child - דרך האלבום survivour משנת 2001. 2. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 22? Carrie Underwood - Inside Your Haven 3. מהי הליריקה האהובה עליך של אמן מס' 33? Knob - No More 4. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 49? V - Vanessa Hudgens 5. כמה אלבומים של אמן מס' 13 קנית? Kylie Minogue - שניים. 6. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 50? Ironic - Alanis Morissette 7. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 39 שמעציב אותך? Early Morning - Gwen Stefani 8. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 15? Never Gone 9. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 5? Close My Eyes 10. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 6 שמשמח אותך? Ain't It Funny 11. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 40?I'm not Dead 12. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 10? Holiday 13. איזה זכרון טוב יש לך שמתקשר לאמן מס' 30? Amy Winehouse - אין זיכרונות טובים
14.מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 38? You Don't Have to Let Go - Jessica Simpson 15. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 19 שמשמח אותך? Forgive Me 16. כמה פעמים ראית את אמן מס' 25 בהופעה חיה?
17. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 23? Yellow 18. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 11? Forever 19. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 1 (חברי להקה/סולנים)? מדונה,המלכה שלי
20. האם אי פעם ראית את אמן מס' 29 בהופעה חיה?
21. איזה זכרון טוב יש לך המתקשר לאמן מס' 27?
22. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 16? Keep Holding On 23. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 47? Let go 24. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 18? Good Girl Gone Bad 25. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 21? Some Tears Never Dry 26. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 26? Why Took you so long 27. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 3? Invincible כפרעליו
28. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 2? If
29. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 32? greatest love of all 30. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 8? If I Were a Boy 31. כמה פעמים ראית את אמן מס' 17 בהופעה חיה?
32. האם יש שיר של אמן מס' 44 שמשמח אותך? Unwritten 33. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 12? X 34. מהו השיר הגרוע ביותר של אמן מס' 45? Open tons 35. מהו השיר הראשון שאי-פעם שמעת של אמן מס' 34? Stright Up 36. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 48? One Cell in the Sea 37. כמה פעמים ראית את אמן 42 בהופעה חיה?
38. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 36? Like It Rough 39. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 28? Fallen 40. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 7? Striped 41. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 31 שמשמח אותך? Music 42. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 41? אוסף להיטים. 43. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 24? Never Dream Alone 44. איזה זכרון טוב מתקשר לך לאמן מס' 46? הקליפ של So What 45. מהו השיר האהוב עליך של אמן מס' 35? My Immortal 46. האם יש שיר כלשהו של אמן מס' 9 שמשמח אותך? I Don't Hook Up
47. מהו האלבום האהוב עליך של אמן מס' 4? In the Zone ו- Circus. 48. מיהו הדמות האהובה עליך באמן מס' 37 (חברי להקה/סולנים)? בלייק לואיס 49. מהו השיר הראשון שאי פעם שמעת של אמן מס' 43? Forzen 50. כמה אלבומים של אמן מס' 20 קנית? שני האלבומים שלה

למעלה