ראשוןשני!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif ראשוןשני!

חפרו על עלילות אתמול והיום. ולהתחיל להיות פעילים! יאללה נו

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מים מים מים מים!

יום ראשון הממ ביתספר,היה מבחן קשה בספרות והגשתי חצי ממנו כשכתוב "לא יודעת" >< והרוב ניחשתי.ממש קצת ידעתי. אני שונאת אותו. אוף. למה??>< היה אומנות! וגיבסתי את הגיטריסט שלי D: אחרי זה ליהיא הבריזה לי,אבל במקום זה עדי באה אליי והיה חביב איתה. יום שני טיול D::::: מראש הנקרא לחוף אכזיב,טיול ממש פושט וחביב. היה מה לצלם וקצת לתפס ואני אוהבת ככה! וגם נרטבנו וזה שימח אותי. אני צריכה להתחיל להגמל מכל מיני דבירם >>" עודמעט יש טניס D: ואז אני חוזרת מוטשת וזה היום שאני הכי זקוקה לישון בו.

Efrat K

New member
ראשון-שני

אתמול קמתי ברבע ל5 כי הייתי צריכה להיות בירושלים בהר הרצל בשעה 9 בגלל המיונים,אבל אני פוחדת שלא עברתי. היום בקושי למדתי בבי"ס,המורה לספרות הייתה צריכה לנסוע כי יש לה פגישה עם המפמ"רית לספרות(היא בטח תספר לה באיזה מצב גרוע המגמה שלנו נמצאת)ולא היה מתמטיקה כי המורה חולה אז השתחררנו ברבע ל12. רציתי לדעת כמה קיבלתי במבחן במתמטיקה שעשיתי שבוע שעבר אז התקשרתי אליה והיא אמרה לי שקיבלתי 100!

Retama

New member
Sunday-monday :)

אתמול בבי"ס היה אמור להיות לי שיעור גיאומטריה 3 שעות, אבל המורה לא הגיעה! ייא מאן! אז כל היום שכבתי בשמש והיה כיף לא נורמלי :) אחה"צ הלכתי לחברה ומשם היינו אמורות ללכת ליומהולדת, אבל מכל מיני סיבות לא הסתדר.. אז חזרתי הבייתה באיזה 9. היום לא הצלחתי להתעורר
אז לא הלכתי לבי"ס..... כל הצהריים ראיתי עם אחותי "שבתות וחגים" בVOD, ואחה"צ הלכתי למליאה במכבי, עד 8. חוץ מזה.. לא עשיתי כלום!

Sunday Bloody Sundayyy

דווקא היה אחלה סאנדיי :) היה ממש משעשע במעבדה, 17 באיזה בוחן במתמטיקה, ופיתחתי תמונות סופסוף
אתמול .. ההורים טסו לחו"ל, חברה באה אלי לנגן קצת, סופסוף חזרתי למכבי אחרי שבועיים מחלה, היה אימון ולמדתי קאטה חדשה (לא אומר לכם כלום.. נכון?) וזהו :)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif כמה קאטות יש?><

אני למדתי עד הרביעית/חמישית אני חושבת
פיתחת תמונות?~?@~!@? אני גם רוצה אוף

למעלה