סקר חדש

just adiki

New member
../images/Emo220.gifסקר חדש../images/Emo57.gif

בסקר החדש דנו בסינגל הראשון של שירי "יותר טוב לסלוח" שיצא אחרי שנתיים של הפסקה. התגעגענו אין ספק
. בסה"כ הסינגל הראשון עמד בציפיות שלכם כאשר רוב הקולות אמרו שהשקט באמת נגמר
. תוצאות הסקר הקודם
... ובמעבר שלא ציפיתי לו האמת. האלבום של שירי יצא!!. ושאלת הסקר להפעם היא מה דעתכם עליו בעצם? נהנתם ממנו? עמד בציפיות שלכם? ואולי אפילו כגודל הצפייה כך גודל האכזבה? הצביעו והשפיעו
.

דעתי על האלבום החדש ../images/Emo88.gif

אכזבה גדולה מהאלבום החדש ! מ-4 השמעות רצופות, ואני מגלה ששירי לא עשתה צעד קדימה אחרי האלבום הקודם ...אפילו לו צעד אחד קטן.. הכל נשאר שם ב-2005. איפה ההתקדמות?? איפה האלבום המובטח עם המפיק האמריקאי שהראו אותה בחזרות עימו?? "רגע לפני ש..", מאכזב בסיגנון. "יותר טוב לסלוח", סינגל דיי ירוד ומאכזב בתחילה כבר.. הקול והשירה נעלמים כשכבר לא נהנים מהשיר עצמו..וזאת שלשירי באמת יש את הקול היפה ביותר מבין רוב הזמרות בארץ ! שירי, ממש איכזבת בגדולללל.. אין התקדמות מהאלבום הקודם שלך. ולמען האמת, אני מעדיף אותו על פני החדש. חבל שגיליתי שכל שיר דומה לקודמו, ואין שיר שבאמת נקלט, ואפשר בכלל לזמזם אותו.. אני שמעתי כבר את הדיסק 4-5 השמעות להיום, ואני לא התרשמתי מרוב השירים (כולם בעצם), חוץ מהשיר "בועה" שזה באמת משהו נחמד. אני מחכה לדיסק הבינלאומי, ואני מקווה שהוא לא יהיה דומה אפילו בטיפה אחת לדיסק שיצא כבר. אם תוכלו, תדווחו לגבי התאריך יציאה של האלבום הבינלאומי.

shaylovesmj

New member
בולשיט לגמרי!

האלבום החדש מדהים ברמות היסטריות!!!!לוקח כמה פעמים להיתרגל אליו צריך לשמוע הרבה פעמים...אני שמעתי אותו בלופים אינספור מאז יום שישי ופשוט היתאהבתי...שירי הלכה הפעם ממש חזק על כיוון הסול והאר אנד בי ...מש מוזיקה שחורה מדהימה בחלק מהשירים....מאד מאד אהבתי את זה לא מהבטיחו לי ושבי לרגע לגמרי נישמע הפקה חו''ל גרנדיוזי משהו...המון סול בגוון יש ל2 אלו....בועה מזכיר לי קצת את ביונסה ומריה קארי באיך ששירי עולה לטונים גבוהים כ''כ ומלטפת בקול רך ועדין....כשהלכת מזכיר לי קצת הפקה של אביב גפן מאד סוער ומרטיט...אין מילים....בוחרת בי מדהים מטריף איזו מלודיה.....ממשיכה מכאן מדהים נישמע כמו המשך לכבר לא שלך האגדי....רציתי שתדע חמוד מאד מלודיה נהדרת ....תאהבי קצת את עצמך מלא בעוצמה ורגש ורגע לפני ש...הוא שיר ממש מרגש שירי מראה באלבום הזה את כל היכולות הווקאליות המדהימות שלה.... אבל ללא ספק השיא של האלבום הוא שיר מס 6:לילה....אין מילים .....מלודיה להיתעלף גיטרה מדהימה....זהו השיא של הלבום לדעתי...שומעים שזה הטי ג'י הזה אחראח על פאר היצירה....בקיצור שירי שיחקת אותה לגמרי לדעתי עלייה במדרגה לחלוטין למרות שגם האלבום הראשון ניפלא ומדהים,לדעתי היא נוגעת כאן במחוזות חדשים ועושה את זה בהצלחה רבה... כל הכבוד שירי כפרה עליך!!!!!!! אין לי סבלנות כבר שהיא תצא למופע חדש עם השירים החדשים:) שי.

shaylovesmj

New member
כמובן שזוהי

חוות דעתי האישית בלבד ועל טעם וריח אין מה להיתווכח:)

זיקי

New member
מה אני באמת חושב על האלבום החדש? כנסו../images/Emo26.gif

האמת היא שאני לא יודע מה לכתוב... מצטער אם תצא לי מגילה. השירים יפים, באמת, אבל אני מאוכזב מאוד מאוד ממיעוט הבלדות... יש סה"כ 3 שירים שקטים, ואף אחד מהם הוא לא בליגה של השקט שנשאר... השירים יפים מאוד, אבל לא "מפילים מהרגליים" מה שנקרא... הסגנון של שאר השירים בדיסק - נחמד מאוד, עדיין חיכיתי לשמוע שיר "מפיל" אבל הוא לא הגיע. השירים באלבום יפים, אבל לא מצויינים... וזה קצת חבל לי... כי אני חושב שלזמרת כמו שירי, אין מקום לטעויות, אין מקום לסינגלים בינוניים... כל שיר שהיא מוציאה חייב להיות פ-ג-ז... אחרת יהיה לה קשה להמריא! יכול להיות שאני משווה אותה לסלין דיון (השוואה ראויה בעיניי) שהוציאה גם אלבום חדש - ויש לשירי הרבה מה ללמוד ממנה... כל השירים שם, אחד אחד, פשוט ברמה אחרת לגמרי.. ההפקה המוזיקלית - אין מילים! הלחנים, הטקסטים... פשוט תענוג לאוזניים! באלבום הישראלי יש שיר אחד שאני בכלל לא מבין איך הכניסו אותו - שיר מספר 5 - ורציתי שתדעי... פשוט אסון לאומי. השירים המועדפים עליי: שבי לרגע, זה לא מה שהבטיחו לי, תאהבי קצת את עצמך. שאר השירים - נחמדים. לגבי האלבום הבינלאומי - ממה ששמעתי באתר של אורנג', אני מתרשם שהאלבום הולך להיות מצויין. השירים קליטים הרבה יותר מהשירים באלבום העברי, ואהבתי מאוד את הסגנון שלהם! אבל שוב אני חייב לציין: א י פ ה ה ש י ר י ם ה ש ק ט י ם ? ? ? אין אפילו שיר אחד שקט באלבום הזה! אני פשוט לא מבין למה... שירי אלופת הבלדות! וזה מאוד מאוד חבל. דבר נוסף שקצת מרגיז אותי - יש סה"כ 13 שירים באלבום, שמתוכם 2 שירים זה גרסת NY... אני מרגיש קצת מרומה... באלבומים של זמרים גדולים בחו"ל יש לפחות 15 שירים, לא כולל רצועות בונוס למיניהם... שלא לדבר על האלבום הבינלאומי שכולל סה"כ 8 שירים, מתוכם 2 שירים מופיעים גם באלבום הישראלי... מה שמשאיר אותנו עם 6 שירים נטו. לא יודע למה, אבל זה מעצבן אותי ומשאיר טעם מר... כאילו לא התאמצו מספיק. לסיום אני חייב לציין שציפיתי ליותר מהאלבומים, אם כי עדיין אני חושב שהאלבומים טובים. פשוט לשירי.... מגיע אלבומים מצוינים! לא טובים. ועל זה חבל לי...

just adiki

New member
דווקא מס' השירים אותי לא אכזב.

זה יותר ממה שיש בדר"כ באלבומים אחרים. מוזר כי אתמול אמא שלי אמרה לי שהדיסק טוב אבל הוא דכאוני טיפה
ולעולם לא יהיה שיר כמו "השקט שנשאר"

just adiki

New member
הסקר הוא לגולשי הפורום

גם 100 קולות לא משקף את הדעה הרווחת בעם. אבל הסקר מופנה לדעתם של גולשי הפורום.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifהסקר עודכן../images/Emo41.gif

רק עכשיו שמתי לב שבסקר לא פורסם
טעות שלי, סליחה. עכשיו אתם מוזמנים להצביע בסקר שם למעלה
.

linoy7

New member
חחח../images/Emo6.gif עדיין הראשון../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

למעלה