מה אני באמת חושב על האלבום החדש? כנסו../images/Emo26.gif
האמת היא שאני לא יודע מה לכתוב... מצטער אם תצא לי מגילה. השירים יפים, באמת, אבל אני מאוכזב מאוד מאוד ממיעוט הבלדות... יש סה"כ 3 שירים שקטים, ואף אחד מהם הוא לא בליגה של השקט שנשאר... השירים יפים מאוד, אבל לא "מפילים מהרגליים" מה שנקרא... הסגנון של שאר השירים בדיסק - נחמד מאוד, עדיין חיכיתי לשמוע שיר "מפיל" אבל הוא לא הגיע. השירים באלבום יפים, אבל לא מצויינים... וזה קצת חבל לי... כי אני חושב שלזמרת כמו שירי, אין מקום לטעויות, אין מקום לסינגלים בינוניים... כל שיר שהיא מוציאה חייב להיות פ-ג-ז... אחרת יהיה לה קשה להמריא! יכול להיות שאני משווה אותה לסלין דיון (השוואה ראויה בעיניי) שהוציאה גם אלבום חדש - ויש לשירי הרבה מה ללמוד ממנה... כל השירים שם, אחד אחד, פשוט ברמה אחרת לגמרי.. ההפקה המוזיקלית - אין מילים! הלחנים, הטקסטים... פשוט תענוג לאוזניים! באלבום הישראלי יש שיר אחד שאני בכלל לא מבין איך הכניסו אותו - שיר מספר 5 - ורציתי שתדעי... פשוט אסון לאומי. השירים המועדפים עליי: שבי לרגע, זה לא מה שהבטיחו לי, תאהבי קצת את עצמך. שאר השירים - נחמדים. לגבי האלבום הבינלאומי - ממה ששמעתי באתר של אורנג', אני מתרשם שהאלבום הולך להיות מצויין. השירים קליטים הרבה יותר מהשירים באלבום העברי, ואהבתי מאוד את הסגנון שלהם! אבל שוב אני חייב לציין: א י פ ה ה ש י ר י ם ה ש ק ט י ם ? ? ? אין אפילו שיר אחד שקט באלבום הזה! אני פשוט לא מבין למה... שירי אלופת הבלדות! וזה מאוד מאוד חבל. דבר נוסף שקצת מרגיז אותי - יש סה"כ 13 שירים באלבום, שמתוכם 2 שירים זה גרסת NY... אני מרגיש קצת מרומה... באלבומים של זמרים גדולים בחו"ל יש לפחות 15 שירים, לא כולל רצועות בונוס למיניהם... שלא לדבר על האלבום הבינלאומי שכולל סה"כ 8 שירים, מתוכם 2 שירים מופיעים גם באלבום הישראלי... מה שמשאיר אותנו עם 6 שירים נטו. לא יודע למה, אבל זה מעצבן אותי ומשאיר טעם מר... כאילו לא התאמצו מספיק. לסיום אני חייב לציין שציפיתי ליותר מהאלבומים, אם כי עדיין אני חושב שהאלבומים טובים. פשוט לשירי.... מגיע אלבומים מצוינים! לא טובים. ועל זה חבל לי...