סיכום שבועיP:

../images/Emo220.gifסיכום שבועיP:

זהו. מעכשיו. פעם בשבוע. בסופ"ש. אני פותחת את זה!!זה ממכרXD(לא) אז... שיר השבוע של אואזיס: של השבוע(לא של אוזיס): קליפ השבוע: תוכנית השבוע(בטלוויזיה כה?): סרט השבוע: יציאת השבוע: התחדשות השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אכזבת השבוע: הדבר הטוב השבוע(משפט חכם ביותר!): תכנון לשבוע הבא: באמכם תענו. אני השקעתי!!P:

LetThereBeLove

New member
יאללה אני הולכת על זה!

שיר השבוע של אואזיס: Idler's Dream של השבוע(לא של אואזיס): I'll Follow The Sun- The Beatles קליפ השבוע: האמת שהשבוע לא יצא לי ממש לראות קליפים... תוכנית השבוע(בטלוויזיה כה?): "לילות קבלה" בערוץ הקהילתי, אחלה תוכנית. סתם סתם, אממ האנטומיה של גריי סרט השבוע: איזה סרט צרפתי שראיתי אתמול, על איזה ילדים בקייטנה.. סרט חמוד. פשוט הסרט היחיד שראיתי השבוע יציאת השבוע: ארומה לפני הבגרות בהיסטוריה
התחדשות השבוע: לא התחדשות, אלא גילוי. מצאתי בבית אוסף של כל הסינגלים של הביטלס, וזה אחד המגניבים (שמתי תמונה) ציטוט השבוע: אבא שלי וחברה שלו: אבא: "אמא לא הכירההה את יונתן שפיראאא" חברה:"מאיפה הבאת את השיר הזה פתאום?!" אבא: "חשבתי עליך!" חברה: "ואני מזכירה לך את יונתן שפירא?" אבא:"לא, את מזכירה לי את אמא" תמונת השבוע: שימו לב שימו לב. איזה יופי
(סליחה על הפלאש התקוע הזה) אכזבת השבוע: אממ לא זוכרת הדבר הטוב השבוע: וואו היו מלא. עברנו את הבגרות בהיסטוריה (ובזמן שהתכוננתי שמעתי את כל האלבומים של הביטלס), הייתה חתונה של דוד שלי, הגישו אותי על ציונים מעולים מהיסטוריה ובלשון, ובכלל, היה שבוע טוב ממש! תכנון לשבוע הבא: לחגוג לחגוג
וטיפ טיפה ללמוד ללשון. ולעבוד קצת. שבוע טוב חברים!

sok777

New member
נראה לי שמגיע לי קרדיט על

שיר השבוע של אואזיס

LetThereBeLove

New member
חח אממ לא בא לי ממש לבאס, אתה יודע,

בכל זאת היומולדת שלך הייתה השבוע והכל.. אבל לא ממש. התחלתי לשמוע אותו אתמול הרבה הרבה.. אבל לא נורא, אני בכל זאת אוהבת אותך!

sok777

New member
חחח

שקרנית. אני ניגנתי לך את זה השבוע ואפילו לא זיהית! אני יודע שחדרתי לך לתת מודה. סנובית
לא מחלקת קרדיטים!

LetThereBeLove

New member
טוב נו הרווחת קרדיט, יאללה על חשבון הבית! ../images/Emo3.gif

כן האמת שיש מצב גדול שזה קשור לזה שניגנת לי את זה בתחילת השבוע, כנראה באמת נכנס לי לתת-מודע. בכל מקרה, כפרעליך!

sok777

New member
חחח

לא באמת אכפת לי. את יודעת שלא משנה לי, בשבילי את תמיד סינית חמודה
כפרעלייך בק טו יו

AmiTrigger

New member
יאללה.. אני

שיר השבוע של אואזיס:לאב יז לייק א בומב של השבוע(לא של אוזיס): מוניקה סקס - איזה יום יפה קליפ השבוע: אין תוכנית השבוע(בטלוויזיה כה?):50 המנוני הרוק הטובים ביותר.. סרט השבוע: נקסט יציאת השבוע:אין =[ התחדשות השבוע: אין =[ ציטוט השבוע:אין =[ תמונת השבוע:אין =[ אכזבת השבוע:אין =] הדבר הטוב השבוע(משפט חכם ביותר!): אין =[ תכנון לשבוע הבא: אין =[

oasisforever

New member
אני

שיר השבוע של אואזיס:the masterplan של השבוע(לא של אוזיס):your love alone its not enough קליפ השבוע:החדש של לינקין פארק תוכנית השבוע(בטלוויזיה כה?):כוכב נולד חח אכזבת השבוע:נבחרת ישראל הדבר הטוב השבוע(משפט חכם ביותר!): תכנון לשבוע הבא:בגרויות ויש הופעה של שייגעצ בבית ספר

למעלה