סיכום שבועי

../images/Emo220.gifסיכום שבועי../images/Emo220.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

yula15a

New member
טוב, אז אני

- שיר השבוע (של העוגיות):דפנה פיק - שיר השבוע (כללי):all summer long - אלבום השבוע:איפוד נחשב אלבום? - האדם שעשה לכם את השבוע:אדרקיקוש וענברון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כולם חיים בהיסטרייה כולם כאילו אימפריה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המורה:" בלה בלה בלה וככה נוצרת קשת בענן... ואיפה אפשר לראות קשת?" ילד א': "בגשם" ילד ב':"במאחור של הדיסק" ילד ג': "באינטרנט!" - דבר שהשגתם השבוע: מחמאה :) - מאכל השבוע:M&M - משהו שעשה לכם את השבוע: SMSים נחמדים, פגישה שבועית... - משהו שהרס את השבוע: קומה רביעית! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיעורי לשון זה זוועה! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול גיבוש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפורום יראה פעילות תוססת וחיים! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים נחמדים סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
אול סאמר לונג../images/Emo99.gif

זה גם שיר השבוע שלי. אחד מהם.

clyps

New member
האם תשבו בשקט על פצצה מתקתקת?

שיר השבוע (של העוגיות): 'איזה גבר' - שיר השבוע (כללי): 'ארץ קדושה'- קורין אלאל, tainted love-Soft Cell - אלבום השבוע: "פשוט כל כך "- קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע: מיתר ואיתמר.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גורלית ויחידה כל מילה שנאמרה, איך היא רואה?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "התאהבתי בך..." ? - דבר שהשגתם השבוע:כאב לב והפקה! - מאכל השבוע: יותר בכיוון של משקה- קולה. - משהו שעשה לכם את השבוע: סיפרתי. - משהו שהרס את השבוע: התוצאות..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הזמן מרגיע את כל הייסורים... השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: \= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: \= -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:\= סתם - תמונה: שניים תיירים את ליבם יתורו..

clyps

New member
**תיקון

"גורלית ויחידה כל מילה שנאמרה , איך היא לא רואה..?"

limors2

Well-known member
מה קורה?

זה לא יוצא, זה לא לא יוצא! טההה טה. קורה לי!!

kepit

New member
אנשים נוסעים רחוק,רחוק ז"א לאיי הדרום

- שיר השבוע (של העוגיות):אין ואין - שיר השבוע (כללי):זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן - אלבום השבוע:ממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע:הרבה יותר מידי שיעורים :S - מאכל השבוע:אפרסקים
- משהו שעשה לכם את השבוע:כלום, היה חרא של שבוע. - משהו שהרס את השבוע:טום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כואב לי הראש! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור השבוע ויהיה שבוע הבא,סופרלנד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ... סתם - תמונה:

"חרוסלמות, תפנו ת'דרך!"

- שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבי - שיר השבוע (כללי): "נקודה טובה" בביצוע של שולי רנד עם אסף אמדורסקי, "חרוסלמה"- הפה, הטלפיים והנווד הפסיכופת. - אלבום השבוע: "כן"- רם אוריון - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא, שולי רנד, נתנאל, רועי ויונתן המתווווווווווווווווווווווקים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד ידעת למצוא בי עוד קצת אור שממני נעלם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "עד שההסעה שלם תגיע, אני אהיה עמוק בתוך השניצל!" "אתה שם לב לפרצופים שאתה עושה כשאתה מנגן?" - דבר שהשגתם השבוע: מיתר קעוע
- מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שולי רנד
- משהו שהרס את השבוע: מיתר קרוע ופאקיג גיטרה שאני צריך לקחת לתיקון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כח ואין חשק השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת ישיבה, לפגוש את רועי ויונתן המתוווווווווווווווווווווווווווווקים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבת ישבה. שהוא יגיד "כן". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרמב"ם (רם אוריון
), נתנאל, וכמובן, רועי וינותן המתווווווווווווווווווווווווווווקים סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

limors2

Well-known member
היא מתקרבת!

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס. כולי תקווה שהם לא יקליטו שיר בשם "אין מנוס" כי זה יקח לי את התשובה. - שיר השבוע (כללי):Pink-So What/Kid Rock-All Summer Long - אלבום השבוע:עברי לידר-בקצב אחיד בתנועות של הגוף/התבלינים-התבלינים - האדם שעשה לכם את השבוע:מרב, רננה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):--------- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פאקרייניג אאוט לאוד!
- דבר שהשגתם השבוע:מנוי לחדר כושר
- מאכל השבוע:פסטרמה - משהו שעשה לכם את השבוע:סופשבוע ארוך+שבת אצל מרב, והגעת המסמכים מהSS הלא נאצי בהפתעה
- משהו שהרס את השבוע:ביטול החופש מחר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:טינה פיי נורא משעשעת. גם אלק בולדווין. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:למצוא סכוף כסף עצום ברחוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ארקדי גאיידמק. סתם - תמונה:במקום תמונה, משהו ששיעשע אותי עד דמעות: http://sendables.jibjab.com/view/gNGYqDJM9y8ktavZ

למעלה