ניתוח שיר על פי חברי הפורום

2MayaN2

New member
../images/Emo220.gifניתוח שיר על פי חברי הפורום ../images/Emo221.gif

אנשים שתפו פעולה בבקשה
פעם קודמת השיר שנותח היה Adore (אתם עדיין מוזמנים לענות
) הפעם: All I Wanted לשיר:http://www.youtube.com/watch?v=8E8V62xH4z8 למילים:http://artists.letssingit.com/paramore-lyrics-all-i-wanted-f3cx8wj שאלות על השיר: מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? אוהבים את השיר? שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: למה דווקא שורה זו? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10?

נסטי XD

New member
אחד השירים היפים שלהם...

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? כשמעתי את כל האלבום :) אוהבים את השיר? מאוד
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: When the world treats you way too fairly למה דווקא שורה זו? לא יודעת, שורה יפה כזאת, אם לא את זאת אז את all i wanted was you הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, אחד מהדברים שאני אוהבת בשיר הזה זה השילוב של מהיר וקיצבי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? think of me הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כככככככככככהההההההההה למי הייתם מקדישים את השיר? להרבה מאוד אנשים :) ציון לשיר 1-10? 8

2MayaN2

New member
עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? כשיצא BNE
אוהבים את השיר? כן. שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:Wake up early, to black and white re-runs למה דווקא שורה זו? מתאר הרגשה שהייתה לי לא פעם. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא, זה מעולה ככה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?השם גם מעולה. הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?כן. למי הייתם מקדישים את השיר?מממ
ציון לשיר 1-10?9.5

2MayaN2

New member
אבל גם אני חשבתי על ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

shaharEB

New member
מגניביישן =]

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? לא זוכרת =\ אוהבים את השיר? בוודאי
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: הממ..all i wanted was you ...
למה דווקא שורה זו?כי היא עושה את השיר =] ואני אוהבת שהיילי צועקת את זה בלי מוזיקה ברקע
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הוא מושלם ככה
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אהה
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן..מעניין אותי איך פאמור יצרו קליפ מרגש כזה ! למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת ..
ציון לשיר 1-10? קשה לא להגיד 10 על שיר כזה

למעלה