משהו מעניין

25 דורית

New member
../images/Emo220.gifמשהו מעניין

מה דעתכם אם היה לפורום תחנת רדיו והיה אפשר לבקש שירים ולמסור דשים תוך כדי כתיבה בפורום? אחותי סיפרה לי שהיא כותבת בצ'אט ויש תחנת רדיו שמשוייכת לצ'אט והם כותבים , מוסרים ד"שים ,מבקשים שירים ....
מתאים לנו!!! קדימה רויטל תפעלי בנדון!

לא כדאי לך...

אתה עלול לראות אותי כל הזמן וחו"ח "תקבל קריזה"... סתם... בצחוק.

אכן - יש צדק בדבריך

אם יעלה רעיון כזה - בודאי תהייה זה הראשון שירוץ לרכוש את כל זכויות השידור של הערוץ. סתם... בצחוק
ואולי גם בקצת רצינות...

25 דורית

New member
שיתוף פעולה.

טוב טלויזיה זה כבר הרחקת לכת. תחנת רדיו אפשרית- כמו כל התחנות הפירטיות. או שלקחת משהו קיים ,למשל התוכנית של אבנר נעים, ולהקדיש שעה נוספת רק לפורום- עולים לשידור דרך הפורום. תחשבו ברצינות ותגלו שזהו רעיון מדליק ביותר. או שדב אורבך וירון מישר יעלו שידור ביחד "רק האהבה תנצח"

Romantic Lady

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאו

"עזה כמוות אהבה..."<השיבוש בכוונה> בחברות כן??

דווקא לא הייתי מתנגד לערוץ

בטלוויזיה שייוחד לריקודי-עם. אפשר היה לשדר בו דיווחים מהרקדות,שעשונים בנושא,כתבות, היסטוריה של הריקודים ומה לא. אני חושב שיש קהל מספיק גדול שהיה צופה בזה מדי פעם ובטח שמספר הצופים לא היה קטן יותר ממספר הצופים בערוצי נישה אחרים בכבלים ובלווין. חבל באמת שבכל מה שנוגע לערוצים מעדיפים תמיד לקנות ערוצים מחו"ל וממעטים בהפקת ערוצים ישראליים משלנו. אני באופן אישי הייתי רוצה לראות הרבה יותר כאלה. לא יודע מאיפה יגיע המימון אבל עובדה שיש כמה ערוצי נישה קטנים מאוד כמו "טבע הדברים" למשל שבכל זאת שורדים.

שפנדוזה, אכן שמורת טבע../images/Emo6.gif

מזל שאתה משווה אותנו הרוקדים, וההרקדות, ל"טבע הדברים" שמורת טבע קטנה ובלתי נחשבת בעליל
) -----והרעיון, של ערוץ ריקודים-נראה לי מאד. אולי אז אפשר יהיה כמו בטלוויזיה הלימודית ללמד ריקודים.

דבל'ה-../images/Emo6.gif

ולנו יש "פור" עליך! אותך מכירים וגם יודעים איך אתה נראה לפי התמונה שצורפה לראיון שנתת לעדה איסט בזמנו בכתבות שטח. (נחמד, באמת!)

למעלה