עונהנה מה עדיף, קור או חום?קור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב D:
ש ש י ו ש1 New member 20/12/07 #21 עונהנה מה עדיף, קור או חום?קור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב D:
ג גברת פלפלת XD New member 20/12/07 #23 ../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifלהלהלה מה עדיף, קור או חום? קור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? שניהם. את האביב אני אוהבת כי זה האביב , ואת הסתיו כי יש לי יום הולדת בסתיו.
../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifלהלהלה מה עדיף, קור או חום? קור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? שניהם. את האביב אני אוהבת כי זה האביב , ואת הסתיו כי יש לי יום הולדת בסתיו.
B baril New member 20/12/07 #24 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקור, חורף, סתיו../images/Emo99.gif
M Mami Girl 4 Ever New member 20/12/07 #25 אני קופאתתתת../images/Emo70.gif מה עדיף, קור או חום? חום קיץ או חורף? קיץ! סתיו או אביב? אביב
S stuck in this life1 New member 20/12/07 #26 אצלי זה כל הזמן משתנה.. בחורף אני מעדיפה חום..ובקיץ קור ובחורף תמיד בא לי קיץ ובקיץ חורף.. אבל סתיו תמיד בא לי .. זאת העונה הכי יפה! ויש פחות אלרגיות מהאביב..
אצלי זה כל הזמן משתנה.. בחורף אני מעדיפה חום..ובקיץ קור ובחורף תמיד בא לי קיץ ובקיץ חורף.. אבל סתיו תמיד בא לי .. זאת העונה הכי יפה! ויש פחות אלרגיות מהאביב..
נ ניבאמגניב New member 22/12/07 #31 עונה../images/Emo3.gif מה עדיף, קור או חום?חום קיץ או חורף? גם וגם סתיו או אביב?כנל