מועדון 24

שששש..

טוב... ספיר...? אני פה בפורום עוזד מלפני שאת קלטת בכלל... זכותי לא להגיב ואפחד אבל אפחד לא יגיד לי מה לעשות מובן...?? עכשיו נופר...? תתחילי להירגע.. למה את לא מכירה אותי יא גמדה!! אין לך עוד קללות חוץ מטיפשה ואמא שלך בגבס....?? חחחחחחחח מצחיקה את... והלו...?? את לא מכירה כנראה ג'ינג'ים.. למה הם מאוד עצבנים.. ותאמיני לי שאת לא יודעת כמה אני מסוגלת להתעצבן.. ולא רק עלייך אלא על עוד כמה בנות פה שחושבות שהפורום הזה של אבא שלהם.... ושמעי.. זה שאת מקנאה עם הפרצוץ חמור שלך זאת לא אשמתי.. מה קרה..? ראית ילדה שנראית טוב יותר ממך ומהגוש שומן שאת אז קפצת ונדבקת לזה שאני ג'ינג'ית..?? אז שאלי פה בנות שמכירות אותי שזה דילב ונויוש אלמוריש ותראי שיש בי עוד דברים חוץ מג'ינג'ית... ומריה..?? לא התכוונתי לריב איתך.. ממש לא.. וכמו שאת מגנה על חברות שלך אני מגנה על חברות שלי... אסור לי..?? תראו לי איפה כתוב דבר כזה... זה שכל הפורום פה לא מסתדר עם פלורין לא אומר שאסור לי להיות חברה שלה.. וכל מי שמפריע לו שיבלע את זה כי לא מעניין אותי לשמוע את זה... וספיר..?? אני יעזוב את הפורום מתי שיהיה בא לי... מובן..?? לא אבא שלך ולא אמא שלך קנו את הפורום...

../images/Emo141.gifכנסי כנסיייי יחסרת הבנהה=\\\

תגיבייי כמה שבאלךךךךך אני פשוט אומרתתתתתת שאת לא מגיבה פה בכלל אולי את בפורום ואל כותבתתת אבללל את כותבתב רק מתי שבאלך לריב אה???? אז עם זה ככההה אז תורידיי את זה המר מהראש לך למה את לא לא תכתבי פהההה ופתאוםם תכתביייי רק מתי שישש ריב מובן לך?????בגלךךךך את הורסת תשרשורר ונהיהה פה ריבב בגלךך אז סעיי מפהה טיפשהה אחתתתתת ולא אמרתי שהפורום של אבא שלי או אמא שלי פשוטטט אל תכנסי לפה ותחחיילייי לריב זהו סאלמת! אהה ותרגיעיי עם הקללות שלךך פה מובן לך???????תרגיעיי בקללותתת למה הפהה שלך יותר מידי נפתח ימכוערתת==\\\ סאלמתתת!!!!

כנסי כנסי יא חולה בראש

אמא שלך חסרת הבנה יא דיסלקטית.. מה יש את לא יכולה לרשום לאט..?? הכל את רושמת מהר כאילו מישהו רודף אחריך.. ונופר..?? יותר עדיף ראש גזר מאשר ראש נפוח ומכוער שנראה כמו פאה כמו שלך יש... אז להרגיע מובן..... וואלה יופי תפסתם תחת אני רואה... יפה לכם... מכוערות שתיכן!! בעעעע בושה לפורום שאתן חלק ממנו!!!

../images/Emo141.gifחחחח יא יצחקת אותי עכשיו יאהבילה../images/Emo6.gif

מה הקשר רק תסביריי לי זה שאני כותבת מהר מה הקשררר למה את רואה איך אני כותבת??מה קרה את מקנאה אה???????עם את כותבתת לעט זה לא בעיתי בעיתך היא הלבד ימכוערתתת ואמאא שלךךך דיסקטית שמעת אותי????????? חתיכת עילגתת מפגרתתתתתתתת בושההה לךך שאת נראית ככה ושאת מדברתת כככה!!!!! לא לנו!!!!! חסרתתת חיםםם יאלה סעיי ממני קלטנו תצמומי שלך:|

../images/Emo20.gifלכייי מרובה הנמשים שיש לך זה ניראה כאילו

נירמת על צלחת פתיתים ימסריחה תיראי תראש שלך הוא מחזיר אור , איזזהה סינוור זה מביא יאדומה אחת את דומה לגזר מיובש
ואמאאא שלך מכוערת חחח היית מתה להיות רבע ממני , ! ואם את חושבת שאני מכוערתת את יכולה לרדת לי ליום כייך חמודה

../images/Emo141.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני לא יכוהל יותרררררררררר

איייייייייי זה גםם נכוןן וגם קורעע אמאאא
חחחחחחחחחחחח סתיוו אני מציעה לך לעוףף מפהה כי את רק תתבישיי בעצמךךך

../images/Emo20.gifאוהואווה ../images/Emo6.gif תכףף השיער שלך כבר התחיל

להאדים מירוב שאין לך מה להגיד
חחח , !.
תאמינייי לי , שזה לךא הכל לרדת עליך
אבל אני יותר מידי חמודה
, חחחח ולי יש שיער ליפה ימסריחה ?!:D חחחחחחחחחח הכי לא, תקומי מהכיסא תכבי תאור , את יפה אש בחושך למרות שעדיין השיער שלך זוהר ורואים ת'ך
להית' חמודה

../images/Emo141.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהוא מחזיר אור!!!!

השיער שלה מחזיר אור אז זה לא משנה בחושך או באוררר!.......... יאלה ג'ינג'ית חמודה סעי מפה ימכוערתתת כי את מסנוורת אותי[מהכיערו שלך!] יאלההה בייייייייייי אחייייי נתראה בשמחות:) =\

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ג'ינג'ים מכוערים ואת עומדת בקטגוריה הזאת
להית'

../images/Emo141.gifחחחחחחח ראש גזררר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיייייייייייייייייייייי היתי חיבת לצחוק!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח עאלקקקק ראש גזרררר חח היתיי חיבתתת

טוב די נמאסת עליי...

מה הקטע שלך?????????!@$*&*()($@@!!~@$*) אז מה אם אני ג'ינג'ית... אני גם עוד הרבה דברים אחרים.. ומה את מתערבת בכלל??????????@%&&*@@ את רבה עם נוי שלא תתערב כי זה לא עניינים שלה נכון...?? אז למה את מתערבת אם זה לא עניין שלך אם דיברתי עם דילב או לאאאא?????~@#$%^^^%# היא שאלה אותי לא אותך היא דיברה א-י-ת-י ולמקרה שיש לך בעיה אז לכי לרופא שיבדוק לך את הראייה!!!! רררררררררר כל אחד בא ומספר לי כמה שפלורין שקרנית וצבועה ובלה בלה בלה.. ואתם יכולים להמשיך כי זה לא מעניין אותי... כנראה אתם לא מכירים אותה כמו שצריך.... וזה שכל הפורום הרישמי לא מדבר איתה לא מזיז לי כי זה בעיה שלו.. אני הכרתי ילדה מדהימה שהציקו לי וקיללו אותה.. ומי שלא נראה לו שעזרתי לה שלא יגיב פה ברור??@#$$%^@@!@ עכשיו כל אחד שיגיב מה שבא לו לא מזיז לי את הקצה של הרגל! עכשיו בנתי למה אני לא נכנסת לפה כמעט.. בלי להעליב את המנהלות אבל אתם פורום צבוע שלא מסתכל על צדדים אחרים של בני אדם.. רק בגלל שלא באו איתכם לבית של אדם או להופעה או סתם רבתם איתה אז ישר היא צבועה ודפוקה..??? מה אכפת לי.. עליתם לי על העצבים!!! תודה שלום וביי... ונופר...? אל תתחילי איתי כי אין לי עצבים אלייך.. תצאי עליי כמה שבא לך תתפנני לא מזיז לי.. דילב? אני אדבר איתך כבר באייסי אם צריך... יום טוב!

../images/Emo175.gifיאא בנותתת ? , |||:

עווווד מריבה ? , יאללה איזה מעצבנננננות !!!!!!!!!!!!111 אווווווווווח ,, כל אחת נדחפת לשנייה מנסה להגן על החברה שלה ,, יאלללה די אל תדחפפפו אוףףף . |||: איזזזזה מעצבנווות ,, \: אני לא לטובת אפ'חד פה , כן ? , אבל אפ שתי בנות מתווכחות , זה לא אומממר שכולן צריכות להתערב . ||: עם כל הכבוד , נופר יכולה להסתדר לבדה ! אני מכירה אותה , [; לא שאני רוצה מריבות , אבל זה מעצבן שכל אחת פה דוחפת ת'אף שלללה ,, !! |||: ותפסיקו לריב על כל שטות , זה פורום גיים בויייייז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כאאן מדברים על ה - גיים בויז - , לא על שום דבר אחחחחר יאללה חלאאאאאאאס עושה לכן טוב שהרסתן עוד שירשור --- של הבויז , ?!!? כאילו עד שסופסוף יש שירשור שלהם אתן ה ו ר ס ו ת אותתו !!111 איייייייפ . ||||||||: קחו ת'איסי אחת של השנייה ותריבו שם !!!

למעלה